OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 3h + k + rt + th + 2wc + kp / s + khh + viherh. + p + var. + at

Pulkkasaarenkatu 1, Pispala, Tampere

Hinta

740 000 €

Koko

140 / 205 m²

Vuosi

1990

Pyhäjärven rannan tuntumaan, Pispalaan omalle tontille 1991 valmistunut uniikki omakotitalo on arkkitehti Arto Peltokankaan suunnittelema. Talo sijaitsee rauhallisen Pulkkasaarenkadun päässä, Pyhäjärven rannassa. Tässä kodissa pääset nauttimaan upeasti suunnitelluista tiloista, henkeäsalpaavista näkymistä ja etelänsuuntaisesta suojaisesta puutarhasta. Kodin monikäyttöiset ja muunneltavat tilat jakautuvat kolmeen kerrokseen. Sisäänkäyntikerroksen eteinen johtaa kodin avariin oleskelutiloihin, jossa ensimmäisenä huomio kiinnittyy valon määrään ja ikkunoista avautuvaan näkymään. Oleskelutilat sijoittuvat kodin sydämeen ja luovat loistavat puitteet yhdessä olemiseen sekä vieraiden kestittämiseen. Ison oleskulutilan jatkeena on viherhuone, joka tarjoaa näin keväisin lämpimän ja katetun paikan nauttia ympäröivästä luonnosta. Olohuoneessa on kirjastonurkkaus sekä käynti parvelle, joka voisi toimia vaikka työ- tai vierashuoneena. Parvelta löytyy myös lisää säilytystilaa. Keittiössä on reilusti kaappi- ja laskutilaa sekä etenkin talven kylminä kuukausina ilahduttava puuhella. Keskikerroksessa on lisäksi päämakuuhuone ja kodin toinen kylpyhuone. Alakertaan sijoittuvat saunaosasto, makuuhuone, kirjastohuone, mistä löytyy takka, sekä teknisiä tiloja, varastotiloja sekä autotalli. Kodin pintamateriaaleina on käytetty paljon luonnonmateriaaleja; puuta, metallia ja tiiltä, ja kodin värisävyt ovat neutraaleita luoden kotiin erityisen ja rauhoittavan tunnelman. Talolla on oma 470m2 etelänsuuntainen suojaisa tontti, jossa löytyy niin rauhaisia paikkoja nauttia auringosta kuin toteuttaa puutarhaunelmia. Takapihalta on käynti myös kodin toiseen viherhuoneeseen alakertaan. Pyhäjärven ja Pyynikin läheisyys luo upeat puitteet ulkoilulle. Pispalassa asut sekä kauniin luonnon ja Tampereen ainutlaatuisen asuinalueen maisemien ympäröimänä, että hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla. Lähietäisyydeltä löytyy koulu, päiväkoti ja kauppa, sekä keskustan kattavien palveluiden ääreen on vain noin 2,5 kilometrin matka. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Niina Lahtinen, puh. 050 389 6816, niina.lahtinen@op.fi Maria Ahokainen, puh 040 178 8605, maria.ahokainen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571731
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + rt + th + 2wc + kp / s + khh + viherh. + p + var. + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
205 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

740 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hulevesimaksu 46,92 €/ 2023

Kokonaissähkönkulutuskustannus 324 €/kk on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 9,00 senttiä) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla ( 2 henkilöä taloudessa) on viimeiden vuoden 2023 aikana ollut ollut 32 274,00 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Talvikuukausina varaava takkaa on käytetty n. 2 kertaa viikossa. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 1 300

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Maalattu talo vajaa 10v sitten
Katon pesu
Ikkunan pokia maalattu
Piippujen nuohous
Lämmityksen sekoittaja vaihdettu, sekä kiertovesipumppu
Uusi vesimittari ( kaupunki)
Energialuokka
  • E (2018)
  • E-luku 295 kWhE/m²vuosi. Energiatodistus on voimassa 19.03.2034 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lämmitysvedenvaraaja, Sähkölämmitys, Lämmityskattila (puukattila ei ole ollut käytössä n. 15 vuoteen). Lisäksi varaava takka, avotakka (ei käytössä) ja puuhella.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puu-metalli / metallipalkki - Lohja-talo
Pintamateriaali: Keittiössä puulattia mänty, kuitutapetit. Olohuoneessa puulattia mänty, kuitutapetit. Yläkerran makuuhuone: Puulattia, tapetit. Alakerran makuuhuone: koivuparketti, tapetit. Sauna: Paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone ja khh: Laatoitettu. Wc: Laatoitettu. Takkahuone: Laattalattia. Viherhuoneet: Laattalattia.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteena on jääkaappipakastin, lattialiesi keraamisella tasolla, liesituuletin (ohjaa ilmastointia), astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Kiettiössä kivitasot. Puuliesi ja huuva.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa saunassa sähkökiuas, kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja suihkuseinä, allas- ja pelikaapit. Myös erillinen wc ja erillinen kodinhoitohuone, jossa pesukoneliitäntä, kuivauskaappi sekä kaapistot. Lattialämmitykset. Yläkerran wc:ssä myös suihku, peili- ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Vintti, pihavaja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Hoitosopimus katon huoltopesusta, +rännit

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-218-1098-10
Tontin pinta-ala
470 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 235 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 3.2.1989.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Rakennukset
Piharakennus
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa Sale Pispala, kävellen 500m. Koulut: Pispan koulu 700m. Päiväkoti: Pispalan päiväkoti 500m. Tahmelan uimaranta 600m. Liikenneyhteydet: Bussi nro 10 noin 300m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pispala, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maria Ahokainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.