Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy
Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Vapaa-ajan tontti

Käränkäniementie 147, Kuopio

Hinta

70 000 €

Koko

5 480

Kallaveden rannalla 5 480 m²:n suuruinen tontti vapaa-ajan rakentamista varten. Rakennusoikeus 180 krs-m². Rantaviivaa n. 54 m. Kuopion keskustaan matkaa 26 km. Ota yhteyttä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
65197105
Sijainti
  • Kuopio 
  • Käränkäniementie 147, 71520
Kohteen selite
Vapaa-ajan tontti
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

70 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Käränkäniementien tiekunta, perusmaksu 20 e/v, yksikkömkasu 225 €/v. 2023.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
297-410-22-74
Tontin pinta-ala
5 480 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti rajoittuu vesijättöön, jonka voi lunastaa maanmittaustoimituksella.
Rakennusoikeuden pinta-ala
180 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueella on voimassa Suovun ranta-asemakaavan muutos ja laajennus.

Kaavamerkintä RA-13 (loma-asuntojen korttelialue), jossa rakennuspaikalle saa rakentaa yhden asuinrakennuksen ja talousrakennuksia. Kokonaisrakennusoikeus on 180 m². Julkisivumateriaalina on käytettävä puuta. Julkisivujen ja kattojen väreinä on käytettävä yleensä luontoon ja ympäristöön sopivia tummia ja murrettuja värisävyjä. Rakentamattomat alueen osat on säilytettävä luonnonmukaisessa huolitellussa kunnossa. Rannalla tulee säilyttää suojapuustoa. Loma-asunnon osuus saa olla korkeintaan 70 % rakennuspaikan rakennusoikeudesta. Rakennukset tulee sijoittaa vähintään 25 m:n etäisyydelle rantaviivasta. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden yksikerroksisen saunarakennuksen, jonka kerrosala on enin-tään 30 m² ja pohjapinta-ala katoksineen enintään 45 m², saa kuitenkin rakentaa vähintään 15 m:n etäisyydelle rantaviivasta.

Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Ranta-asemakaava
Näkymät
pohjoinen, koillinen, itä
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kallaveden pinta-ala on 478 neliökilometriä; Suomen järvien pinta-alatilastossa se on sijalla 10 ja se on Pohjois-Savon maakunnan suurin järvi. Kallaveden keskisyvyys on 9,7 metriä ja suurin syvyys 75 metriä. Syvin kohta sijaitsee Hirviselällä Hevonperä-saaren lounaispuolella. Näkösyvyys vaihtelee puolestatoista metristä neljään metriin. Kallaveden tärkeimmät saaliskalat ovat hauki, kuha ja ahven, muita saaliskaloja ovat muun muassa made, lahna, särki, säyne, siika, muikku ja järvitaimen. Keski-Kallaveden saaristo (mm. Iivarinsalo ja Vatanen) on suosittua virkistysaluetta retkeilijöiden, sienestäjien, marjastajien, metsästäjien ja kalastajien keskuudessa. Saaristossa on 6 kalamajaa, 3 keittokatosta, 7 laavua ja 23 tulentekopaikkaa. Kalamajojen, laavujen ja keittokatosten varusteluun kuuluvat puuvaja, käymälä ja jätehuolto. Hietasalossa ja Iivarinsalossa on hyvät hiekkarannat. (Lähde www.jarviwiki.fi)
  • Kallavesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarkko Kallio

LKV

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.