Omakotitontti

Voimalantie 4, Billnäs, Raasepori

Hinta

28 500 €

Koko

1 065

Billnäsin Sahantien tonttialue sijaitsee viehättävän ja historiallisen ruukin kupeessa. Ruukissa toimii hotelli, ravintola, pieniä puoteja, sekä oma pieni suklaatehdas. Kylässä järjestetään erilaisia tapahtumia ja se on kehittyvä sekä yhteisöllinen paikka elää. Luonto on läsnä ja lähietäisyydellä sijaitsevat sekä koulu että päiväkoti, ratsastuskeskus, sekä pieni leikkipuisto. Muut kattavat palvelut löytyvät Karjaan keskustassa vain vajaan 2 km päästä ruukista. Tontti 4 on ssuredeltaan 1065m2, sille voi rakentaa enintään 213m2 kokoisen omakotitalon. Tonttia ympäröi joki- ja peltomaisemat. Tontille saa rakentaa yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, sekä talousrakennuksen tai autotallin enintään 60 k-m2. Rakennuksissa on oltava harjakatto ja sen on sopeuduttava kulttuurihistorialliseen ympäristöön. Rakentamisen vaatimukset löytyvät asemakaavamääräyksistä. Tutustu tonttiin ja sen kaavamääräyksiin tarkemmin: https://fiskarsvillage.fi/palvelut/voimalantie-tontti-4-1065m2-billnas/ Alueella on myynnisstä myös muita tontteja, valitse mieleisesi! Alue kuuluu Raaseporin kaupunkiin, jonka muita keskuksia ovat mm. Fiskars, Karjaa, Tammisaari, Tenhola ja Bromarv. Raaseporissa pääset kulkemaan paikallisbusseilla ja Karjaalta junat kulkevat noin tunnissa sekä Turkuun, että Helsinkiin. Muita palveluita lähialueilla: - Fiskarsin ruukkikylä palveluineen - Påminnen laskettelukeskus - Ruukki golf ja Nordcenter - Karjaan kattavat palvelut sekä junayhteydet Vuokraus ja lisätiedot: Kiinteistöpäällikkö Johanna Dyhr / Fiskars Oyj Abp/Fiskars Village E-mail: johanna.dyhr@fiskars.com Puhelin: +358443364099 Alueen muut myytävät tontit: https://fiskarsvillage.fi/tietoa-meista/vuokratilat-ja-tontit/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
48871530
Sijainti
Kohteen selite
Billnäs, tontti 4, Ribban

Hinta

Myyntihinta

28 500,00 €

Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 065 m²
Rakentamaton
Kyllä
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
ulkoilureitit lähellä, puisto lähellä
Liikenneyhteydet
sujuvat yhteydet omalla autolla, bussipysäkki, juna-asema n. 2km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raasepori

Asuinalueena Raasepori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Dyhr

Fiskars Oyj Kiinteistöt / Koti Fiskarsista

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.