View of Myyrmäki, Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Onko haaveissasi asunto alueelta Myyrmäki, Vantaa? Tutustu alueeseen

Noin 15 000 asukkaan Myyrmäki sijaitsee Vantaalla, lähellä Helsingin rajaa. Asukasluvultaan Vantaan suurin kaupunginosa on yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista, joka tarjoaa palveluja koko Länsi-Vantaalle.

Myyrmäki asuinalueena

Myyrmäki oli 1950-luvulle asti metsäaluetta, johon alkoi kuitenkin nousta kerrostaloja 1960-luvulla. Siitä on sittemmin kasvanut tiiviiksi rakennettu lähiö. Suurin osa Myyrmäen rakennuksista onkin kerrostaloja. Keskustan korkeat tornitalot vaihtuvat alueen eteläosassa matalammiksi kerrostaloiksi. Vaikka alue onkin rakennettu tiiviiksi, Myyrmäen reuna-alueilta löytyy vihreitä kaistaleita.

Myyrmäki on aktiivista kerrostaloaluetta. Liikkuville ihmisille Myyrmäki on juuri täydellinen asuinalue. Elätkö hektistä elämää ja haluat asua sen mukaisesti?

Millaista on asua Myyrmäessä Vantaalla?

Myyrmäen keskustassa sijaitsee kauppakeskus Myyrmanni, mistä löytyy päivittäistavarakauppojen lisäksi monen alan erikoisliikkeet. Myyrmäessä on myös julkisia palveluita kuten terveyskeskus ja päiväkoteja.

Urheilun ystäville Myyrmäestä löytyy urheilupuisto, jossa sijaitsee yleisurheilukentän lisäksi kaksi jäähallia ja jalkapallostadion. Jalkapallostadionilla ottelunsa pelaa Vantaan jalkapalloseura PK-35, joten lajin ystävät pääsevät seuraamaan suomalaista korkeimman sarjatason jalkapalloa niin miesten kun naistenkin peleissä. Lenkkeilijöille Myyrmäki tarjoaa vesitornin ympäristössä reilun kilometrin mittaisen pururadan. Talvisin lähiympäristöstä löytyy myös hyvät hiihtoladut. Kulttuurin ystäville Myyrmäki tarjoaa taidemuseon sekä elokuvateatterin.

Myyrmäessä on hyvät liikenneyhteydet ja kaupunginosa onkin Länsi-Vantaan joukkoliikenteen keskus. Liikenneyhteyksistä huolehtii kaksi lähijunien rautatieasemaa: Myyrmäki ja Louhela. Junalla pääsee helposti Helsinkiin sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Lue lisää

Katso myös koko Vantaa asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Myyrmäki, Vantaa

Neliöhinta
5200 €/m²
Vantaa: 4 497 €/m²
Markkinointiaika
57 vrk
Vantaa: 60 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Myyrmäki, Vantaa

Postinumeroalueella 01600, johon Myyrmäki kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 60.4 m².

99 % kerrostaloasuntoja1 % pientaloasuntoja
50 % omistusasujia50 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 01600. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
Talouksien keskikoko
1.8
Lapsiperheitä
17 %
Keski-ikä
43 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.