Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 3h, k, 2xkph, erill wc. vh

Kauppiaankatu 1-3 C, Katajanokka, Helsinki

Hinta

1 068 000 €

Koko

113,4 m²

Vuosi

1897

Alkuperäiset, korkeat pariovet avautuvat valoisaan eteiseen, jossa huoneiston yksi neljästä kakluuneista toivottaa sinut tervetulleeksi Kotiin. Huoneisto on hyvässä kunnossa ja remontoitu vanhaa kunniottaen pettämättömällä tyylitajulla laadukkain materiaalein. Skandinaavisuus ja mennyt maailma kohtaavat toisensa saumattomasti tässä asunnossa luoden klassisen ja upean kokonaisuuden. Asunnossa on 4 toimintakunnossa olevaa alkuperäistä kakluunia, suuret ikkunat, syvät ikkunalaudat sekä hulppea huonekorkeus. Vahvat puuovet ja kauniit kattolista tekevät tiloista vaikuttavan. Jokainen huone on täynnä upeita yksityiskohtia ja oivaltavia ratkaisuja. Pohjaratkaisu on hyvä, asunto on avara ja ilmava. Yhtiössä on valmistunut LVIS-saneeraus vuonna 2021 ja sen yhteydessä on uusittu kylpyhuoneet lisätöineen ja samalla asunnon kaikki pinnat kunnostettu. Ja mikä todellakin parasta, molempien makuuhuoneiden yhteydessä on oma kylpyhuone! Täydellistä! Toinen makuuhuone sopii loistavasti vaikka perheen teinille, sillä huoneessa on suuri parvi ja on oma sisäänkäynti rappuun. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa mm. Balteco Danube kivimassa-amme, Axor-hanat ja Duratin allastaso. Kts. tarkemmat tiedot kohdetiedoista. Viihtyisä keittiö tulvii valoa suurista ikkunoista ja keittiöön mahtuu suuri ruokapöytä. Tämä asunto on todellinen helmi laadukkaasta asumisesta arvostavalle. Ota yhteyttä ja sovitaan yksityisnäyttö! Myynti ja lisätiedot: SaijaHakola-Tikanoja, LKV, LVV, Partner 0400 468300 saija@solidhouse.fi SOLID HOUSE HELSINKI

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342448
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, 2xkph, erill wc. vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
113,4 m²
Kokonaispinta-ala
113,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala on tarkistusmitattu Opanova Oy:n Juhani Kiistala toimesta 26.2.2016 Pinta-ala on tarkistusmitattu 26.02.2016 / Opanova Oy. Tarkistusmitattu pinta-ala on 113,4m2, yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 97m2, jonka mukaan määrittyy vastikkeet.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1897
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

999 321,41 €

Velkaosuus

68 678,59 €

Velaton hinta

1 068 000,00 €

Neliöhinta

9 417,99 €/m²

Vastike

Hoitovastike

630,50 € / kk

Pääomavastike

598,49 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 228,99 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 30 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet. Vesiennakkomaksu 30 euroa/hlö/kk (tasauslasku oman kulutuksen mukaan). Autopaikka 100euroa/kk. Hoitovastike 6,50euroa/m2, hoitovastike tsto /9,75euroa/m2 hoitovastike tsto alv /9,75euroa/m2. Tämän huoneiston vastikkeet menevät yhtiöjärjestyksen mukaisen pinta-alan mukaan, eli 97m2:n mukaan (ei tarkistusmitatun, 113,4m2:n mukaan).

Tilojen kuvaus
Eteinen: Seinät maalattu linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Tammi kalanruoto massiiviparketti. Lattiat hiottu ja lakattu linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Eteiskaappi, vaatekomerot / vh, pyöreä kakluuni.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA WELHO, kaapeliyhtiö, Tietoliikenneyhteydet valokuitu., Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneistossa on tehty remontti 2011-2012 edellisten omistajien toimesta, sekä putkiremontin yhteydessä 2021
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Yhtiössä tehty normaaliin tapaan asbestikartoitukset putkiremontin yhteydessä tarvittavin osin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi
Keittiön kuvaus
Snaideron keittiön kaapistot Integroidut jääkaapit 2 kpl, AEG (2021) Integroidut pakastekaapit 2 kpl, Siemens. Induktioliesi, Samsung (2021) Erillisuuni, Siemens (2016) Liesituuletin aktiivihiili, Elica ( 2021) Astianpesukone, Asko (2021) Keittiöhana, Tapwell Keittiön taso, Carrara Quartz Kvartsitaso (2016) Keittiön välitilat: käsintehtyä laattaa Lattia: kalanruotoparketti (tammi) Seinät maalattu. Kakluuni
Kylpyhuoneen kuvaus
Iso kph: Puusepän tekemät mittatilauskalusteet. Käsihana: Axor Cittero. Allastaso: Durat. Seinä WC. Kylpyamme: Balteco Danube kivimassa amme. Kylpyammeen hana: Axor Cittero. Käyttövesipatteri (vesikiertoinen). LED-valo peili. Lattialämmitys (sähkö). Laatoitettu/yksi seinä maalattu (laatat ABL). Sadesuihku, Grohe Grohtherm. Lattiakaivo, unidrain. Kph/Khh: Suihku: Oras Optima, Hana: Hansgrohe Talis S Seinä WC Lattiat laatoitettu (ABL), kph Seinät laatoitettu (ABL) Seinät maalattu, khh. Peilikaappi integroidulla LED valolla Taso, Carrara Quartz kvartsitaso Käyttövesipatteri (vesikiertoinen) Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Lattia: Carrara mosaiikki (ABL) Seinä WC, käsihana: Axor Cittero. Pesuallas, maalatut seinät
Olohuoneen kuvaus
Seinät: maalattu. Tammi kalanruoto massiiviparketti. Lattia hiottu ja lakattu linjasaneerauksen yhteydessä v. 2021. Kakluuni, käyttökelpoinen, taloyhtiön ylläpitämä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1: Seinät: maalattu linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Lattia: Tammi kalanruoto massiiviparketti uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Huoneen keskellä vapaasti seisova vaatekaappi (siirrettävissä). Kakluuni. Makuuhuone 2 (lastenhuone): Tammi kalanruotoparketti. Lattia hiottu ja lakattu linjasaneerauksen yhteydessä 2021.Seinät: maalattu linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Iso parvi. Kiinteä sisäänrakennettu hylly ja kiinteä puusepän tekemä penkki parven portaiden alla.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistolla on käytössä iso irtaimistovarasto kunnostetussa kellarissa. Lisäksi ullakkokomero.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy, Jari Laurila, 010 2075300
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, urheiluvälinevarasto ja Lastenvaunuvarasto. Hissit ainoastaan A- ja B- rapussa
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: - Yhtiö on hakeutunut osittain arvonlisäverovelvolliseksi. - Hallituksella on valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet. - Vanha keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö on kaupparekisterissä yhtiömuodoltaan osakeyhtiö. Vanhalle keskinäiselle kiinteistöosakeyhtiölle (perustettu ennen 1.1.2019) liittyminen huoneistotietojärjestelmään on vapaaehtoista. Yhtiöjärjestykseen on ensin otettava määräys muutetun asunto-osakeyhtiölain 2 luvun 1a §:n soveltamisesta yhtiöön ja ilmoitettava muutos kaupparekisteriin. (Muilta osin yhtiö voi edelleen valita sovellettavan lain.) - tarkennus lunastusaikaan yht. järj. 17§: Osakkaiden lunastusaika on 1 kuukausi - 15 § Korjaus-ja kunnossapitovelvollisuus (Yhteisösäännöt) Yhtiössä sovelletaan kulloinkin voimassaolevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä kunnossapidosta ja muutostöistä. Tulisijojen ja savuhormien kunnossapidon osalta noudatetaan kuitenkin seuraavia määräyksiä: Yhtiö vastaa kustannuksellaan kutakin asuntoa kohti yhden alkuperäisen savuhormin kunnostuksesta ja kunnossapidosta siten, että hormia voidaan käyttää alkuperäisen kakluunin tai muun tulisijan savuhormina. Tulisijan kunnossapidosta vastaa osakkeenomistaja kustannuksellaan. Taloyhtiön kiinnitykset: 4 637 143 €.
Tehdyt remontit
Sähköt 1983
Katto 1985
Lämmitysjärjestelmä 1987
B-portaan kunnostus 1987
Viemärit ja käyttövesilinjat (osittain) 1987
Pihajulkisivun kunnostus 1990
Katujulkisivun ikkunat 1997
Katujulkisivut kunnostettu 2002
Katujulkisivujen ikkunoiden ja parvekeovien kunnostus 2005
Pihajulkisivun ikkunoiden maalaus 2006
Peltikaton kunnostus 2008
Kuntoselvitys rakennuksen LVIS-tekniikasta 2009
Kaukolämpölaitteiden uusiminen 2010
Lämmönsiirtimen uusiminen 2010
Savuhormien kunnostus 2013
Kiinteistön sisäpihan ja julkisivun rappauskorjauksia 2013
B-pihan kunnostus ja salaojitus 2014
Lukituksen uusiminen 2014
I- ja H-rakennuksen vesikaton korjaus 2015
B-pihan asfaltointi ja nupukivien asennus 2015
Kuntoselvitys rakennuksen LVIS-tekniikasta 2016
LVIS-hanke/toteutussuunnittelu 2018
Yhtiön omistaman asunnon peruskorjaus 2020
Antenni- ja televerkosto + ovipuhelinen A, B-D 2020
Sähköpääkeskus 2020
Sähkönousut 2020
Huoneistojen ryhmätaulut 2020
Kellaritilat remontoitu LVI saneerauksen yhteydessä. Uudet kellari varastokopit otettu käyttöön 12/2021.
Valokuituvaraus linjasaneerauksen yhteydessä 2021
Linjasaneeraus 11.2021
Tulevat remontit
Ullakkorakentamisesta on ainakin toistaiseksi luovuttu.
Kts. kunnossapitotarveselvitys.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.06.2025
Tontin koko
2 427 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, www.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kiinteistö Oy Kontio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut, päiväkodit, ruokakaupat, julkinen liikenne ja muut palvelut lähellä. Katajanokan kunnostettu makasiini vieressä (mm. ruokakauppa, alko, kahviloita ym). Kuntosali, Allas sea pool, jne.
Liikenneyhteydet
HSL. Raitiovaunu
Tiedustelut
Saija Hakola-Tikanoja, 0400 468 300, saija.hakola-tikanoja@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Katajanokka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saija Hakola-Tikanoja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Team Leader, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.