OP Koti Lounais-Suomi Oy LKV

Omakotitalo | 4 h, k, wc, 2 x kph, s

Kaistisentie 32, Piispanristi, Kaarina

Hinta

135 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

1951

Aivan huippusijainnilla ja omalla tontilla sijaitseva koti odottaen remonttitaitoista ostajaa joka saattaa talovanhuksen entiseen loistoonsa. Asuintilat jakaantuvat klassisesti tälle talotyypille. Keski- eli sisääntulokerroksesta löytyvät keittiö, kaksi asuinhuonetta ja wc. Yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet ja kylpyhuone. Kellarista löytyvät taas saunaosasto, kodinhoito- ja varastotilat. Asuinrakennusta on remontoitu paljon. Muun muassa lämmitysjärjestelmän vaihto maalämmöksi, vesi- ja viemäriputkien vaihto, vesikatteen, salaojien ja osittainen sähköjen uusinta. Talo ei kuitenkaan ole vielä asumiskuntoinen vaan viimeisimmässä kuntotutkimuksessa on todettu, että talo vaatii mittavia korjauksia ylä- ja välipohjissa, ulkoseinissä sekä kellaritiloissa. Tämä koti myydään siis sellaiselle ostajalle, joka arvostaa jo tehtyjä remontteja ja ymmärtää tulevien korjausten laajuuden, jotka on jo huomioitu pyyntihinnassa. Täällä ei siis ihan pelkällä maalipensselillä ja tapettirullalla pärjää. Olethan yhteydessä, niin sovitaan esittelyaika ja mennään oikein ajan kanssa tutustumaan kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
539362
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, wc, 2 x kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1951
Käyttöönottovuosi
1951
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

135 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

204,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 204 €
Kokonaissähkön kulutus n. 12 000 kwh/v, vesi ja jätevesi n. 50 €/kk, puhtaanapito n. 20 €/kk. Ilmoitetut asuinkustannukset perustuvat nykykäyttöön ja saattavat olennaisestikin vaihdella perhekoosta ja kulutustottumuksista johtuen. Kaupankäynnin kustannukset: mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus, sähköisten panttikirjojen siirto/haku/kuoletus. Ostaja vastaa kaupankäynnin kustannuksista riippumatta siitä, tehdäänkö kauppa pankin konttorissa tai sähköisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2018 maalämpöpumpun huolto, kellarin vesimittarihuoneen/keittiön lattian peruskorjaus, asbestipitoisten putkieristeiden poisto, lämmitysputkiston osittainen peruskorjaus (n puolet talon lämmitysputkistoista ja lämpöpattereista vaihdettu), 2017 ilmanvaihtojärjestelmän peruskorjaus ( 5 uutta korvausilmaventtiiliä ja 3 uutta poistoilmaventtiiliä), yläkerran makuuhuoneen peruskorjaus (huoneen rakenteet purettu runkoon ja ulkoseinän vinolaudoitukseen asti), katto oikaistu ja tuettu uudestaan, lattia rakennettu uudelleen ponttilaudoista, 2016 kellarin varastotilojen peruskorjaus (ulkoseiniä vasten olleet puurakenteet ja öljysäiliö poistettu), saunaosasto uusittu, yläkerran portaiden peruskorjaus (uudet portaat rakennettu liimapuulevystä), 2015 pariovien asennus keskikerrokseen, 2014 vesikate uusittu ja kuistin katto lisäeristetty, 2013 keittiö uusittu, käyttövesi- ja viemäriputket uusittu, alakerran wc:n lattia uusittu, yläkerran käytävän lattia purettu ja rakennettu uudelleen, 2012 tuuletusvälien avaaminen pääsisäänkäynnin puoleisella sivuvintillä, yläkerran puutarhan puoleinen ikkuna uusittu, 2011 kuistin lattia peruskorjattu, maalämmön asentaminen, 2006 lattiaviemäri ja salaojat asennettu, 2005 yläkerran kylpyhuone peruskorjattu, sähköjä uusittu remonttien yhteydessä.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Välttävä
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä on 15.5.2030
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laminaattia, seinät maalattu, välitila laattaa. Olohuone: lattia parkettia, seinät tapettia. Makuuhuone 1: lattia parkettia, seinät tapettia. Makuuhuone 2: lattia lautaa, seinät maalattu/tapettia. Makuuhuone 3: lattia lautaa, seinät maalattu/tapettia. Kodinhoitohuone: lattia betonia, seinät osittain puuverhoiltu. Sauna: lattia laattaa, seinissä puupanelointi. Kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa. Wc: lattia laattaa, seinissä lasikuitutapettia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-415-1-63
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Tukkila,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 225 m². Käytetty rakennusoikeustieto perustuu Kaarinan kaupungilta ja Dvv:ltä saatuihin tietoihin.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 1950. Kaavamerkintä AO: korttelialue, jolle saa rakentaa sekä erillisiä että yhtenäisesti suunniteltuja kytkettyjä pientaloja.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kaarinan kaupunki p. 02 588 4000
Rakennukset
V. 1964 rakennettu autotalli.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Piispanristi, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuomas Bastman

Toimitusjohtaja, Kaupanvahvistaja, LKV

OP Koti Lounais-Suomi Oy LKV

OP Koti Lounais-Suomi Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.