Kerrostalo | 2h + k + s + las.parv.

Koelaitoksenkatu 4 A, Ranta-Tampella, Tampere

Hinta

299 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

2020

Harvinainen mahdollisuus ostaa hyvin tuottanut kaupunkiasunto Tampereen Ranta-Tampellasta! Tätä saunallista 11. kerroksen kaksiota on nimittäin vuokrattu kalustettuna lyhyeksi ja keskipitkäksi aikaa ja asunto on mahdollista ostaa "avaimet käteen" -pakettina itselleen esimerkiksi vuokratuloja tuovaksi kaupunkiasunnoksi! Asunto vapautuu sopimuksen mukaan. Huoneisto sijaitsee Koelaitoksenkatu 4:n tornitalon 11. kerroksessa, ja huoneistosta avautuu upeat näköalat sekä Ranta-Tampellaan että Tampereen keskustan ylle. Sijainti tarjoaa myös Näsijärven välittömän läheisyyden. Ranta-Tampellassa asut järven rannalla, mutta myös samaan aikaan lähellä kaupungin keskustaa. Asunnossa on tasokkaat pintamateriaalit, modernit kodinkoneet sekä toimiva pohjaratkaisu. Lisäksi tärkeät asumisviihtyvyyden elementit toteutuvat tässä asunnossa, sillä huoneistosta löytyy muun muassa oma vaatehuone, sauna sekä lasitettu parveke. Asunto Oy Tampereen Kanavamestari on hyvin hoidettu taloyhtiö, joka koostuu 83 huoneistosta ja 1 liikehuoneistosta. Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, josta on mahdollisuus ostaa tonttiosuus itselle kerran vuodessa. Tämän asunnon osalta tontin lunastushinta vuonna 2023 olisi ollut arviolta 48 227,94 euroa + lunastamisen kulut. Ranta-Tampella alueena tarjoaa ensiluokkaista asumista luonnon äärellä, mutta kuitenkin lähellä kaupungin keskustaa. Kesällä Ranta-Tampellassa pääsee nauttimaan kesäkahviloista, uimapaikoista ja liikuntatiloista. Asunnolta kävelee Tampereen keskustaan alle 10 minuutissa sekä Kaupin lenkkeilymaastot ovat vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Asuntoa on vuokrattu kalustettuna lyhyeksi ja keskipitkäksi aikaa 6/2021 - 2/2024 välisen ajan. Asunto on mahdollista ostaa "avaimet käteen" -huolenpitopalvelulla varustettuna, jolloin alan ammattilaiset hoitavat vuokraustoiminnan ja asunnon ylläpidon täysin puolestasi. Huolenpitosopimus mahdollistaa myös asunnon oman käytön. Näin saat vuokratuottoa asunnollesi silloin kun et itse sitä käytä. Asunnon laskennallinen nettovuokratulo huoneiston osakkaalle olisi ollut 6/2021 - 2/2024 välisenä aikana "avaimet käteen" -huolenpitopalvelulla n. 1750 €/kk. Kysy lisää palvelusta kohteen välittäjältä. Onko tässä sinun unelmakotisi tai kenties seuraava sijoitusasuntosi? Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi aika kiireettömään yksityisesittelyyn! Kohdetta välittää: Tuomas Välimäki Toimitusjohtaja, KTM & LKV Ahkera LKV Oy +358 400 214 114 tuomas@ahkeralkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80022539
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s + las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
11/14
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Huoneistoa vuokrataan tällä hetkellä kalustettuna lyhyeksi ja keskipitkäksi aikaa. Vapautuminen sovittavissa.

Hinta

Myyntihinta

125 554,36 €

Velkaosuus

173 445,64 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

5 537,04 €/m²

Vastike

Hoitovastike

245,70 € / kk

Pääomavastike

1 560,65 € / kk

Tontin vuokravastike

223,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 029,91 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kiinteistössä on huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone, lasitettu parveke.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kalusteet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa Oyj, 100 Mbit/s, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tontin lunastusosuudet ja lainan kertamaksusouudet rahastoidaan. Pääomavastikkeet tuloutetaan. Taloyhtiöllä osakkuus Ranta-Tampellan alueen jätehuoltoa varten perustetussa Ranta-Tampellan Putkikeräys Oy:ssä. Yhtiötä sitoo per 31.12.2022: 10.9.2018 allekirjoitettu maanvuokrasopimus 20.9.2018 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus korttelin Tampere (837)-IX (109)-992 tonttien 2-6 yhteisjärjestelystä 14.3.2019 allekirjoitettu rasitesopimus, tonttirasitteet 16.3.2020 allekirjoitettu liittymissopimus koskien jätteiden putkikeräysjärjestelmää.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu valkoiseksi. Kylpyhuoneessa kaakeli, saunassa puupaneeli. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat parkettia. Kylpyhuoneessa laatoitus. Parvekkeella huopamatto betonin päällä. Pintamateriaalit (katto): Katto maalattu.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Keittiössä Electroluxin integroidut kodinkoneet.
Mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappipakastin, uuni, liesi ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa varaus pesutornille, sekä lisäksi allas-, siivous- ja peilikaappi. Pesu- ja löylyhuoneiden sekä wc-tilojen lattiassa on sähköinen lattialämmitys, jonka kustannukset sisältyvät taloussuunnitelman mukaisin lämmityskuluihin.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, lattialämmitys, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi ja pesuallas
Saunan kuvaus
Sauna upotetuilla led-valoilla.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone isoilla ikkunoilla. Näkymät itään.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilava makuuhuone, josta upea näkymä Tampereen keskustan ylle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja Huoneistokohtainen häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneessa reilusti kaappitilaa sekä erillinen vaatehuone. Lisäksi huoneistokohtainen häkkivarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
0837-0109-0992-0003
Isännöitsijän yhteystiedot
Kartanon Isännöintipalvelut Oy, Lassi Vilonen, asiakaspalvelu@kartanonip.fi, 010 424 2980
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto (2 kpl) ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Hissit 2 kpl Irtaimistovarastot Siivoustila Tekniset tilat Talovarasto.
Tehdyt remontit
2021 Vuosikorjausasiat
2022 Kameravalvonta
2022 Ala-aulan viihtyisyyttä parantavat toimet

Lisäksi yhtiössä on tehty joihinkin asuntoihin rakennusaikaisia muutostöitä.
Tulevat remontit
2023-2024 Hissien pinnoituksien päivitys ja pyörävaraston käyttötarkoituksen muutos
2023 Kylmävarastojen tarpeelliset muutokset niiden vuokraamisen mahdollistamiseksi
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.02.2028
Tontin koko
1 819 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Osakkeenomistajilla on mahdollisuus lunastaa osakkeisiinsa kohdistuva huoneistokohtainen tontinosuus kerran vuodessa. Osakkaat voivat tällöin suorittaa huoneistoon kohdistuvan tontin lunastusmaksun, jonka suorittaminen vapauttaa kyseisen huoneiston tontinvuokravastikkeesta. Lunastusosuuteen lisätään kulloinkin voimassa olevat kulut. Lunastushinta määräytyy isännöitsijältä saadun tiedon mukaan vuosittain elokuun indeksiluvun mukaan, mikä vuonna 2023 ollut 893,11 € / m2. Lunastusosuuteen lisätään kulloinkin voimassa olevat kulut. Tontin vuokran tarkistusperuste sidottu elinkustannusindeksiin, vuokra-aika 48 vuotta, vuokra-aika päättyy 28.12.2065, tontin pinta-ala 1819,00 m2, vuokran-antaja LähiTapiola Tontit I Ky Taloyhtiössä yhtiövastikkeellinen Saunalahti-taloyhtiölaajakaista 100M Parveke huoneiston hallinnassa
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell puh. 03 5656 4400. Ks. Asemakaava nro 8878 koskien Ranta-Tampellan katu 14 käyttötarkoituksen muutosta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
27.12.2065

Asunto Oy Tampereen Kanavamestari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Talon vieressä kiertää rantabulevardi, jonka varrella on muun muassa ulkokuntosali, kesäkahvila ja uimapaikka.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja juna-asema lähellä Keskusta 10 minuutin kävelymatkan päässä, johon pääsee helposti myös pyörällä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asemakaavan edellyttämät autopaikat (54 kpl) on osoitettu Kanavakorttelin Pysäköinti Oy :n pysäköintihallista. Niiden osakkeet myydään erikseen.
Tiedustelut
Tuomas Välimäki, 0400 214 114, tuomas@ahkeralkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tampella, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuomas Välimäki

Toimitusjohtaja

Ahkera LKV Oy

Aleksanterinkatu 30,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.