Westhouse LKV
Westhouse LKV

Kerrostalo | 3h, k, kph

Laajalahdentie 3 B, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

648 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

1925

Ihastuttava huoneisto Munkkiniemen rannan tuntumassa! Trivsam lägenhet på översta våningen närä Munksnäs strand! Tämä valoisa ja tunnelmallinen huoneisto sijaitsee idyllisessä v. 1925 valmistuneessa talossa. Ylimmän kerroksen huoneistosta avautuvat ihastuttavat näkymät Munkkinimenrantaan, Laajalahdelle sekä vanhaan Munkkiniemeen. Asunnon olohuone muodostuu kahdesta tilasta joista toisen voi tarvittaessa ottaa vaikka makuuhuone käyttöön. Päämakuuhuone sijaitsee huoneiston toisessa kulmauksessa. Näkymät makuuhuoneesta ovat niinikään ihastuttavat Munkkiniemen rantaan sekä vanhaan Munkkiniemeen. Tilavassa keittiössä on Scavolinin kaapistot ja saareke sekä Mielen koneet. Kylpyhuone on remontoitu 2008 talon putkiremontin yhteydessä. Munkkiniemen Puistotien palvelut ovat vain noin 500 metrin päässä. Lisäksi alueella on lukuisia loistavia ravintoloita ja kahviloita, joista suosittu kahvila Torpanranta sijaitsee aivan naapurissa. Alueen arvostetut suomen- ja ruotsinkieliset koulut sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Asunnon oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa taloyhtiön ainoa autotalli. Autotallilla on oma osakesarja ja hinta on 39 000 euroa Detta idylliskt och vackert hus är byggt år 1925. Denna trivsam lägenhet har utsikt mot tre olika håll .Vackrast av dem är utsikten mot Munksnäs strand. Lägenheten har ett modern kök, renoverat badrum (2008), stort sovrum och vardagsrummet som består av två olika delar/rum. Möjligheten finns att dela vardagsrummet så att andra delen fungerar som ett extra sovrum. Munksnäs all service ligger i närheten. Samt sveskspråkiga låg- och högstadiet. Spårvagn 4 hållplats ligger bara runt hörnet.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 6.5. 14:00 - 14:45
Esittelijänä Pirjo Pörhö-Liikamaa
p. 040 570 3335

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80018529
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Yhtiöjärjestyksessä ei ole mainintaa pinta-aloista.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1925
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

638 853,27 €

Velkaosuus

9 146,73 €

Velaton hinta

648 000,00 €

648 000,00 €

Neliöhinta

7 534,88 €/m²

Vastike

Hoitovastike

498,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

498,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Taloyhtiön, lukituksen uudistuksen, ikkunahankkeen ja alakerranasunnon vesivahinkokorjauksen hankelainasta muodostuneen lainaosuuden vastiketta 0,82e/m2/kk (sis. alv) aletaan periä 05.04.2024 alkaen. Asunnon osuus on 70,52 e/ kk ja autotallin 13,12 e/kk. Pesutupamaksu 5 e/kerta

Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneisto sijaitsee idyllisessä v. 1925 valmistuneessa talossa vanhan Munkkinimen alueella. Uusitu uljas Kadettikoulu on talon naapurina. Huoneisto on talon ylimmässä asuin kerroksessa ja näkymät ovat viehättävät Munkkinimenrantaan Laajalahdelle sekä vanhan kauniiseen Munkkiniemeen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on täysin remontoitu aikaisemman omistajan toimesta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Isossa keittiössä on moderni sininen Scavolinin kaapisto ja Mielen koneet. Keittiö on remontoitu aikaisemman omistajan toimesta 2000 luvun alussa.
Jääkaappipakastin (MIele), astianpesukone (Miele), liesituuletin (Elca), keittiösaareke (Scavolinin kaapistoa), mikroaaltouuni (Miele) ja uuni (Miele)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu vuoden 2008 putkiremontin yhteydessä
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja suihkuseinä
Olohuoneen kuvaus
Tunnelmallinen olohuone muodostuu kahdesta eri huoneesta/tilasta. Vaalean keltaiseksi maalatusta kulma osasta avautuvat upeat näkymät Munkkinimen rantaan ja Laajalahdelle. Tummemman sävyinen osa toimii enemmänkin kirjasto/työhuoneena. Näkymät ovat viehättävät yhtiön piha-alueelle sekä Uimarinpolulle. Olohuoneen kulmahuoneen voi ottaa makuuhuone käyttöön.
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maali ja lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Raikas ja valoisa kulma makuuhuone josta idylliset näkymät sekä Munkkiniemen rantaan että kauniiseen vanhaan Munkkiniemeen.
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja Kellarivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Rivitalo N:0 36
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy, Harri Turunen, harri.turunen@isannointiluotsi.fi, 010 207 5300
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, pesutupa, mankeli, pyörävarasto ja Työhuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiöllä 3 varastotilaa joista vuokratuloja. Taloyhtiön lisätiedot: Ylimääräinen yhtiökokous 12.1.2023 Annettiin hallitukselle valtuus luotollisen tilin limiittivaltuuksien lisäämiseksi 50 000 €:lla yhteensä 160 000 €:oon. Limiittitililtä maksetaan lukitus- ja ikkunahankkeiden kustannukset ja niitä vastaavalle määrälle muodostetaan rahoituslaina. Laina-aika on 20 vuotta. Lisäksi annettiin hallitukselle valtuus kahden ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseen taloustilanteen niin vaatiessa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Hallitus on käymiensä neuvottelujen tuloksena allekirjoittanut sopimuksen yhtiöjärjestyksen muutoksesta ja liiketilojen (kolme myymälähuoneistoa, osakkeet 492-821) muuttamisesta asuinhuoneistoksi BioLab Nordic Oy:n kanssa (20.2.2023). BioLab vastaa toteutusaikataulusta.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiön ainoa autotalli on tämän asunnon omistajan omistuksessa. Mahdollisuus ostaa autopaikka velaton hinta 39 000 euroa- ja myyntihinta 35 916,83 euroa.

Tehdyt remontit
Sähkö 1993, Tiililkatto 1997, Lukosto 1999, Lämmönvaihdin 2001, Putkiremontti 2008 (vesi- ja viemäriputket ja KH:t uusittu), Lukosto 2021 (Abloy Easy), Ikkunoiden peruskunnostus (kesken).
Tulevat remontit
Ikkunoiden peruskunnostus aloitettu 2022. On vielä kesken.
Energialuokka
Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.03.2029
Tontin koko
1 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Munkkinimen monipuoliset palvelut. Lähikaupat K-Market ja Alepa, useita hyviä ravintoloita, kampaamoja ja muita erikoisalan palveluja.
Koulut: Munkkiniemen suomenkielinen ala- ja yläaste sekä lukio. Munksnäs låg- och högstadiet.
Päiväkoti: Munkkiniemen Ankkalampi, Montessori leikkikoulu, Päiväkoti Kaartintorppa, Päiväkoti Ruusu
Paikallistiedot: Huoneisto sijaitsee Munkkiniemen rannan tuntumassa. Alueella on viehättäviä ulkoilumaastoja ja puistoja. Munkkiniemen uimaranta on myös lähietäisyydellä.
Kahvila Torpanranta on vain reilun 100 metrin etäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki no 4 talon kulman takana
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon omistajalla on yhtiön ainoa autotalli. Erillisillä osakekirjoilla oleva autotalli on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä velaton hinta 39 000 euroa myyntihinta 35 916,83 euroa .
Pihan kuvaus
Idyllinen piha Uimarinpolulle päin
Tiedustelut
Pirjo Pörhö-Liikamaa, 040 570 3335, pirjo@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pirjo Pörhö-Liikamaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, BBA SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.