Asunto Björndahl Kokkola LKV Oy

Mökki tai huvila | 10 h, 6 x varasto, 3 x tekninen tila, 2 x h, 3 x wc, 2 x kph

Märaskärintie 111, Kokkola

Hinta

1 100 000 €

Koko

-

Vuosi

1985

Tarvitsetko helikopterin laskeutumispaikkaa? Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen Kokkolan rannikolle hyvien kulkuyhteyksien varrelle! Tila tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden yrityksen virkitystoiminnalle ja mainiot mahdollisuudet matkailutoiminnalle. Rakennusoikeutta tilalla on runsaasti, yhteensä 2500 m2, ja esimerkiksi venehallin purkamisella mahdollistetaan rantatalojen uudisrakentaminen. Tilan katseenvangitsija on vanha merilaitoksen vartiotorni, jonka ylin kerros luo henkeäsalpaavat maisemat jokaiseen ilmansuuntaan. Majoitusrakennuksesta löytyy useita makuuhuoneita oleskelutiloineen ja keittiötiloineen, joiden ansioista matkailutoiminta tai esimerkiksi leirikeskuksen ylläpito on mahdollista. Rannalta löytyy oma venesatama sekä laskeutumispaikka helikopterille. Tilalta löytyy runsaasti varastotilaa ja kokonaisuudessaan tunnelma alueella on sanoinkuvaamaton. Rakennuksia tilalta löytyy yhteensä seitsemän, joista suurimpia ovat vartiorakennus, majoitusrakennus sekä venehalli. Varastoja tilalta löytyy kolme kappaletta sekä saunarakennus. Vartiorakennuksen kellaritiloista löytyy varastotiloja, ensimmäisestä, toisesta sekä kolmannesta kerroksesta majoitus- ja toimistotiloja sekä 4. kerroksesta lasitettu merivalvontatila, josta remontoimalla voi saada esimerkiksi kokous- tai ruokailuhuoneen. Vartiorakennuksen merivalvontatilan ympäri kiertää kävelysilta. Majoitusrakennuksessa on useita makuuhuoneita, kaksi oleskelutilaa, keittiötila sekä kylpyhuone saunalla sekä pukeutumistiloilla. Remontilla rakennuksen voi jakaa kolmeen asuntoon, sekä uusi rantakaava mahdollistaa terassien ja saunojen rakentamisen myös rakennuksen pohjoiselle puolelle. Majoitusrakennuksessa sijaitsee alueen lämpökeskus. Venehallin edustalta löytyy helikopterin laskeutumisalusta sekä betoniluiska veneiden nostoa varten. Hallista sisältä löytyy 8 t:n kohdenosturi, korkea huonekorkeus, wc-tilat sekä halli on siirrettävissä. Mikäli venehallin haluaa purkaa, tämä mahdollistaa rantatalojen rakentamisen kiinteistön itä- ja etelärannalle. Rakennusoikeutta vapautuu yhteensä 1120 m2, talojen maksimikoko 80 m2. Varastotiloista korjaamorakennus, pioneerivarasto sekä ulkorakennus ovat remontin tarpeessa, mutta toimivat hyvin varastotiloina. Saunamökin kunnostuksella ja terassin laajentamisella suuremmatkin ryhmät voivat kokoontua viettämään iltaa saunamökille veden äärelle. Saunamökistä löytyy keittiö- ja oleskelutilat sekä pukeutumistilat varastotiloineen. Tilan mahdollisuudet ja kokonaisuus on ehdottomasti nähtävä paikan päällä, lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Yhteydenotot: Kaj Björndahl kaj@asuntobjorndahl.fi 010 440 2601

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80019896
Sijainti
  • Kokkola 
  • Märaskärintie 111, 68550
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
10 h, 6 x varasto, 3 x tekninen tila, 2 x h, 3 x wc, 2 x kph
Huoneita
Yli 5 huonetta
Kokonaispinta-ala
508 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 100 000,00 €

Velaton hinta

1 100 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vartiorakennuksessa kellarikerros + 4 kerrosta. Kellarikerroksessa varastotiloja. 1. Kerroksessa majoitus- ja toimistotiloja, 2. kerroksessa majoitustiloja, 3. kerroksessa toimistotilat ja 4. kerroksessa lasitettu merivalvontatila. Majoitusrakennuksessa 8 makuuhuonetta, 2 olohuonetta, 2 wc:tä, 2 pukeutumistilaa, kuivaushuone, sauna sekä kylpyhuone. Venehallissa on hallitila sekä wc, ja lisäksi betoniluiska veneiden nostoa varten. Halli on siirrettävissä. Venehallin viereltä löytyy helikopterin laskeutumispaikka. Korjaamorakennus, pioneerivarasto, ulkovarasto varastotilalla. Saunamökissä huone, keittotila, kaksi varastoa, pukeutumistila, sauna sekä terassi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Majoitusrakennuksella terassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sähköliittymä 3x100 A ja Kokkolan kaupungin vesiliittymä omalla johdolla. Kiinteistöllä on oma suojainen venesatama. Kiinteistökokonaisuus myydään tyhjänä ja se vapautuu sopimuksen mukaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Tiili, pelto, bitumihuopa. Lisätietoja kunnosta: Päärakennuksen kunto hyvä, muut tyydyttävä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Vesikiertoinen lämmitys, Öljy
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Kiinteistön vesijohto tulee merenpohjaa pitkin. Merenpohjassa oleva vesijohtolinjasto kuuluu myytävälle kiinteistölle.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä 3x100 A.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maali, peltikasetti, laatta. Pintamateriaalit (lattia): Muovi, betoni, laatta.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Majoitusrakennus: keittiö- ja ruokailutilat. Keittiössä kaksi jääkaappia, pakastin, sähköliesi, välitila laattaa. Saunamökissä keittonurkkaus.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, uuni ja liesituuletin
Kylpyhuoneen kuvaus
Vartiorakennuksessa 2 kylpyhuonetta sekä majoitusrakennuksessa kylpyhuone.
Varusteet: WC-istuin, suihku, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Vartiorakennuksessa 3 wc:tä, majoitusrakennuksessa 2 wc:tä sekä venehallissa wc.
Saunan kuvaus
Majoitusrakennuksessa sekä saunamökissä saunaosastot.
Makuuhuoneiden kuvaus
Vartiorakennuksessa 10 makuuhuoneeksi sopivaa huonetta, majoitusrakennuksessa 8 makuuhuonetta.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, varastotilat.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
272-416-3-12
Tontin pinta-ala
44 860 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
2500 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Mikäli venehallin purkaa, vapautuu rakennusoikeutta 1 120 m2, joka mahdollistaisi rantatalojen rakentamisen kiinteistön itä- ja etelärannalle.
Kaavoitustiedot
Kohde myydään valmiiksi kaavoitettuna alueena. Rantakaava on laajennettu 2022, ja sen perusteella saa rakentaa 70m2/80m2 majoitusrakennuksia. Kaavan mukaan VL-1 alueelle saa rakentaa kerrosalaltaan 10 m2 grillikatoksen sekä ''rm'' rakennusalalle kerrosalaltaan 70m2 suuruisen yksittäisen majoitusrakennuksen. RM-1 alue on tarkoitettu matkailua ja virkistystä palvelevia majoitus-, sauna-, kokous-, ravintola- ja talousrakennuksia sekä niitä tukevia palveluita varten. RM-2 alue on tarkoitettu matkailua palvelevia yksittäisiä majoitusrakennuksia, matkailua ja virkistystä sekä niitä tukevia palveluja varten. Rakennusten suurin sallittus kerrosala on 80m2. RM-3 alue on tarkoitettu matkailua palvelelvia yksittäisiä majoitusrakennuksia, matkailua ja virkistystä sekä niitä tukevia palveluja varten. Rakennuttamatta jäävä tontin osa, jota ei käytetä leikki-, oleskelu- tai pysäköintialueena, on istutettava ja hoidettava puistomaisessa kunnossa. Rakennusten suurin sallittu kerrosala on 80m2. W: Vesialue.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Kokkolan keskusta n. 22 km.
Kruunupyyn keskusta n. 22km.
Pietarsaaren keskusta n. 22km.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Rannalla oma venesatama.
Tiedustelut
Kaj Björndahl, 0405023497, kaj@asuntobjorndahl.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kokkola

Asuinalueena Kokkola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaj Björndahl

Omistaja, LKV, LVV, RKM, TJ, Kaupanvahvistaja

Asunto Björndahl Kokkola LKV Oy

Asunto Björndahl Kokkola LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.