OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h, kt, s, terassi

Heittoniitynkuja 10 B, Hervantajärvi, Tampere

Hinta

283 920 €

Koko

69 m²

Vuosi

2023

As Oy Hervantajärven Koroneikin tyylikäs, moderni muuttovalmis yhtiö valmiina uusille asukkailleen. Loistava sijainti Hervantajärven koilliskulmassa viihtyisässä korttelissa Heinurinmetsän kulmilla on monen kodinetsijän toivepaikka. Koroneikissa on huolella suunniteltuja laadukkaita koteja sinkuille, pariskunnille, perheille kuin varttuneemmillekin. Tarjolla on hienoja vaihtoehtoja yksiöistä, kaksioista ja kolmioista. Avaran valoisiin koteihin erityistä tunnelmaa tuovat suuret ikkunat ja miellyttävä lattialämmitys. Tummat kehykset piirtävät lattiatasoikkunoista avautuvalle maisemalle tyylikkäät puitteet. Miellyttävä lattialämmitys on mukava ja kätevä - lämpöpatterit eivät rajoita unelmiesi sisustusta. Koroneikin kaikkiin koteihin on valittu laadukkaat materiaalit ja varusteet. Lattioita verhoaa kaunis parkettilattia ja keittiöt ovat Puustellin laatua. Olohuone jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle tai terassille tuoden mainiota lisätilaa kotiin. Liukuikkunat siirtyvät sivuun ja yhdistävät olohuoneen ja parvekkeen yhdeksi tilaksi. Ensimmäisen kerroksen isompien kotien oma terassi ja piha-alue tekevät rivitalomaisen tunnelman. Autopaikat sijaitsevat yhteisalueella ja ne myydään erillisinä osakkeina. Kaikkiin koteihin kuuluu oma lämmin varastotila yhtiön tiloissa. Asukkaiden yhteiskäyttössä on yhteinen tunnelmallinen saunaosasto saunatupineen ja vilvoitteluterasseineen. Osassa kodeista on tyylikäs oma sauna. Yhteisöllisyyttä luo korttelinlaajuinen yhteisalue, josta löytyy oleskelupaikka, pienviljelyalue, leikkialue, pelikenttä-aukio ja isommille oma kiipeilyalue sekä puistokuntosali. Koroneikin sijainti on luonnonystävälle ihanteellinen. Kotiovelta pääset suoraan luontopolulle ja muutkin ulkoilu-, urheilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Hervantajärven uimaranta on Tampereen viihtyisimpiä. Myös Frisbeegolfrata on aivan Koroneikin kupeessa Ruskontien toisella puolen. Tärkeimmät palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kaupat, kahvilat ja ravintolat, löydät niin ikään Hervannasta, parin minuutin ratikka- tai pyörämatkan päästä. Myös Hervantajärvelle, Koroneikin naapurikorttelin kauppa-aukiolle on valmistunut hyvä lähikauppa. Nopea ja kätevä ratikka on Hervantajärven ehdoton liikennevaltti: reilussa vartissa pääset Tampereen keskustaan ja takaisin ympäri vuorokauden! Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Koroneiki on valmistunut kesällä 2023, joten muuttamaan pääset heti. Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle! Hyppää ratikkaan tai tule omalla autolla tutustumaan viihtyisään asuinympäristöön ja Koroneikin koteihin. Heidi Koivunen, p. 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
540146
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, s, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69 m²
Kokonaispinta-ala
69 m²
Kerrokset
1/5 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

98 628,79 €

Velkaosuus

185 291,21 €

Velaton hinta

283 920,00 €

Neliöhinta

4 114,78 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Taloyhtiölainan korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 1,6% marginaalilla (tilanne 12.6.2023 yht. 5,538 %). Marginaalia tarkistellaan kuukausittain. Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + 2 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset kuukausittain tasalyhennyksin. Osakkeenostajilta kerätään vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

312,57 € / kk

Pääomavastike

886,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 198,87 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua tälle asunnolle (sis. lyhennysarvio + korkoarvio) on 1656,20 €/kk. Yhtiö rakennetaan Tampereen kaupugin vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Teräsbetoni
Pintamateriaali: Eteisen, olohuoneen, keittiötilojen, makuuhuoneiden ja vaatehuoneiden lattiamateriaalina on parketti. Seinät maalataan.
Keittiön kuvaus
Kaikissa keittiötiloissa on astianpesukone, liesitaso, liesikupu ja kalusteeseen upotettu erillisuuni. Kolmioiden ja kaksioiden keittiötiloissa on jääkaappipakastin. Yksiöissä on jääkaappi pakastinlokerolla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneissa, wc-tiloissa sekä saunassa lattiamateriaalina on keraaminen laatta. Kylpyhuoneiden seinät laatoitetaan ja saunojen seinät paneloidaan tervaleppäpaneelilla. Saunojen ovet ovat kokolasiovia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy / Satu Mäkinen
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, huoneistokohtainen irtaimistovarasto
Energialuokka
B (2018), E-luku 86 kWhE/m2vuosi.
Tontin koko
2 530 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
40 824 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.10.2080

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Koroneiki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Hervanta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.