Omakotitalo | 7h + k + rt + khh + 2xvh + 2xkph + s + 2xwc ja terassia, pihaa, kasvihuone, autotalli ja varasto

Kivennavantie 10 A, Pohjois-Tapiola, Espoo

Hinta

1 290 000 €

Koko

183 m²

Vuosi

2011

Upea ja moderni vuonna 2011 valmistunut arkkitehtitoimisto Pookin suunnittelema Kuutiot kivitalo etsii uusia asukkaita. Kivitalon kappalemaisiin rakennuksiin on lovettu parvekkeet ja katetut sisäänkäynnit. Tässä 2-tasoisessa talossa on käytännölliset tila- ja säilytysratkaisut. Pääoleskelutilat sijoittuvat maantasoon ja makuuhuoneet rakennuksen toiseen kerrokseen. Valoisan ja avaran olohuoneen välittömässä läheisyydessä sijaitsee upea saarekekeittiö, josta läpitalon näkymät avoimesti suojaiselle pihalle ja metsään. Olohuoneen katto hipoo 6,5 metrin korkeudessa, mikä lisää tilan tuntua entisestään. Taloa kiertävät pieteetillä hoidetut piha-alueet, kivetykset ja 70 neliötä komposiittiterassia. Upeassa EuroSerre Tropic Wall kasvihuoneessa viljelet kauden vihannekset omavaraisesti. Pihapiirissä on englantilainen puutarha, japanilainen puutarha, ja lavatarha avomaan vihannesten ja yrttien viljelyyn. Aidattu takapiha on turvallinen lasten ja lemmikkien ulkona viihtymiseen. Etupihalle jäävät autotalli, ulkoautopaikka ja molemmissa sähköauton latausmahdollisuus. Talo lämpiää kaukolämmöllä ja lämmönjakojärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihdon hoitaa koneellinen tulo ja poisto, johon yhdistetty lämmöntalteenotto. Molemmissa kerroksissa on ilmalämpöpumppu, joissa viilentävä ilmastointi. Lisäenergian lähteenä aurinkopaneelit sekä kiertoilmatakka. Tontti on oma ja se on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tämän kodin aurinkoisen ja suojaisan piha-alueen koko on 547 m ja lisäksi 329 m2 yhteisiä piha-alueita. Tämä on lapsiperheen paratiisipaikka! Pohjois-Tapiolan luonnonläheisen asuinalueen ympäristössä on hyvätasoisia lukioita, peruskouluja ja päiväkoteja. Ihanat lenkkimaastot ja ulkoilualueet lähtevät melkein kotioveltasi. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin. Katso tämän kodin video https://youtu.be/Qdz3Q2cvrX0 Soita ja varaa oma esittelyaika kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573311
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + k + rt + khh + 2xvh + 2xkph + s + 2xwc ja terassia, pihaa, kasvihuone, autotalli ja varasto
Asuintilojen pinta-ala
183 m²
Kokonaispinta-ala
183 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: 1-2 kk/sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 290 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 274,89 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmityskustannus sisältää yhteensä energian että siirtomaksujen osuuden.
Kiinteistövero: 1274,89 €/ vuonna 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2014 Makuuhuoneen sähköverhot
2015 Kasvihuone EuroSerre Tropic Wall
2015 Keskuspölyimurin huolto
2016 Terassin markiisi
2016 Lavatarha ja halkoteline
2017 Kompostilaatikot
2017 Sähköauton latauspiste
2018 Valokuitu
2019 Takapihan aita
2020 Kaukolämmön ensiöpuoli uusittu
2020 Sadetinjärjestelmä putkityöt
2020 Sadetinjärjestelmä sähkötyöt
2020 Katon huolto
2021 Lämpimän veden venttiilimoottori
2021 WC:n painikkeiden uusiminen
2021 Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanojen uusiminen
2021 Sähköiset sälekaihtimet julkisivun ikkunoihin
2021 APK:n pistorasian uusiminen
2021 Sähköauton latauspiste
2021 Aurinkopaneelit 21 kpl 8,09 kW
2023 Ilmanvaihtolaitteen tuloilmamoottori
2023 Kiukaan vastusten vaihto
2024 Ilmanvaihtolaitteen poistoilmamoottori
2024 Autotallinoven moottorin ja automatiikan uusiminen
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energiatodistuksen viimeinen voimassaoloaika 16.4.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. + Aurinkopaneelit 21 kpl, 8,09 kW
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Rakennus on lämpöharkkorunkoinen omakotitalo, jonka ulkoverhouksena on rappaus..
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät: maali, Lattia: parketti. Olohuone: Seinät: maali, Lattia: parketti. Makuuhuone 1: Seinät: maali, Lattia: parketti (yläkerta). Makuuhuone 2: Seinät: maali ja tapetti, Lattia: parketti (yläkerta). Makuuhuone 3: Seinät: maali, Lattia: parketti (yläkerta). Kodinhoitohuone: Seinät: maali, Lattia: laatta. Sauna: Seinät: paneli, Lattia: laatta. Kylpyhuone: 2 kpl, Seinät: laatta, Lattia: laatta. Eteinen: Seinät: maali, Lattia: laatta. Wc: 2 kpl, Seinät: laatta, Lattia: laatta. huone 4 (työhuone alak.)): Seinät: maali, Lattia: parketti, jonka päällä sisal-matto irtonainen. huone 5 (kuntoiluhuone): Seinät: maali, Lattia: laatta. huone 6 (parvi): Seinät: maali, Lattia: parketti. Vaatehuoneet 2 kpl: Seinät: maali, Lattia: parketti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Porkka Festivo kylmiöpakastin jääpalakoneella, viileäkaappi Porkka Festivo kylmiöpakastin jääpalakoneella, pakastekaappi Porkka Festivo kylmiöpakastin jääpalakoneella, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni starttinappula puuttuu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Corian, Keittön saareke. integroidut kodinkoneet
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 2 kpl (seinä wc:illä), suihku 2 alakerrassa, 1 yläkerrassa, peilit 2 kpl kph ja 1 kpl eteinen, kaapit, allaskaappi ala- ja yläkerrassa, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys kauttaaltaan, kiinteät valaisimet, bidee käsisuihkut, 2 kpl . -Kuntoiluhuoneen, saunan ja terassin kaiuttimet. -Pyykkikuilu yläkerran kylpyhuoneesta alakerran kodinhoitohuoneen pyykkikaappiin. -Ilmanvaihtolaitteen säätöyksikkö kuntoiluhuoneessa.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, 2 x vaatehuone, kodinhoitohuone ja kaapistoja
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi. Katto on loivalla kallistuksella toteutettu lapekatto jonka vedet kerätään avokourun kautta etupihan altaaseen.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-16-30-13
Tontin pinta-ala
547 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus. Kiinteistöä ja sille toteutettavia tiloja hallitaan tämän sopimuksen ja oheisen liitekartan (liite 1) mukaan seuraavasti: A-talon alueen pinta-ala on 547 m2. B-talon alueen pinta-ala on 547 m2. A ja B talot yhdessä tasaosuuksin aluetta C, jonka pinta-ala on 329 m2. Alueella C ovat liittymätie, autokatokset, autopaikat, varastot, jätekatos, postilaatikot sekä tarvittavat maanalaiset (rakennusten ulkopuoliset) lämpö-, viemäri-, vesi-, sähkö-, sekä telelaitteiden putket ja johdot. Em. putket ja johdot tulevat yhteisomistukseen vain siltä osin kuin ko. osa palvelee molempia sopijapuolia. Muuten kumpikin sopijapuoli vastaa itse omistamiaan rakennuksia tai rakennelmia palvelevista putkista ja johdoista riippumatta niiden sijainnista kiinteistöllä. Aluetta A hallitsevalla on käyttooikeus alueella C autopaikkoihin AP2 sekä varastoon V2 ja aluetta B hallitsevalla on käyttöoikeus autopaikkoihin AP1 sekä varastoon V1 oheisen liitekartan (liite 1) mukaisesti. Mikäli sopijapuoli halua muuttaa kyseisten tilojen käyttötarkoitusta, on tähän saatava toisen sopijapuolen suostumus. Kumpikaan sopijapuoli ei voi käyttäa toisen hallinnoimaa aluetta tai osia kulkureittinä ilman toisen sopijapuolen suostumusta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 213,5 m². Rakennuslupa pitää sisällä kahden talon ja autokatos+varaston rakentamisen. Kokonaisrakennusoikeus kahdelle talolle 427 m2 ja käytetty 458 m2. Rakennusoikeus ylittyy 31 kem2, poikkeamaa asemakaavasta voidaan pitää vähäisenä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 18.3.2010. AP Asuinpientalojen korttelialue
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon Kaupunki
Rakennukset
Erillisen autokatos- ja varastorakennuksen kokonaispinta-ala on 55 k-m2. Nyt myytävälle asunnolle A kohdistuu rakennuksesta puolet; autokatoksen pinta-ala on noin 21,5 k-m2 ja varaston noin 7 k-m2. Pinta-alatieto perustuu pääpiirustuksiin ulkomitoin mitattuna. Autokatokseen on asennettu ovet vuonna 2012 (lopputarkastuksen jälkeen).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.