OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Paritalo | 3-4h + kt + kph + s + erill.wc + vh (yj 4h + k + s)

Vaskikuja 3 A, Vaskipelto, Vantaa

Hinta

258 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

1999

3-4 huoneen muuttovalmis paritalokoti Vaskikujalta nyt saatavilla! Yksitasoinen koti, jonka pohjaratkaisu joustaa eri elämäntilanteissa. Ilmavassa olohuoneessa ja ruokailutilassa on katto korkealla ja tilaa kokoontua isommallakin porukalla. Huoneesta on mahdollista myös erottaa kolmas makuuhuone tarvittaessa. Asunto onkin yhtiöjärjestyksen mukaan neliö. Tehokas U-mallinen keittiö on kotikokin unelma, laskutilaa on sopivasti ja kodinkoneet laadukkaat. Keittiö on remontoitu v. 2015. Huoneistossa on kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä tilaa kodinhoidolle sekä erillinen wc-tila. Tunnelmaa ja lämpö kotiin tuo ilmalämpöpumpun lisäksi varaava takka. Laatallisissa lattiaosuuksissa on miellyttävä sähköinen lattialämmitys. Säilytystilaa on vaatehuoneen lisäksi molemmissa makuuhuoneissa, erillisessä ulkovarastossa ja kylmältä käyttöullakolta. Aidatulla asunnon piha-alueella mahtuu toteuttamaan puutarhaunelmiaan tai vain rauhassa rentoutua terassilla chillaillen. Asunto Oy Vantaa Vaskikuja 3 on kodikas kahden paritalon yhtiö. Yhtiössä on jokaiselle osakkaalle varattu oma autopaikkansa ja huoltotyöt hoidetaan asukkaiden kesken. Yhtiövastike on todella edullinen, lisäksi jokainen vastaa oman kodin sähkölämmitys- ja vedenkulutuskustannuksista. Elo Vaskikujalla on huoletonta. Lähialueelta löytyvät kattavat palvelut kuten päivittäistavarakauppoja, ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia, päiväkoteja ja kouluja. Lisää palveluita on tarjolla vajaan parin kilometrin päässä Myyrmäessä. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin omaa kuin julkista käyttävälle. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568276
Sijainti
  • Vantaa Vaskipelto
  • Vaskikuja 3 A, 01610 VANTAA
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + kt + kph + s + erill.wc + vh (yj 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

258 000,00 €

Velaton hinta

258 000,00 €

Neliöhinta

3 394,74 €/m²

Vastike

Hoitovastike

83,41 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

83,41 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Talousarviossa yhtiövastike on vuodelle 2023 13,17€/m2 eli nyt myytävälle asunnolle 1000,92€/ vuosi (83,41€/kk).
Yhtiökokous 29.6.2023 oikeutti hallituksen perimään tarvittaessa enintään kaksi yhtiövastiketta.

Mikäli kerättyjen vastikkeiden yhteismäärä johtaa tilanteeseen, että yhtiön osoittama voiton määrä ylittää verotettavan tulon määrän, niin se kirjataan ennakkomaksuksi kullekin osakkeelle vastikkeiden suhteessa ( Yhtiökokous 2023)

Vesimaksu kulutuslukeman mukaisesti omasta vesimittarista, tasaus kerran vuodessa. Vesivastike 2,90€/m3. Taloyhtiön hulevesistä aiheutuvat laskut menevät osakkaille osakemäärän suhteessa.

Sähkönkulutus on myyjän ilmoittamana 10 006 kWh/2023, kuukausikustannus on myyjän sähkösopimuksella ollut keskimäärin 54 €/kk.
Lisäksi myyjä on lämmittänyt puulla varaavaa takkaa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Siistikuntoinen, muuttovalmis asunto
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Laattalattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu lasikuitutapetti. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Vuonna 2015 remontoidun keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat Mielen jää- ja pakastekaapit, vuonna 2016 asennettu erillisuuni, jossa höyryominaisuus, Siemensin induktio liesitaso (pieni halkeama kulmassa), liesituuletin, -hormi, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone sekä kiinteät valaisimet. Keittiön kaapistot ovat HTH-keittiön mallistoa (koivuviilu) ja työtasot ovat massiivipuuta (pähkinä). Välitilassa on tyylikäs lasi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, peili- ja allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys ja lämminvesivaraaja. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi sekä kaapit.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, kylmä käyttöullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiön pj Martti Turunen, turunen@ansala.net p. 050 520 1766
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, mattoteline, kompostori
Taloyhtiön autopaikat

5 kpl

Tehdyt remontit
2010 Ilmalämpöpumppu asennettu
2015 Keittiöremontti, erill. wc.tilan kaapistojen vaihto, parketti, seinät ja katto maalattu. Terassin laajennus, aitojen maalaus.
2023 tulisijan kulumakorjattu. Ilmavaihtokanavien puhdistus, tulisijan nuohous.
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiökokous 2023 päätti että piha-aidat tulee maalata talkootyönä.
Energialuokka
E (2018), E-luku 258, energiatodistus on voimassa 19.06.2032 asti. Energiatodistus on laadittu talo CD:lle
Tontin koko
1 511 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki/kaavoitus

Asunto Oy Vantaa Vaskikuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa n. 500 m S-market ja Lidl. Myyrmäestä löytyy erittäin kattava valikoima ostosmahdollisuuksia. Neuvola lähialueella, terveyskeskus Myyrmäessä. Posti: postin automaatti S-market Kaivoksela 500m, Postin toimipiste Shell Kaivoksela <1km. Koulut: Kaivokselan koulu. Päiväkoti: Alueella useita. Monipuoliset ulkoilumaastot mm. keskuspuiston kulmaan n. 1 km, jossa lenkkipolut ja hiihtolenkit. Lähialueella myös Vetokankaan uimaranta, Vantaan joki ja Malminkartanon huippu. Myyrmäessä, on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin liikuntaa kuin kulttuuriakin. Myyrmäen keskustan kupeessa sijaitsee Vantaan suurin liikuntakeskus, Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi nauttia poikkeuksellisen laajasta lajitarjonnasta. Liikenneyhteydet: Juna-asema n. 1,5 km. Bussit Vanhan Kaarelantieltä muutaman sadan metrin päästä. Autolla valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä ( kehä 1 ja 3, Hämeenlinnan väylä, Vihdintie)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.