Lakea Oy, Kokkola

Kerrostalo | 2h + kt + s

Falanderinkatu 7 A3, Kokkola

Hinta

185 900 €

Koko

46,5 m²

Vuosi

2023

Ennakkomarkkinointi on alkanut, Tervetuloa varaajaksi! Ennakkomarkkinointivaiheessa voit tehdä sitoumuksetta varauksen asunnosta ilman ennakkovarausmaksua. Kun teet päätökset uuden kodin varauksesta varhaisessa vaiheessa, Sinulla on parhaat mahdollisuudet saada haluamasi asunto ja vaikuttaa tulevan kotisi pintamateriaaleihin ja varusteisiin sekä hyödyntää ennakkovaraajan etu. As Oy Kustaankruunu nousee aivan Kokkolan intiimin keskustan kupeeseen. Rauhalliset kävely- ja pyöräilyreitit vievät kuitenkin hetkessä pois pääkadun vilinästä Neristanin idylliseen vanhaan kaupunkiin tai Suntinrantaan. Erilaisten ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien ansiosta Kustaankruunu onkin loistava vaihtoehto myös toiminnallisempaa elämää viettäville. Monipuolinen asuntojakauma ulottuu kompakteista yksiöistä ylempien kerrosten isompiin huoneistoihin, joissa ikkunapintaa avautuu kolmeen suuntaan. Kulmien hyödyntämisen sekä parvekkeiden sijoittelun ansioista huoneistoihin onkin saatu näkymät useampiin ilmansuuntiin. Klassisen suunnittelun ansiosta Kustaankruunun kodit tarjoavat myös yksityisyyttä ja rauhaa niille, jotka arvostavat omaa tilaa. Ympäröivä rauhallinen pientaloympäristö tuntuu varmasti kotoisalta omakotitalosta kerrostalokotiin muuttaville, ja mahtavan sijainnin ansiosta luontoon tai keskustaan pääsee käden käänteessä. Toisaalta taas perheillekin on tarjolla helpompaa arkea toimivien pohjaratkaisujen, selkeiden makuuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja useampien WC-tilojen ansiosta. Pysäköintipaikoitukset on sijoitettu aivan rakennuksen välittömään läheisyyteen, ja tarjolla on sekä pistoke- että katospaikkoja. Lisäpanostuksena paikoitukseen on myös kolme autotallia. Maltillisen kokoisessa pihapiirissä on myös leikkialue sekä sopivasti vehreyttä. Uskomme, että Kustaankruunusta tulee aiemmin Kokkolaan rakentamamme suuren suosion saaneen Niemenkulman tavoin kaikkien paikallisten tuntema tulevaisuuden maamerkki. Voimme siis jälleen tarjota uusia unelmien koteja elämän monimuotoisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin kerromme tästä hienosta kohteesta lisää. Suunnitellaan juuri Sinulle sopiva koti yhdessä! Lakea asuntomyynti: Puh. 010 207 4180 myynti@lakea.fi *Puhelu asuntomyynnin palvelunumeroon maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Huom. visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, Lakea Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
70057800
Sijainti
  • Kokkola 
  • Falanderinkatu 7 A3, 67200
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46,5 m²
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Ennakkomarkkinoinnissa
Vapautuminen
Arviolta 12/2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

74 360,00 €

Velkaosuus

111 540,00 €

Velaton hinta

185 900,00 €

Neliöhinta

3 997,85 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

177,00 € / kk

Pääomavastike

418,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

595,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Myös autopaikkoihin on tarkoitus ottaa yhtiölainaa n. 60 % em. kokonaishinnoista. Yhtiölaina kilpailutetaan. Lainan arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika noin 1 vuosi ja asumisajasta 1. vuosi lyhennysvapaita. Lyhennys tasalyhenteisenä. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu 4,5 % kokonaiskorolla (arvioituna > marginaali 1,0 % + Euribor 12 kk 3,50 %). Hinnaston mukainen asuntojen hoitovastike on 3,80 eur/m2. Autopaikkojen hoitovastike on laskettu vastikekertoimella 0,3, autokatosten 0,4 ja autotallien 0,5. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Tarkastamme rahoitusvastikkeeseen sisältyvän koron osuuden valmistumishetken kynnyksellä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Pintamateriaalit: Lattiapinnat: Asuinhuoneissa, eteisessä sekä keittotilassa on vinyylilankkua. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja, kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiöiden kalustevälitilassa on välitilalevy. Kattopinnat: Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Saunallisissa kylpyhuoneissa kattomateriaali lämpökäsitelty haapapaneeli. Saunattomissa kylpyhuoneissa valkokuultolakattu mäntypaneeli. Erillis- WC: tilat valkokuultolakattu mäntypaneeli. Ikkunat ja ovet: Huoneiston kerrostaso-ovet huulletut, yksilehtiset, lakatut viilupintaiset osastoivat ovet. Väliovet ovat maalattuja laakaovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulosaukeavia puualumiiniovia. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puualumiini MSE- tai MEK ikkunoita. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus. Ikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonirakenteinen
Keittiön kuvaus
Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf -ovia tai mikrolaminaattiovia materiaali- ja tuotevalintaoppaan mukaan. Kalusterungot valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava malli
Kylpyhuoneen kuvaus
Allaskaappi, peilikaappi, pyykkikaappi. Huom. osassa asunnoista pyykkikaappi sijoitettu eteiseen. Suihkuseinäke. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten ja tilavaraus pesutornille. Sekoittajat ovat yksiote sekoittajia.
Saunan kuvaus
Osassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna. Saunojen lattia on keraamista laattaa, seinät ja katto ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Saunan ja kylpyhuoneen seinä ovineen on lasia. Lattialla seisova pyöreä kivikorillinen kiuas.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet maalattuja mdf-ovia tai mikrolaminaattiovia ja kalusterungot valkoista melamiinia.
Kattotyypin kuvaus
Bitumikate
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Talon kellarissa sijaitsevat taloyhtiön saunatilat, pesutupa, ulkovälinevarastot, huoneistojen irtaimistovarastot (VVS) ja tekniset tilat sekä siivousvälinetila.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa auton säilytyksestä
Katospaikkoja on 16 kpl. Piha-alueella on 25 sähkölämmityspistokkeella varustettua pysäköintiruutua. Autopaikat myydään erikseen omina osakkeinaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kokkola

Asuinalueena Kokkola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Kokkolan Kustaankruunu

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A14
3h+kt+s
69,5 m²
3
134 955 €
299 900 €
Vapaa
A21
2h+kt+s
49,5 m²
4
85 440 €
213 600 €
Vapaa
A24
3h+kt+s
56,5 m²
4
115 335 €
256 300 €
Vapaa
A28
2h+kt+s
42,5 m²
5
76 760 €
191 900 €
Vapaa
A31
4h+kt+s
92,5 m²
6
204 135 €
439 000 €
Vapaa
A32
3h+kt+s
59 m²
6
122 355 €
271 900 €
Vapaa
A33
4h+kt+s+khh
107,5 m²
6
228 322 €
497 000 €
Vapaa
B12
2h+kt+s
44 m²
4
79 600 €
199 000 €
Vapaa
B15
3h+kt+s+khh
77 m²
4
159 255 €
353 900 €
Vapaa
B3
1h+kt+mt
27 m²
1
36 300 €
121 000 €
Vapaa

Lakea asuntomyynti

Lakea Oy, Kokkola

Lakea Oy, Kokkola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.