Omakotitalo | 6h + k + aulatilat + khh + vh + kellarikerros 141 m2 + autotalli ja autokatos

Visakoivunkuja 1 A, Pohjois-Tapiola, Espoo

Hinta

1 288 000 €

Koko

209 / 350 m²

Vuosi

2003

Vuonna 2003 valmistunut upea omakotitalo aurinkoisella, suojaisalla, omalla 757 m2: n tontilla Pohjois-Tapiolan rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella. Talosta löytyy tiloja suuremmallekin perheelle. Talo käsittää 2 kerrosta asuinneliöiltään 209 m2 ja todella käytännöllisiä asumista palvelevia tiloja talon kellarikerroksessa 141 m2. Kodin pääsisääntulon hulppea huonekorkeus tekee vaikutuksen välittömästi sisään tultaessa. Ensimmäisessä kerroksessa sinut ottaa vastaan valoisa iso olohuone takalla, työhuone, wc, kodinhoitohuone ja iso keittiö, josta kulku suojaiselle terassialueelle. Toisessa kerroksessa tilava aula parvekkeella jakaa 4 makuuhuonetta omille kulmilleen. Yläkerran isointa makuuhuonetta palvelevat kylpyhuone, vaatehuone ja parveke. Yläkerrassa muiden huoneiden käytössä on oma kylpyhuone. Kellarikerrokseen sijoittuvat saunaosasto, erillinen wc ja tiloja perheen erilaisiin tarpeisiin vaikka toiseksi olohuoneeksi, kuntosaliksi tai työhuoneeksi. Varastointitilaa on reilusti, ja omalla sisäänkäynnillä oleva kaksio avokeittiöllä ja saunalla palvelee mukavasti vaikka itsenäistyvää jälkipolvea. Taloa kiertävät helppohoitoiset piha-alueet ja auton ajat suoraa autotalliin tai autokatokseen. Tämä on lapsiperheen unelmien koti. Alueelta löytyvät koulut ja useita päivähoitopaikkoja, ihanat ulkoilualueet lähtevät melkein kotioveltasi. Talo on kaukolämmössä ja asumiskustannukset ovat maltilliset tälle kokonaisuudelle. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan ja todella toimivaan kokonaisuuteen. Talo on kuntotarkastettu 9/2023. Varaa oma yksityisesittely. Myynti ja esittely kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563113
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + aulatilat + khh + vh + kellarikerros 141 m2 + autotalli ja autokatos
Asuintilojen pinta-ala
209 m²
Kokonaispinta-ala
350 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 288 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 100,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 1100 €/vuosi 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, / tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys, muoviputket näkyviltä osin. Erillistä käyttövesivaraajaa ei ole, vaan käyttövesi lämmitetään lämmitysjärjestelmässä. Lämmönvaihdin on asennettu saadun tiedon mukaan vuonna 2003.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. tiiliverhous, poltettu savutiili
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät: välitilan laatta ja maali Lattia: puu. Olohuone: Seinät: tapetti, Lattia: puu. Makuuhuone 1: Seinät: tapetti, Lattia: puu. Makuuhuone 2: Seinät: tapetti, Lattia: puu. Makuuhuone 3: Seinät: tapetti, Lattia: puu. Kodinhoitohuone: Seinät: laatta, Lattia: laatta. Sauna: Seinät: paneli, Lattia: laatta. Kylpyhuone: Seinät: laatta, Lattia: laatta. Eteinen: Seinät: tapetti, Lattia: laatta. Wc: Seinät: laatta, Lattia: laatta. yläkerran aula: Seinät: paneli, Lattia: puu. kellarikerroksen tilat: Seinät: tapetti, Lattia: puu. Kellarikerroksen varastohuoneet: Seinät: maali, Lattia: betoni.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, kaasuliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi ja puu. hyllyjä
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, poreallas, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. 2 Kylpyhuonetta yläkerrassa ja 1 kellarikerroksessa ja 1 kph erillisessä kaksiossa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Harjakatto. Katteena betonitiili, aluskatteena on lasikuituvahvisteinen muovi. Yläpohja on puurakenteinen, eristeenä yläpohjassa on puhallusvilla.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-16-21-22
Tontin pinta-ala
757 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². e = 0,30, 227 m2 + 10% autotalli ja taloustiloja
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 25.04.2002. Espoon kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki
Palvelut
Palvelut: K-Market Pohjantähti, Mankkaan ja Laajalahden palvelut n. 1,2 km. Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, n. 2 km. Koulut: Pohjois-Tapiolan koulu (luokat 1-9) n. 700 m, Mankkaanpuron koulu (luokat 1-6), Mankkaan koulu (7-9) n. 650 m. Lukiot Tapiolassa ja Otaniemessä. Päiväkoti: Pohjois-Tapiolan päiväkoti n. 600 m, Koivu-Mankkaan päiväkoti n. 900 m, Seilimäen päiväkoti n. 1,4 km. Tapiola Golf, TAGi, n. 1,9 km (golfkentällä talvella hoidetut hiihtoladut).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.