Kerrostalo | 2h + kt

Unikkotie 5 E27, Tikkurila, Vantaa

Hinta

260 310 €

Koko

48 m²

Vuosi

2023

HYÖDYNNÄ HUIPPUETUMME! Saat kodinostajan etuna 10 prosenttia pois velattomasta hinnasta, kun teet kaupat 31.5.2024 mennessä. Edun arvo on 26 030 euroa. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tämä tilava läpitalon kaksio tulvii valoa molemmista ilmansuunnista länteen ja itään. Tässä asunnossa on miellyttävät näkymät sekä rauhalliselle sisäpihalle että kävelytielle päin. Avokeittiö yhdistettynä olohuoneeseen tekee tilasta sujuvan ja käytännöllisen arjessa. Lisäksi liukuovikaapit luovat tuntua eteiseen ja makuuhuoneeseen. Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas on muuttovalmis. Erinomaisten yhteyksien ja voimakkaasti kehittyvän Tikkurilan vetovoima kasvaa. Tikkurilan Kolmas on osa uutta, yhteisöllistä keskustakorttelia. Se tuo eri-ikäiset ihmiset yhteen ja sijaitsee kaikkien palveluiden ytimessä Tikkurilan parhaalla paikalla. Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas tarjoaa urbaania elämää, ainutlaatuista asumisen viihtyvyyttä ja arjen helppoutta. Loistavan sijainnin ja erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta matka pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle sujuu helposti. Jos mielesi halajaa kauemmas, pääsee lentokentällekin vartissa. Tikkurilasta löydät monipuoliset virkistys-, urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä kattavan kulttuuritarjonnan. Kaunis Jokiranta, rautatieasema, koulut, terveyspalvelut ja kauppakeskus Dixi ovat aivan lähistöllä. Täällä kaikki tarpeellinen löytyy kotiovelta. As Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Asematien ja Unikkotien väliin muodostuvan rauhallisen kujan varrella. Korttelikokonaisuus rajaa sisälleen suojaisan ja vehreän sisäpihan. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea. Asuntojen kalustettavuuteen on kiinnitetty huomiota. Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon neliöitä. Parvekkeet aukeavat hyviin ilmansuuntiin. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Sinne on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta. Pysäköintilaitokseen tulee myös korttelin yhtiöiden käyttöön yhteiskäyttöauto. Tikkurilan keskustakortteli on SRV Rakennus Oy:n ja NREP:n yhteishanke.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7993293
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kerrokset
6/7
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 3/2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

78 123,00 €

Velkaosuus

182 187,00 €

Velaton hinta

260 310,00 €

Neliöhinta

5 423,13 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Viitekorko on euribor 12 kk ja marginaali on 0,90% p.a. Jos viitekorko on negatiivinen, viitekoron arvona sopimuksessa noudatetaan 0%. Laina-aika on 25 vuotta ja enintään kolme vuotta yhtiön rakennuksen valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Laina on tasalyhenteinen, 6 kk välein. Hallinnonluovutuksen jälkeen pankki ottaa vastaan kaksi kertaa vuodessa koron ja/tai lyhennyksen eräpäivinä pankin palveluhinnaston mukaisin hinnoin. Tällöin kuitenkin isännöitsijätoimisto veloittaa kulut lainan lyhennyksestä.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

222,72 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

62 622,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastusosuudesta ei sisälly velattomaan hintaan. Tontin asuinhuoneistokohtainen lunastusosuus on ollut 17.3.2023 1304,63 euroa/m2. Laskelmassa on käytetty 17.3.2023 tiedossa olevaa tarkkaa lukua, kun yhtiön muuttopäivänä tontin määräosan lunastus on tehty. Perushinta on tarkistus indeksoitu 1/2023 julkaistun 2249 indeksin mukaan. Lunastusosuus ei sisällä lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa ja kaupasta syntyviä muita kuluja. Näistä on kerrottu tarkemmin yhtiön myyntihinnastossa.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Kolme ensimmäistä vuotta valmistumisesta lainasta maksetaan pankille vain korkoja

Hoitovastike

220,80 € / kk

Pääomavastike

741,00 € / kk

Tontin vuokravastike

222,72 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 184,52 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

220,80 € / kk

Pääomavastike

1 333,80 € / kk

Tontin vuokravastike

222,72 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 777,32 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella. Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään tontin pinta-alan perusteella. Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastikearvio lyhennysvapaan jälkeen 1,35 EUR/jyvitetty vastikeluku. Lainan maksusuunnitelman mukaan 1. lyhennyserä on 17.3.2026. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin, kun lyhennys on suoritettava pankille. Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 21,00 EUR/hlö/kk (tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan). TV- ja laajakaistavastike 2,2: EUR/huoneisto/kk. Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa. Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Muut maksut

Vesimaksu

21,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Eteisessä on liukuovelliset tanko- ja hyllykomerot sekä siivouskomero/pyykkikaappi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteiden ovet ja etusarjat ovat Novartin vakiomallistoa. Etusarjat ja työtasot ovat sisustustyylien Talvi, Kesä tai Syksy mukaisia. Laminaattipintaiseen työtasoon on upotettu 1-altainen allas. Kodinkoneet ovat Electroluxin mallistosta. Kaksioissa on 4-levyinen induktiokeittotaso, erillinen uuni ja mikro, jääkaappi-pakastin ja 60 cm kalustepeitteinen astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen laatat ovat Laattapisteen Neutro-mallistoa sisustustyylien mukaisesti. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista matta- tai kiiltävää laattaa. Kalusteet ovat Laattapisteeltä. Katto on valkolakattua puupaneelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneissa on parketti sisustustyylin mukaisesti ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen kaikki seinät on maalattu maalarinvalkoisella. Lattiassa on sisustustyylin mukainen parketti. Huonekomerot ovat liukuovellisia tehdasvalmisteisia kiintokalusteita.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto/bitumikermikate+ viherkatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
asiakaspalvelu@isannointitapuli.fi IsännöintiTapuli
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto/ lastenvaunuvarasto ja pyykinkuivaustila sijaitsevat 1.kerroksessa. Kellarikerroksen ulkoiluvälinevarastot ovat yhteiskäytössä viereisen yhtiön kanssa. Myös irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksen väestösuojassa. Lisäksi yhtiöllä on yhteistiloja (pesula, kerhotila, jätehuolto) viereisissä yhtiöissä.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
728 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksesta voit kysyä kohteen myyjältä

Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
78 681,96 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
19.12.2068
Palvelut
Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Tikkuri, Dixin juna-aseman palvelut, Prisma, monia ravintoloita, terveyskeskus, Tikkurilan kirjasto, Heureka, Jokirannan puistoalue sekä Tikkurilan Urheilupuisto. Koulut: Tikkurilan lukio, Viertolan alakoulu, Peltolan yläkoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Veturin päiväkoti
Liikenneyhteydet
Juna-asema 350 metriä sekä bussi noin 50 metriä, lentokentälle pääsee vartissa. Tulevaisuudessa mahdollisesti Vantaan pikaraitiotie.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Keskustakorttelin Pysäköinti Oy

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
E04
4h+kt+s
83,5 m²
2
111 088 €
370 170 €
Vapaa
E09
4h+kt+s
83,5 m²
3
115 124 €
383 610 €
Vapaa
E14
4h+kt+s
83,5 m²
4
118 998 €
396 520 €
Vapaa
E19
4h+kt+s
83 m²
5
123 497 €
411 530 €
Vapaa
E22
2h+kt
48 m²
5
74 400 €
247 920 €
Vapaa
E24
4h+kt+s
83 m²
6
129 901 €
432 870 €
Vapaa
E29
4h+kt+s
83 m²
7
137 736 €
458 960 €
Vapaa
E32
2h+kt
48 m²
7
82 622 €
275 320 €
Vapaa
E33
2h+kt
39,5 m²
7
75 196 €
250 560 €
Vapaa

Keskustakorttelin Asunnot Ky

Toimisto

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu
SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15,
02600 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.