Kerrostalo | 4h, k

Koskikuja 5 A, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

144 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

1971

Tervetuloa ihastumaan tähän kodikkaaseen neliöön, joka sijaitsee niin sanotulla Myyrmäen vanhalla asuinalueella. Tässä hissittömän talon kolmannen kerroksen asunnossa, luonnonvaloa tulee koko seinän levyisistä ja etelään suuntaavista ikkunoista kodin yhtenäiseen keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan muodostamaan suureen tilaan. Huoneiston makuuhuoneet ovat pohjoisen puolella, joten kesäisinkin lämpötila on miellyttävä. Makuuhuoneet ovat mukavan kokoiset ja soveltuvat niin päämakuuhuoneeksi kuin lasten- tai työhuoneeksi. Lisätilaa tuo upea 12 m² suuruinen lasitettu parveke, joka on ihanteellinen paikka nauttia olosta ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Sijainti on erinomainen, keskeinen, mutta rauhallinen. Päivittäiset palvelut, kuten kaupat, päiväkodit ja koulut ovat läheltä ja kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla ovat vaivattomat ja sujuvat. Myyrmäki on eläväinen alue, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja urbaani elämäntapa. Alue tarjoaa niin hiljaisia kävelyreittejä, aktiiviliikkujalle mittavat harrastemahdollisuudet kuin ravintola- ja yöelämää kävelymatkan päässä. Yhtiössä alkaa perinteinen linjasaneeraus, joka valmistuu 6.5.-22.11.2024 välisenä aikana. A-porras tehdään viimeisenä. Linjasaneeraus mietityttää monia. Hallinnanluovutus, hyvin ajoitettuna, tarjoaa sinulle ostajana kuitenkin vaivattoman muuton ja pääset hyvällä suunnittelulla syksyllä jopa suoraan linjasaneerattuun kotiin. Linjasaneeraus tuo sinulle ostajana mahdollisuuden vaikuttaa tulevan kotisi ilmeeseen, kun toimit ripeästi. Kustannusarvio linjasaneerauksesta myytävää asuntoa kohden on 95 768,04€ TUTUSTUTHAN MYÖS KOHTEEN ESITTELYVIDEOON, NIIN OLET MELKEIN JO PAIKAN PÄÄLLÄ. Ole minuun yhteydessä ja tilaa kohteen asiapaperit tutustuttavaksi jo ennen näyttöä. Katselmus paikan päällä on antoisampaa, kun yhtiön asiat ovat jo tuttuja. Kirsi Sainio p.040 508 9552 kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343292
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Hinta ei perustu pinta-alaan.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

119 890,32 €

Velkaosuus

24 109,68 €

Velaton hinta

144 000,00 €

Neliöhinta

1 617,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

425,60 € / kk

Pääomavastike

409,99 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

835,59 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 20,00
Vesimaksu: 24,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu 24,00€/hlö on ennakkomaksu. Tasauslasku tulee x krt/v. Pesutupa 10,00€/kk, kylmiö 10,00€/kk Ylimääräinen yhtiökokous 7.3.2024 LINJASANEERAUS Päätettiin aloittaa hallituksen esityksen mukainen perusurakka sisältäen: - kaikkien kylpyhuoneiden peruskorjauksen - vesikiertoinen lattialämmitys kylpyhuoneisiin ja erillisiin WC-tiloihin - salaojien ja sadevesijärjestelmän uusimisen - kiinteistöautomaation uusiminen - porrashuoneiden peruskorjaus Koko hankkeen kustannusarvio on 1 906 000,00. Myytävään asunnon osuus on 95 768,04 €. Arvioituna rahoitusvastikkeena summa olisi 670,38 €/ kk. Alustava aikataulu asuntojen töistä: A-portaan asunnot 2.9.-22.11.2024. Laina tulee olemaan limiittitilinä, josta maksetaan korkoja vain käytetyltä pääomalta. Lainaa nostetaan vain sen kun on tarve. Kun työt on saatettu loppuun saa osakkaat mahdollisuuden maksaa oman lainaosuutensa pois. Jäljelle jäävä lainaosuus muutetaan velkakirjalainaksi (laina-aika 25 vuotta) ja niille osakkaille, jotka eivät omaa osuuttaan maksaneet pois, määritellään rahoitusvastike. Koko lainan jyvitys menee alkuvuodelle 2025.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneiston koko seinän levyinen 12 m² parveke on tässä kodissa erittäin käyttökelpoista tilaa keväästä syksyyn. Aikaisen kevään auringonsäteet lämmittävät ja parvekkeella päiväunet maistuvat riippukeinussa. Tuossa arjen luksusta ja tarinaa tosielämästä. Leppoisan leponurkkauksen lisäksi parvekkeelle mahtuu ruokaryhmä grilleineen. Ylimmän kerroksen etuoikeuksiin kuuluu tuoksujen pysyminen omalla parvekkeella ja taivaan tuulissa. Tämä parveke on täydellinen paikka yhdessä ja erikseen rentoutumiselle.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia Finland Oy 22.2.2024 alkaen, 100/50 Mbit/hsto, Talonetti, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2023 putkistojen seurantatutkimus,
Kuntotarkastus
Tehty 26.01.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Huoneiston seinistä osa on maalattu ja osa tapetoitu. Pintamateriaalit (lattia): Kahden pienemmän makuuhuoneen lattia on laminaatti ja muiden huoneiden lattiat on kestävä vinyylilankku.
Keittiön kuvaus
Keittiö avattiin vuonna 2011 mutta on saanut nykymuotoonsa päivitetyn, uuden ilmeen vuonna 2023. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa sekä nykykeittiön koneistus. Avokeittiössä yhteys perheenjäsenten touhuihin sujuu ruoanlaitoinkin yhteydessä ja yhteinen kokkauskin onnistuu helposti yhteisessä ja avarassa tilassa. Keittiön varustuksena on keraaminen liesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, astian pesukone ja jääkaappipakastin. Välitila on laattaa ja työtaso laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kodin kylpyhuoneen ei ole alkuperäinen mutta edellisestäkin tasonnostosta on jo kulunut tovi. Tämäkin kylpyhuone siis odottaa taloyhtiön tulevaa putkisaneerausta. Varustuksena on suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, bidee-suihku ja wc-istuin. Lattia on laattaa ja seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on erillinen wc, joka helpottaa perheen kiireistä arkea. Varustuksena on wc-istuin, allas, peilikaappi, pyyhekuivain eli rättipatteri ja bidee-suihku. Lattia on laattaa ja seinät kaakeloitu sekä maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhden, yhtenäisen tilan, jossa perhe viihtyy. Huoneeseen mahtuu loistavasti muhkea sohvaryhmä TV-tasoineen sekä jopa 10-hengen-ruokaryhmä. Koko tilan suurista ikkunoista tulvii valoa huoneen perälle asti. Upeana jatkeena ja kesäisenä olohuoneena toimii 12 m² lasitettu parveke, jonka suunta on suoraan etelään.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kolme, jotka kaikki soveltuvat niin pää-, lasten- kuin työhuoneeksi. Kaikissa huoneissa on kaappitilaa. Osa makuuhuoneiden seinistä on tapetoitu ja osa maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
092-015-0663-0006
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäen Huolto Oy, Heidi Halonen, heidi.halonen@myyrmäenhuolto.fi, 09 530 6140
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 1 369 110,89 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 23

Tehdyt remontit
RAKENNUSTEKNINEN KUNNOSSAPITO
1990 katon vesieristys uusittu, 1994 elementtisaumat uusittu, A-portaan kahden alimmaisen parvekkeen kaiteen ulkopinta kunnostettu, vesikaton teräs- ja peltiosat maalauskunnostettu (talkoo), 1995 loppujen parvekekaiteiden ulkopinnat kunnostettu, 1998 porrashuoneiden maalauskunnostus, 1999 parvekkeiden ikkunoiden, ovien ja muiden puuosien maalauskunnostus, 2000 kylpyhuoneiden vesieristeet tarkastettu, 2001-2004 kylpyhuoneita kunnostettu tarkastusraportin suositusten pohjalta, 2006 loput kylpyhu9oneet (16 kpl) ja talosauna peruskorjattu, 2008 julkisivujen ja parvekkeiden betonirakenteille tehtiin kuntotutkimus ja kattorakenteille sekä ikkunoille ja parvekeoville kuntotarkastus, 2010 ulkovaipan peruskorjauksen suunnittelu on käynnistetty, 2011 ulkovaipan peruskorjaus, päätyjen purku ja uudelleen muuraus, parvekkeidenuusinta ja lasitus, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, 2012 taloyhtiön löylyhuoneen kunnostus, verkkokellarihäkkien uusiminen A-rappuun, 2013 lukituksen uusinta.
LVISA-KUNNOSSAPITO
1994 IV-kanaviston puhdistettu ja ilmanvaihto tasapainotettu, 1995 vesimittari liietty kiinteistöautomaatiojärjestelmään, 2000 salaojien toimivuus tarkastettu ja havaitut viat korjattu, 2006 taloyhtiön putkistoille tehty kuntotutkimus, IV-kanavisto puhdistettu ja ilmanvaihto tasapainotettu, 2007 poistoilmalaitteiden moottorit huollettu, laakeroitu ja varustettu turvakytkimillä, 2008 pysty- ja pohjaviemärit puhdistettu painehuuhtelulla, 2009 kiinteistöautomaatiojärjestelmän uusinta on tilattu, 2010 kiinteistöautomaatiojärjestelmän uudistaminen, 2013 lämmitysjärjestelmän perussäätö, IV-järjestelmän nuohous ja säätö, kylmäkompressorin lauhduttimen siirto ulkoseinälle, 2015 lämmönjakokeskus uusittu, 2016 LVV kuntotutkimus, 2018 matkapuhelinten kuuluvuuden mittaus, 2021 LVIS peruskorjauksen hankesuunnittelu, autotallirakennuksen AS Oy:n osuuden (1 talli) salaojien uusiminen sekä pintarakenteiden kunnostustyöt ja asfaltointi yhdessä naapuriyhtiön Myyrinrannan salaojaurakan yhteydessä, huippuimureiden 2 kpl uusinta, 2022 talosaunan lauteiden uusinta, linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.
PIHA- JA ULKOALUEIDEN KUNNOSSAPITO
1996 lahovikaisia kuusia kaadettu, alppiruusuja istutettu pohjois-seinustalle, 2005 naapurin kanssa yhteisen autotallirakennuksen betonirakenteet ja katto kunnostettu, 2007 piha-aluetta kunnostettu ja pihakalusteita uusittu, 2012 tamppaustelineen hankinta, 2014 pihakäytävän asfaltointi
Tulevat remontit
Yhtiössä suunnitellaan putkisaneerausta.

Yhtiökokouksen päätöksen mukainen toteutussuunnittelu valmistunut 2022. Sweco taloyhtiöpalveluiden hankesuunnitelman vaihtoehto 1(kokonaisvaltainen LVIS-remontti: vesijohtojen, viemäreiden uusiminen, sähkö telejärjestelmien perusparannus). Suunnittelut tehty sekä kylpyhuoneiden pe3ruskorjauksella ja ilman kylpyhuoneiden pe3ruskorjauksia. Lisäksi optioista suunniteltu porrashuoneidenperuskorjaus, rakennusautomaatio, salaoja/-ojien uusinta.
Toteutuksen aloitus hylättiin 1.12.2022 yhtiökokouksessa.
Putkistojen kuntotutkimuksen päivitys tehty 01/2023 Ramboll Finland Oy
Putkistojen kuntotutkimuksen toimenpidesuosituksena 1-2 vuoden kuluessa käyttövesi- ja viemäriverkostojen linjasaneeraus.

Marraskuussa 2023 on asukkaille järjestetty info-tilaisuus asiasta ja saneerauksen suunnittelua jatketaan mahdollisesti helmikuussa 2024 ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Hallitus valmistelee uutta pakettia osakkaille esitettäväksi.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.06.2033
Tontin koko
1 981 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Myyrinreuna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Myyrmäen kattavat palvelut ovat kaikki aivan kävelymatkan päässä. Lähin vähittäistavarakauppa K-market Myyrvalinta palvelee lähinnä noin 350 m päässä. Kauppakeskus Myyrmannin monipuoliset palveluihin matkaa on noin kilometri. Uudistuneessa Myyrmannissa on nyt sekä Prisma että K-Citymarket. Lisäksi kauppakeskuksessa on suuri määrä erikoistavaraliikkeitä, kahviloita, ravintoloita ja lääkärikeskus Terveystalo. Myyrmäen keskuksessa on niin ikää kunnallinen terveyskeskus, apteekit, kirjasto ja yhteispalvelupiste.
Koulut: Uomarinteen ala-aste ruotsinkielisine valintoineen sijaitsee 300 m päässä. Englanninkielistä opetusta tarjoaa Kaivokselassa sijaitseva Kaivokselan koulu (lk 1-6). Kilterin koulu (lk 7-9) ja Vaskivuoren lukio ovat vain pienen matkan päässä nekin. Martinlaakson lukioon on matkaa noin 1,5 km.

Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat loistavat kaikkiin ilmansuuntiin, sillä Myyrmäen tai Louhelan kehäradan juna-asemille matkaa on noin kilometri tai alle. Linja-autoasema sijaitsee sekin Myyrmäen juna-aseman vieressä eli noin kilometrin päässä. Bussiliikenteen pysäkit ovat vielä lähempänä, josta yhteydet Espooseen, Helsinkiin ja Itä-Vantaalle. Junalla taitat matkat helposti lentokentän, Tikkurilan tai Helsingin suuntiin.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.