OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Kerrostalo | 3h + k + s

Yliskylänkaari 5 B, Laajasalo, Helsinki

Hinta

279 000 €

Koko

77 m²

Vuosi

1980

Hyvällä sijainnilla, merellisellä Laajasalon alueella oleva pientaloyhtiö kätkee sisälleen tämän ihastuttavan saunallisen kolmion. Sen pohjaratkaisu on mitä parhain, tarjoten tilavat asuinhuoneet, oman saunan, sekä erillisen wc:n. Pienellä laitolla tästä kodista saa todellisen helmen! Kodin sydämenä sykkivästä olohuoneesta länteen aukeavat suuret ikkunat, tuovat luonnonvaloa huoneistoon vuoden kaikkina aikoina. Olohuoneen jatkeena toimivalle lasitetulle parvekkeelle mahtuu hyvin esim. ruokailuryhmä lämpimien kesäiltojen viettoon. Yhtiö on valmistunut vuonna 1980 ja se sijaitsee omalla kauniilla rinnetontilla. Sen kaksikerroksisia rakennuksia on kunnostettu määrätietoisesti ja viimeisimpänä yhtiössä kunnostettiin sen ikkunat, parvekeovet ja osa salaojista. Lähes parasta tässä kodissa on keskeinen, mutta kuitenkin luonnonläheinen sijainti. Merellisessä Laajasalossa on loistavat ulkoilumahdollisuudet, ja suoraan kotiovelta pääset monipuolisille ja upeille ulkoilureiteille. Alueena Laajasalo on kasvattanut suosiotaan etenkin lapsiperheiden keskuudessa, sillä kaikki arkea helpottavat toiminnallisuudet löytyvät kävelymatkan päästä. Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit sijaitsevat omalla saarella, samoin suomenkieliset koulut 9-luokkaan saakka. Ruotsinkieliseen ala-asteen koulu Degerö skolaniin Herttoniemeen kävelee alle kymmenessä minuutissa. Kauppakeskus Saaressa ovat laajat päivittäispalvelut ja Yliskylästä löytyy myös mm. kirjasto, terveysasema ja neuvolapalvelut. Kulkuyhteydet ovat hyvät, lähistöltä kulkee useiden bussien reitti, ja omalla autolla navigoit nopeasti pääväylille. Kruunusiltojen valmistuessa vuonna 2027 raitiotie avaa uuden, kätevän yhteyden Helsingin keskusta-alueelle. Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Jura Koljonen 050 523 8664 tai jura.koljonen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573735
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

273 413,61 €

Velkaosuus

5 586,39 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

3 623,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

346,50 € / kk

Pääomavastike

121,21 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

467,71 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk. Yhtiöllä on 110 000 euron limiitti, josta käytetty 94 467€ / 8.4.2024. Kyseinen laina on tarkoitus jyvittää myöhemmin osakkaiden kesken ja arvio hankeosuudesta on tällöin olisi 66,95€/m2.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Tilava, lasitettu parveke länteen
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Vuoden 2024 varsinainen yhtiökokous on sovittu pidettäväksi 22.4.2024. Lisätietoja välittäjältä.

Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Osakkeilla on edelleen paperiset osakirjat. Ostajan on kustannuksellaan haettava 2 kuukauden kuluessa kaupanteosta omistuksen rekisteröintiä ja paperisen osakirjan mitätöintiä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Seinäpinnat maalattu, lattiassa vinyylilankku. Olohuone: Seinäpinnat maalattu, lattiassa vinyylilankku. Makuuhuone 1: Seinäpinnat maalattu/tapetoitu, lattiassa vinyylilankku. Makuuhuone 2: Seinäpinnat maalattu, lattiassa vinyylilankku. Sauna: Paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Wc: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
PKI Isännöinti Oy ISA/ Jari Viirre. Puh: 020 787 1400
Huolto
Osakkaat
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

15 kpl

Tehdyt remontit
2023: Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, A-talon yläpuolen salaojitus ja kosteudenhallinta, A-talon takaseinän kosteushallinta, Asunnon A 1 sisäpuoliset korjaukset, pihavalojen uusinta ledeiksi ja A 3 vesivahinkokorjaus. 2021: Telia Kaapelitv liittymä, A 1 ja B 5 nurkkahuoneen kosteusvaurion korjaus. 2019: lämmönsiirrinpaketin uusinta, patteriventtiilien uusinta, parvekkeiden/terassien ovien uusinta, sekä vesipeltien reunojen tiivistys. 2017: Piha-aitojen uusimista ja hsto C 9 kosteuskartoitus ja korjaus. 2016: Julkisivun elementtisaumojen uusinta ja salaojien ja viemäreiden kuvaus sekä huuhtelu. Autotallien patteritermostaattien asennus, antenniverkon kunnostus (digi), ja iv-kanavien nuohous. 2013: Ulko-ovien uusinta. 2012: Betoniseinien ja elementtien maalaus. 2011: puuosien maalaustöitä. 2010-1992 runsaasti muita peruskorjauksia. Pyydä liite välittäjältä.. Asunnon remontit: Vinyylilankkulattiat 2016
Tulevat remontit
Päätetyt: Ei päätettyjä korjauksia.. Suunnitellut: ASUNTO-OSAKEYHTIÖN HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS VUOSILLE 2023-2027 (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.):
- Parvekekattojen tarkastus ja tarvittava korjaus, lumiesteiden lisäys
- Ilmanvaihdon nuohous ja ilmavirtojen tasapainoitus
- Putkiston kuntotutkimus (vesi & viemäri), myös pohjaviemäreiden huuhtelu
Energialuokka
F (2013), Voimassa 7.11.2024 asti
Tontin koko
1 599 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki/tekninen keskus

Asunto Oy Yliskylänkaari 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Saaren laajat palvelut n. 1 km päässä., posti Herttoniemessä. Laajasalossa useita noutopisteitä , kirjasto kauppakeskus Saaressa n. 1 km päässä., terveysasema 1 km. Koulut: Laajasalon peruskoulu n. 700 m päässä. Degerö skola n. 1,5 km. Päiväkoti: Alueella useita. Lähellä Laajasalon ja Herttoniemenrannan uimarannat, myös koirien uimaranta. Laajarannan talviuimapaikka. Saarella myös useita venesatamia sekä kauniit ulkoilureitit merellisissä maisemissa. Liikenneyhteydet: HSL n. 300 m, metro Herttoniemestä n. 1,5 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jura Koljonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.