RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 3-4h + k + kph + wc + vh + lasitettu parveke

Suvikummuntie 1 B, Tapiola, Espoo

Hinta

648 000 €

Koko

95,5 m²

Vuosi

2019

Tapiolan Suvikummussa tarjolla viihtyisä perhekoti uudenveroisessa talossa omalla tontilla! Tässä hyväkuntoisessa asunnossa on toimivat tilat: kolme makuuhuonetta, olohuone, suuri keittiö, erilliset kylpyhuone- ja wc-tilat sekä lisäksi suuri parveke. Asunnossa on laadukkaat materiaalit ja upeat, suuret ikkunat, joista luonnonvalo tulvii sisään. Hyvänä lisänä asunnon päämakuuhuoneen yhteydessä on ikkunallinen vaatehuone, jossa on tilaa myös työpisteelle. Keittiö on hyvin varusteltu ja käytännöllinen. Asunnon varustelu on korkealaatuista - upeat tammiset ikkunanpuitteet, tammiparkettilattiat ja huoneistokohtainen ilmanvaihto tuovat luksusta arkeen. Taloyhtiö on uudenveroinen, vuonna 2019 valmistunut kerrostalo. Talossa on hienot tilat: viihtyisä lounge-tila sisäänkäynnin yhteydessä ja postin pakettipiste asukkaiden käytössä sekä mahdollisuus käyttää ylimmän kerroksen sauna- ja kerhotiloja. Huoneiston ostamisen yhteydessä on mahdollista hankkia myös autokatospaikkaan oikeuttavat osakkeet taloyhtiön piha-alueella sijaitsevasta autokatoksesta. Talon asukkailla on mahdollisuus käyttää tontilla sijaitsevaa suojeltua, tunnelmallista mökkiä esimerkiksi juhlien järjestämiseen! Suvikumpu on osa arvostettua Etelä-Tapiolaa – aivan läheltä löytyy runsaasti palveluita niin Tapiolasta Ainoa-kauppakeskuksesta kuin myös Niittykummusta Niitty-kauppakeskuksesta. Kulkuyhteydet ovat toimivat Merituulentien bussien ja läheisen Urheilupuiston sekä Tapiolan keskustan metroasemien kautta. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat loistavat, talo sijaitsee kävely- ja pyöräteiden vieressä, eivätkä merenranta ja Espoon rantaraittikaan ole kaukana Suvikummuntieltä. Onko tämä uusi kotisi? Jos arvostat laatua ja viihtyisyyttä sekä sujuvaa arkea, tämä koti on juuri sinulle. Tutustu ja ihastu - Tervetuloa kotiin! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: katja.helminen@remax.fi / 0400 204 507.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80343901
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + kph + wc + vh + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95,5 m²
Kokonaispinta-ala
95,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
noin 1 kk kaupanteosta; neuvoteltavissa

Hinta

Myyntihinta

648 000,00 €

Velaton hinta

648 000,00 €

Neliöhinta

6 785,34 €/m²

Vastike

Hoitovastike

429,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

429,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Laajakaistamaksu 6,00€/kk. Vesivastike on ennakkomaksu, tasataan kulutuksen mukaan vuosittain. Autopaikkaan oikeuttavien osakkeiden maksut: vastike 25,00€/kk, lämpötolpan sähkömaksu 5,00€/kk (ei sähköauton latausta varten).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Päämakuuhuoneen yhteydessä on ikkunallinen työ- ja vaatehuone. Huoneen lattia on parkettia, seinät maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10M, Taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 8 §:n mukaisin ehdoin autokatos- ja autohallipaikkojen osakkeisiin kohdistuu asunto-osakkeiden omistajien sekä yhtiön lunastusoikeus mikäli autokatos- tai autohallipaikkaan osakkeet myydään muulle ostajalle kuin asunto-osakkeiden omistajalle. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Tupakointi, ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) ja muu käry- tai haju haittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla. Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon, autohallipaikkaan tai autokatospaikkaan on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat sen alkuperäisestä tai yhtiön myöhemmin määrittämästä perustasosta, vastaa niiden aiheuttamista hoito-, ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista. Taloyhtiössä on päätetty, että ilmalämpöpumpun asennuttaminen huoneistoon on sallittua osakkaiden omalla päätöksellä ja kustannuksella sekä valtuutettu hallitus laatimaan ilmalämpöpumpun asennuksesta ohjeistus sekä laatimaan sopimus ilmalämpöpumpun kunnossapitovastuusta taloyhtiön ja osakkaan välille. Yhtiössä suunnitellaan mahdollista ilmalämpöpumppujen yhteishankintaa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Huoneiston keittiö on tilava viihtyisä ja sinne mahtuu koko perhe! Keittiössä on vaaleat kaapistot, laminaattitasot ja integroidut kodinkoneet. Lattia on tammiparkettia ja seinät on maalattu. Keittiössä on myös suuri ikkuna, josta tulvii luonnonvaloa.
Jääkaappipakastin, uuni, liesituuletin, liesi, astianpesukone ja mikroaaltouuni
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen lattia on laatoitettu ja seinät on kaakeloitu. Kylpyhuone on erittäin toimiva ja tyylikäs. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu wc-istuin, bidee-suihku, suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peili, pesukoneliitäntä sekä sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee kätevästi eteisen yhteydessä. Wc:n lattia on laatoitettu ja seinät on kaakeloitu. Varustukseen kuuluu wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, peilikaappi sekä allaskaappi.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on suuri ikkuna ja käynti huoneiston parvekkeelle. Olohuoneen lattia on tammiparkettia ja seinät on maalattu. Olohuoneesta on avara näkymä taloyhtiön ympäristöön.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneiston kolmessa makuuhuoneessa on tammiparkettilattia ja seinät on maalattu. Kaksi makuuhuoneista sijaitsee erikseen kylpyhuoneen ja wc:n läheisyydessä ja kolmas keittiön ja olohuoneen vieressä. Kolmas makuuhuone on mahdollista yhdistää olohuoneeseen. Päämakuuhuoneen yhteydessä on kätevä ikkunallinen vaate- ja työhuoneen yhdistelmä.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Yhtiöjärjestyksen mukaisesti kullakin asuinhuoneistolla on oikeus käyttää yhtä ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastokomeroa yhtiön osoittamassa yhtiön irtaimistovarastossa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-12-130-2
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy, Erkki Laatikainen, 010 207 5346
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiöllä on oikeus käyttää naapuriyhtiössä Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 2:ssa sijaitsevaa yhteiskäytössä olevaa saunaa aputiloineen ja kerhohuonetta hallinnanjakosopimuksen perusteella. Tontilla 2 sijaitsee lisäksi suojeltu rakennus, joka on hallinnanjakosopimuksen perusteella tontin 2 yhteisomistajien (yhtiö 1) yhteisessä käytössä. Yhtiö käyttää tonteilla 2 ja 3 sijaitsevaa yhteiskäytössä olevaa jätekeräyspistettä hallinnanjakosopimuksessa ja yhteisjärjestelysopimuksessa sovitulla tavalla. Taloyhtiön kiinnitykset: 27 485 380 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 19 Autotalleja: 16 Parkkipaikkoja: Autopaikkoihin oikeuttavat erilliset osakesarjat yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Kaikki autopaikat on varusteltu lämmitykseen tarkoitetuilla sähkötolpilla. Kaikkiin autohalli- ja katospaikkoihin on mahdollista muutostyönä lisätä sähköautonlatauspiste, joka varustetaan autopaikkakohtaisella sähkönkulutusmittarilla. Muutostyön lisäksi autohallipaikan haltijan tulee tehdä sopimus sähköautonlatauspisteen käytöstä ulkopuolisen operaattorin kanssa. Huoneiston kaupan yhteydessä myydään erilliset autokatospaikkaan oikeuttavat osakkeet hintaan 15 500 euroa.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.12.2029
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontti on oma, 3 375/12000 osa Espoon kaupungin 12. kaupunginosan korttelissa 130 sijaitsevasta tontista 2. Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus koskien Espoon kaupungin tonttia 049--12-130-2 Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 1 ja Espoon Asunnot Oy:n kanssa. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus em. yhtiöiden ja Espoon kaupungin kanssa tonttien 049 -12 - 130-2 (yhteinen maapohja) ja 049 -12-130-3 (pysäköintilaitos) yhteisestä käytöstä, rakentamisesta, ylläpidosta, perusparannus- ja uusimiskuluista sekä järjestelyistä aiheutuvien kustannusten jakoperusteista ja suorittamisesta.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, karttapalvelut.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Tapiolassa: Ainoan kauppakeskuksen palvelut. Niittykummussa: Niitty-kauppakeskuksen palvelut.
Paikallistiedot: Suvikummuntie sijaitsee arvostetulla etelä-Tapiolan alueella omassa rauhassaan, mutta kuitenkin hyvin lähellä kattavia palveluita ja loistavien liikenneyhteyksien välittömässä läheisyydessä - sekä Tapiolan, että Niittykummun palveluihin on vain lyhyt matka. Läheltä löytyvät myös huoltoasemat, pikaruokalat sekä Lidl. Taloyhtiön vierestä löydät tunnetun kukkatalon. Taloyhtiö sijaitsee loistavien kävely- ja pyöräteiden vieressä, joita pitkin pääset nauttimaan merenrannasta ja Espoon rantaraitista. Liikkuminen julkisilla liikennevälineillä sujuu nopeasti ja kätevästi Merituulentietä pitkin kulkevilla busseilla ja lähistöllä sijaitsevien Tapiolan ja Urheilupuiston metroasemien kautta. Omalla autolla pääset sujuvasti Länsiväylälle tai Kehä I:lle. Lapsille löytyy lähialueelta niin kouluja kuin päivähoitopaikkojakin sekä kattavat harrastusmahdollisuudet.
Koulut: Alueella.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussit Merituulentieltä, metroasemat Tapiola ja Urheilupuisto.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa autokatospaikkaan oikeuttavat osakkeet huoneiston kaupan yhteydessä.
Tiedustelut
Katja Helminen, 0400 204 507, katja.helminen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katja Helminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.