OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Erillistalo | 4h, k, s

Karjatanhuanpolku 15, Myllypuro, Helsinki

Hinta

448 000 €

Koko

126 / 150 m²

Vuosi

2007

Onko unelmasi viehättävä puutaloidylli rauhallisella alueella? Tämä pitkän historian omaava talo voi olla juuri etsimäsi koti. Kesällä 2023 kuntotarkastettu, alun perin 1955 rakennettu talo on saneerattu likipitäen kauttaaltaan ja uutta vastaavaksi vuonna 2007. Erillistalo on osa pientä taloyhtiötä, johon kuuluu tämän kodin lisäksi tontin takalaidalla oleva vuonna 2007 rakennettu paritalo. Varainsiirtovero vain 1,5%. Lasten oma valtakunta löytyy luonnollisesti ylimmästä kerroksesta. Sen aulaan saa kivasti telkkarihuoneen, jolloin varsinaisen olohuoneen voi rauhoittaa seurusteluun. Kodin keskikerros tiloineen taipuukin monikäyttöisyydellään ja muokattavuudellaan perheen yhdessäoloon niin arkena kuin juhlana. Talvi-iltoina tunnelmaa luo takkatulen loiste ja lämpö. Kellarikerroksen varasto on todellisuudessa mukavankokoinen makuuhuone, jossa nukut hyvin pimeässä ja viileässä kesän helteiden aikana. Talon sauna lämpiää fiiliksen mukaan joko sähköllä tai puilla. Löylyjen välissä hemmottelet itseäsi poreammeessa. Talon harvinaisen hurmaavalla ja suojaisalla omalla pihalla nautit kesäillasta perheen tai ystävien kanssa grillaillen, paistattelet päivää tai rentoudut riippumatossa omenapuiden katveessa loikoillen. Lasten peleille ja leikeille myös ruhtinaallisesti tilaa. Talo on päättyvän tien varrella ja täällä lähes kaikki ohi kulkevat ovat tuttuja, joita tervehditään. Sijainti on kaikkinensa ideaalinen, koulut ovat lähietäisyydellä ja turvallisten reittien päässä. Palvelut löydät kattavasti Myllypuron tai Itiksen ostoskeskuksista. Lähellä ovat myös lukuisat harrastusmahdollisuudet liikkumiseen porrastreeneistä ja ulkoilusta mailapeleihin ja kiipeilyyn. Metrolle kävelet vajaassa kymmenessä minuutissa. Omalla autolla liikut helposti ympäri pääkaupunkiseudun ja liityt kehäteiden kautta moottoritielle. Lisätiedot ja esittelyt: Tiina Korpinen, tiina.korpinen@op.fi tai 0407755277.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573248
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
126 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

448 000,00 €

Velaton hinta

448 000,00 €

Neliöhinta

3 555,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

120,00 € / kk

Erityisvastike

57,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

177,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksun peruste: 57€/kk (Kulutusperusteinen maksu, joka tarkistetaan vuosittain ja muutetaan vastaamaan todellista kulutusta)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Sähkö ja ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laatta, seinät maali. Olohuone: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 1: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 2: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 3: Lattiat parketti, seinät maali. Kodinhoitohuone: Lattia laatta, seinät kaakeli. Sauna: Lattia laatta, seinät puupaneeli. Kylpyhuone: Lattiat laatta, seinät kaakeli. Wc: Lattiat laatta, seinät kaakeli. Makuuhuone 4: Lattiat laatta, seinät maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi keraaminen ja kiertoilma, liesituuletin Huippuimuri 2007, astianpesukone 2022, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, poreallas, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Kodinhoitohuone, kylpyhuoneet, kiinteät valaisimet. Kph kellari: suihku, poreamme Kph 2: suihku, wc-istuin, allaskaappi peili wc: Allas- ja peilikaappi, wc-istuin, bidee kellari wc: wc-istuin, allas- ja peilikaappi
Säilytystilojen kuvaus
Viinikellari, kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Martti Rekoman, osakasisännöinti
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl

Tehdyt remontit
Talo on alunperin rakennettu 1955 ja saneerattu uutta vastaavaksi 2007.
2022 Uppopumpun uusiminen, roskakatoksen uusiminen
2023 Aidan maalaus. Asunnon remontit: 2023 Katon pesu ja pinnoitus sekä kuntokartoitus, tuulettava harjatiiviste asennettu, sisäpintojen maalaus (kaikki valkoiset seinät)
2022 Astianpesukone uusittu
2021 Jäspi- vesivaraaja vaihdettu, uusi sähkökiuas
2020 Katon huolto, rikkinäisten tiilien vaihto ja tikkaiden korjaus
2018 Ilmakas-tuloilmalaitteet, liesituulettimen ohjausyksikön korjaaminen, alakerran wc:n hanan uusiminen
2017 Iv-kanavien puhdistus ja säätö, sokkelin pinnoitus, masto- ja linjavahvistimet antenniin
2016 Ulkovesipiste
2014 Ilmalämpöpumppu
2013 Saunan tähtitaivasvalaistus, poreamme
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 341 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki

Asunto Oy Helsingin Hiekkala

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-Supermarket Myllypuro, S-Market Myllypuro n. 0,9km Prisma Itäkeskus n. 1,7km K-Supermarket Easton n. 2,2km Lidl Kontula n. 1,7 km. Koulut: Botby grundskola n. 1,3km, Myllypuron peruskoulu ylätalo n. 1,3km, Myllypuron ala-aste n. 1,4km, Helsingin yhteislyseo n. 0,8km, Kontulan ala-aste n. 0,8km. Päiväkoti: Humikkala n. 0,75km, Myllupuron montessori-leikkikoulu n. 1km, Puro n. 0,45km, Daghemmet Blomängen n. 1,2km. Liikenneyhteydet: Bussit 92N, 94, 805, 812 Soraharjuntieltä n. 0,2km, Metro Myllypuro n. 0,8km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Lundenberg

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.