Rakennuspalvelu Jopera Oy

Luhtitalo | 2h + k

Havukankaari 1 A6 ja A10, Hervantajärvi, Tampere

Hinta

190 632 €

Koko

52 m²

Vuosi

2022

KOTI HERVANTAJÄRVELTÄ As Oy Tamperen Havukankaari on valmistunut Hervantajärven upeasti kehittyvälle asuinalueelle keskeiselle paikalle. Taloyhtiössä on koteja rivi- ja luhtitaloissa. Jäljellä on juuri sopivan kokoisia asuntoja ensiasunnon ostajalle: 2h-3h +k (50 – 66m²). Jokaisessa asunnossa tilava parveke tai terassi ja oma sauna. Taloyhtiön tontti on Tampereen kaupungin vuokratontti. Taloyhtiö rakentuu Hervantajärven asuinalueelle aivan retkeily- ja luonnonsuojelualueen kupeeseen. Lähimmät luontopolut Makkarajärvelle kulkevat n. 100 m päässä taloyhtiöstä ja hiihtoladullekin on 800 m. Aivan metsän keskellä eivät kodit kuitenkaan ole, sillä matkaa Tampereen keskustaan on 10 km. Ratikkapysäkki on 5 min kävelymatkan päässä ja autollakin ajaa Tampereen keskustaan 20 minuutissa. Hervannan laajat palvelut ovat lähellä ja Hervannan yliopistokampukselle matkaa on 2 km. Arvostatpa sitten helppoa liikkumista, lähiluontoa tai molempia, As Oy Tampereen Havukankaari on sinua varten! PÄÄSET MUUTTAMAAN HETI UUTEEN KOTIIN Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen. Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoille. Olohuoneen jatkeena on katettu terassi tai parveke, lämpimien kesäpäivien keidas. Sekä terassi että parveke on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän. Kohteella on RS-rahoitus ja muuttamaan pääset heti. JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA Olemme vakaavarainen ja luotettava perheyritys. Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja lähes 30 vuoden kokemuksella. Jo tuhannet ihmiset asuvat tekemissämme kodeissa Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA diamond. Lisätietoja antaa: Maija Kanniainen p. 040 709 0573 maija.kanniainen@jopera.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
65481268
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Varasto 4,3m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
28.11.2023.

Hinta

Myyntihinta

73 709,00 €

Velkaosuus

116 923,00 €

Velaton hinta

190 632,00 €

Neliöhinta

3 666,00 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

191,00 € / kk

Pääomavastike

487,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

678,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö ja vesimaksut asuntokohtaisten kulutusmittareiden mukaan. Vastikkeet ovat arvioituja kuluja. Hoitovastike pitää sisältää kiinteitä kuluja : (mm. jäte, vero, vakuutus)

Rahoitusvastike lyhennysvapaan (2 vuotta) päätyttyä 745€. Laina-aika 22 vuotta ja lainankorko 11/2023 koron mukainen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja julkisivuverhouksena on maalattu puupaneeli ja tehosterimoitus. Taloissa on harjakatto ja katemateriaali on huopa.

Sisäseinät ovat pääsääntöisesti maalattua sisustuskipsilevyä. Huoneistojen väliset seinät ovat kaksinkertaisella rungolla varustettuja äänieristeseiniä. Väliovet ovat valkoisia laakaovia, kylpyhuoneen ja saunan ovet lasia. Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia. Kosteiden tilojen lattiat ovat laatoitettu. Kylpyhuoneen seinät ovat kaakeloitu. Saunan on paneloitu. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on lasia.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on käytännöllinen saareke, jossa on liesi. Kodinkoneet ovat jää-viileäkaappi/pakastin, induktioliesitaso, erillinen uuni ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone ja sauna on yhdistetty avaraksi tilaksi lasiseinillä. Kodinhoitotilassa on kaappitilaa ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
As Oy Tampereen Havukankaari
Rakennuttaja
Rakennuspalvelu Jopera
Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
50 vuotta
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat myydään omina osakkeina:
autokatospaikka 8500 €
autopaikka pihalla 3550€

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Hervanta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miika Ahola

Rakennuspalvelu Jopera Oy

Rakennuspalvelu Jopera Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.