Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy
Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Paritalo | Oh, k, ruokasali, kirjasto, 4-5mh, takkah., sauna- ja allasosasto, 3kph, 2wc, 2vh, 2var, autotalli

Mellstenintie 13, Haukilahti, Espoo

Hinta

2 247 000 €

Koko

340 / 504 m²

Vuosi

1966

Hurmaavassa Haukilahdessa monien mahdollisuuksien kokonaisuus, jonka kruunaavat huikea merinäköala ja maalämpö! Tämä upea koti edustaa 1960-luvun ainutlaatuista ja valoisaa atriumarkkitehtuuria, joka tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän yksityisyyttä ja elintilaa. Autotalleineen ja harrastetiloineen kokonaisuus on yli 500 neliötä. Yhtiöstä ja huoneistosta on vuosien saatossa pidetty erinomaista huolta, viimeisimpänä on valmistunut LVI-remontti ja samassa yhteydessä yhtiössä on siirrytty kaukolämmöstä maalämpöön. Betonista ja punatiilestä rakennettu, jykevä 2-tasoinen paritalo on rakennettu aivan rantariviin, loivaan rinteeseen, joka laskee kohti Mellsteninrantaa. Vehmas, yksityinen piha-alue suorastaan kutsuu iloisiin pihajuhliin ja lasten leikkeihin. Yläkerran muodostavat olohuone, ruokasali, tv-huone, tilava erillinen keittiö sekä päämakuuhuone ensuite-kylpyhuoneineen ja vaatehuoneineen. Oleskelutilat jatkuvat lasikatteen alla 10 metrin levyiselle parvekkeelle ja aikakaudelle tyypilliset suuret tammiset ikkunat ulottavat merinäköalan aina suojaisalle atriumpihalle asti. Muut makuuhuoneet sijaitsevat alakerrassa. Erilaisin tilajärjestelyin makuu- tai työtiloja on toteutettavissa jopa kuusi. Alakerrasta löytyy myös tunnelmallinen takkahuone sekä oma uima-allasosasto saunoineen. Vilvoittelemaan pääsee tietenkin suoraan katetulle terassille. Atrium-pihan alla on vielä iso varasto- ja harrastetila, jonne luonnonvalo suodattuu kauniisti kasvisäleikön suojaamasta kattoikkunasta. Tilan perälle on jo rakennettu tyylikäs viinikellari, muuten mahdollisuudet ovat rajattomat - tilan puolesta tänne mahtuisi sekä kuntosali että kotiteatteri! Haukilahti rantaraitteineen on laadukasta elämää arvostavan unelma. Täällä asut omassa rauhassa ja kuitenkin lähellä kaikkea. Kävelyetäisyydellä ovat niin koulut ja urheilukentät kuin rannan kahvilat ja ravintolat. Tontit ovat säilyneet väljinä ja vehreinä ja kimmeltävä meri suorastaan vetää puoleensa nauttimaan mahtavista maisemista. Liikenneyhteydet ovat nopeat joka suuntaan ja muutaman askeleen päässä odottavat terassit sekä merenranta. Tästä kodista on moneen: edustukseen, isolle perheelle, kahden sukupolven asunnoksi, kotitoimistoksi tai vaikka vastaanotoksi. Alakertaan saa lisäksi erotettua erillisen tilan omalla keittiöllä, saunalla ja sisäänkäynnillä -vaikka opiskelijalle, au-pairille tai vieraille. Varaa siis yksityisesittely ja tule suunnittelemaan oma unelmakotisi Haukilahteen! Esittelyt ja yhteydenotot: Soile Goodall soile@havenlkv.fi 040 533 5533 Service also in English.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80334612
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, ruokasali, kirjasto, 4-5mh, takkah., sauna- ja allasosasto, 3kph, 2wc, 2vh, 2var, autotalli
Asuintilojen pinta-ala
340 m²
Muiden tilojen pinta-ala
164 m²
Kokonaispinta-ala
504 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston kokonaispinta-ala on isännöitsijäntodistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukaan 504m². Huoneiston lattiapinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 340m², johon sisältyy asuintilat ja saunatila. Asuintilojen lisäksi huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan muita tiloja 164m², joista varastotiloja 134m² ja autotalli 30m². 164m² varastotiloihin sisältyvät harrastetila, viinikellari, 2 varastohuonetta, kodinhoitotila sekä erillinen "yksiö", jossa keittokomero ja sauna. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta.
Rakennusvuosi
1966
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

2 061 566,93 €

Velkaosuus

185 433,07 €

Velaton hinta

2 247 000,00 €

Neliöhinta

6 608,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

1 320,37 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 320,37 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Kylmä ja lämmin vesi sekä maalämmön sähkökustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. Yhtiössä ei kerätä rahoitusvastiketta, vaan yhtiölainaosuuksia lyhennetään kaksi kertaa vuodessa 30.6. ja 31.12., jolloin maksetaan kerralla 6kk lyhennykset korkoineen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Iso, erillinen keittiö. Valkoiset korkeakiilto-ovet, valkoiset Corian-tasot. Festivon kylmiö, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, mikro. Lattia kiveä, seinäpinnat maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on neljä kylpyhuonetta: Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä ensuite-kylpyhuone suihkulla ja poreammeella. Alakerrassa saunaosaston pesutiloissa kaksi suihkua. Alakerrassa on lisäksi erillinen kylpyhuone, jossa suihku ja wc sekä "yksiössä" suihku ja pieni sauna. Lisäksi kaksi erillis-wc:tä.
Saunan kuvaus
Saunasta ikkuna uima-altaalle, sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Alakerran alasta 134m² lasketaan varastotiloiksi. Tällä hetkellä tilat sisältävät harraste- ja säilytystiloja, pyykkihuollon, viinikellarin sekä epävirallisen "yksiön" omalla sisäänkäynnillään.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
049-014-0061-0001-T
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakasisännöinti: Misha Jaari 045 6740272 misha@bufo.fi
Tehdyt remontit
Osakkaan kunnossapitovastuualueella tehdyt merkittävät toimenpiteet: 2022 Parvekkeen peruskorjaus. 2022 Eteläsivun ikkunat hiottu ja lakattu. 2022 Asennettu ruokahuoneen ilmalämpöpumppu. 2021 Hiottu ja lakattu ikkunoita itä- ja länsisivuilla. 2020 Yläkerran parketit hiottu ja lakattu. 2019 Kylpyhuoneessa ja eteläsivulla yhteensä 4 ikkunaa uusittu. 2019 Autotallin lattia maalattu ja lattiakaivo kunnostettu. 2018 Kattohuopa uusittu ja kupariset reunalistat kunnostettu. 2012 Asennettu päämakuuhuoneen ilmalämpöpumppu. 2006 Atriumpihan vesikansi, portaat ja portti uusittu. 2006 Viinikellari rakennettu. 1999 Autotallien automaattiovet.
TALOYHTIÖSSÄ: Yhtiön suorittamat olennaiset kunnossapito- tai muutostyöt: 2021-2022 LVI Saneeraus ja sähkötyöt. 2021-2022 Sauna ja märkätilat. 2021-2022 Maalämpöön siirtyminen ja pohjakerroksen vesikiertoinen lattialämmitys (osin). 2021-2022 Sähköliittymät ja autotallien 2x11kW latausjohdot. 2022 Ilmahormien nuohous. 2021-2022 As. A ja B allasosastojen ilmanvaihtojärjestelmät. 2021-2022 As. A ja B uima-altaiden sisäkalvot. 2022 As. A ja B uima-altaiden koneistot. 2015 Viemäriverkoston sukitus. 2010 Lipputankojen kunnostus. 2009 Aidat. 2005-2008 Salojien uusiminen.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys: 2023-2024 Salaojien tarkastus, n. 1500€. 2023-2028 Kattojen kuntotarkastus (tämän asunnon katto uusittu 2018).
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.09.2033
Tontin koko
3 994 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki / kartat.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Merikoto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
K-Market Sorsakivi, S-Market Haukilahti, Haukilahden uusi kirjasto, hammashoitola. Iso Omenan kauppoihin ja palveluihin 5 minuutin ajomatka. Koulut: Toppelundin koulu, Haukilahden koulu, Westendinpuiston koulu, Mattlidens skola Päiväkodit: Toppelundin päiväkoti, Haukilahden päiväkoti, Gäddvik svenska barnträdgård. Kävelyetäisyydellä tarjolla jopa kolme kahvilaa tai ravintolaa. Mellstenin ranta on Espoon suosituin uimaranta. Haukilahden venesatamaan 300m, saaristovenekin pysähtyy satamassa. Koirille löytyy oma uimaranta, samoin talviuimareille avanto ja pukukopit. Alueella on erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet.
Liikenneyhteydet
Autolla ajaa Helsingin keskustaan vartissa. Sujuvat bussiyhteydet Matinkylän, Niittykummun ja Tapiolan metroasemille sekä Lauttasaareen.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen asuntoon kuuluu yhtiöjärjestyksen perusteella kahden auton talli. Autotallissa on 11kW latauspiste sähköautolle.
Pihan kuvaus
Kauniisti maisemoitu, aidattu piha etelään. Iso terassi ja vehreä nurmikko, jota reunustavat kauniit vanhat männyt, isot alppiruusut ja rehevät kuunliljat sekä muut helppohoitoiset perennat ja pensaat. Ylemmän kerroksen tilavalle ja suojaisalle atrium-pihalle paistaa aurinko koko päivän.
Tiedustelut
Soile Goodall, 040 533 5533, soile@havenlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä LKV

Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.