Kerrostalo | 1h + kt + parvi + parveke

Keimolantie 12 A, Kivistö, Vantaa

Hinta

169 900 €

Koko

21,5 / 30,5 m²

Vuosi

2022

Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 1.12.2022 alkaen 725,00 euroa/kk + vesiennakko 20,00 euroa/hlö/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta on lokakuussa 2023. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokran suuruinen 725,00 euroa. Upea parvella ja parvekkeella varustettu yksiö hyvien yhteyksien varrella. Asunto Oy Vantaan Hymni on rakennettu aivan Kivistön ytimeen, alle 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Hymnin avarat ja valoisat kerrostalokodit mukautuvat monenlaiseen tarpeeseen ja mahdollistavat niin sujuvan arjen kuin antoisan vapaa-ajan. Kivistö on kasvava ja kehittyvä asuinalue junaradan ja Hämeenlinnan väylän varrella. Läheltä löydät kaiken tarvittavan aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeistä kattaviin julkisiin palveluihin. Naapuriin on rakentumassa myös täysin uusi kauppa- ja palvelukeskus. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi löydät myös ihastuttavan vehreät puistoalueet aivan nurkan takaa. Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Pääomavastikearvio 0,20 euroa/ osake/kk, lyhennysarvio 0,88 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.5.2025. Yhtiö rakennettu vuokratontille, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Liätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80128210
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + parvi + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
21,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9 m²
Kokonaispinta-ala
30,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Huoneiston pinta-ala 21,5m2, lisäksi parvi 9m2 ja parveke 8,5m2.
Kerrokset
7/7 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Vuokrattu. Yhtiö valmistuu ja muuttopäivä on rakentajan arvion mukaan 29.11.2022. Huoneisto on vuokrattu 1.12.2022 alkaen ja myydään vuokrattuna. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

51 010,20 €

Velkaosuus

118 889,80 €

Velaton hinta

169 900,00 €

Neliöhinta

7 902,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

149,42 € / kk

Pääomavastike

306,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

455,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Saunaosasto sijaitsee ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Naapuriyhtiöiden kanssa kriisiaikana yhteiskäytössä olevat väestönsuojat sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Cupidon sekä Asunto Oy Vantaan Victorian ensimmäisen kerroksen katutasossa tontilla 3. Asunto Oy Vantaan Cupidon katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Cupidon, Asunto Oy Vantaan Minervan ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa ja Asunto Oy Vantaan Victorian katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Auroran, Asunto Oy Vantaan Victorian ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Lämmönjakohuone sijaitsee katutasossa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee katutasossa. IV-konehuone sijaitsee ullakolla.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Korttelin 23188 tonttien 1, 3, 6 ja 7 välille on laadittu yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan muun muassa tonteilla olevien kulkuväylien, piha-alueen ja jätepisteen hallinnasta ja yhteiskäytöstä. Tontilla 1 sijaitsevien yhtiöiden Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin välille tullaan tekemään hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhteisesti vuokratun tontin sekä tontilla sijaitsevien rakennusten hallinnasta ja käytöstä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu Pintamateriaalit (lattia): Parketti
Keittiön kuvaus
Asunnoissa 1h+kt on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata. Katso liitteenä tullut sisustusvalinnat liite.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät kaakeloitu, lattia laatta, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.
Olohuoneen kuvaus
Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattia parketti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla sekä ensimmäisen kerroksen katutasossa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa. Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee katutasossa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oy, Markku Piiponniemi, markku.piiponniemi@kiinteistotahkola.fi, 020 7481 098
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiö liitetään sähkölaitoksen jakeluverkkoon (Vantaan Energia). Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä patterivarmisteisilla palovaroittimilla.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Korttelin 23183 LPA-tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on ositettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myyty erillisinä Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
1 302 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö rakentuu Suomen Osatontti Ky:n 1302 m2 vuokratontille.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Yhtiö Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
18.12.2067

Asunto Oy Vantaan Hymni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alueella
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Hyvät
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat yhtiössä myyty Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin erillisinä B-osakkeina.
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.