Asuntokauppa Fajanssi Oy
Asuntokauppa Fajanssi Oy

Mökki tai huvila

Vanhalahti Kataviston Saari, Kataviston saari, Rauma

Hinta

298 000 €

Koko

64,9 / 89,9 m²

Vuosi

-

Veneen moottori jyrähtää käyntiin. Painat lippalakin syvemmälle päähän, laitat aurinkolasit silmille ja suuntaat veneesi nokan kohti vapautta. Kesäinen aurinko paistaa lämpimästi, lokit kirkuvat ja suolainen merivesi loiskuu ympärilläsi. Katavisto alkaa häämöttää. Olet perillä. Tervetuloa kesämökille Katavistoon. Lyhyen venematkan päässä sinua odottavat upeat puitteet vapaa-ajan vietolle. Vankka laituri johdattaa sinut luonnon mukaiselle tontille, jossa sijaitsevat hirsirakenteinen päämökki, vierasmökki, saunarakennus ja piharakennus. Täällä on kaikki mitä tarvitset viihtyäksesi ja vielä vähän enemmän. Päämökki on saneerattu vuosina 2013-2014. Tunnelma on viihtyisä ja kodikas. Ilmalämpöpumppu, sähköpatterit sekä takka pitävät lämpötilan juuri oikeanlaisena- oli sitten viileämpi sää tai kesähelle. Vierasmökki on valmistunut vuonna 2008 ja siellä majoitat vieraasi mukavasti. Vierasmökissä on lämmitystä tukeva varaava takka ja oma keittiö. Saunarakennus on saneerattu vuosina 2020-2021 tyylikkääksi ja käytännölliseksi. Istahda lauteille, ja nauti elämäsi parhaista löylyistä. Tontilla sijaitsevat myös piharakennus, joka tarjoaa varasto- ja lisämajoitustilaa, maakellari, ulkovarasto, klapivarasto sekä Biolanin kompostoiva ulko-wc. Mökkeily saaressa on vertaansa vailla- voit tuntea olevasi vapaa ja jättää maihin arkiset huolet. Upeampaa paikkaa saat etsiä, joten älä päästä tilaisuutta käsistäsi. Katavisto odottaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345563
Sijainti
  • Rauma Kataviston saari
  • Vanhalahti Kataviston Saari, 26200
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
64,9 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
89,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Kokonaispinta-ala: 64,9m2+25m2+38m2, piharakennus 19m2.
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

437,23 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irtaimistosta sovitaan ostajan kanssa erikseen.
Tehdyt remontit
Päämökki on saneerattu vuonna 2013-2014, jolloin uusittiin myös keittiö kodinkoneineen (jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni, liesituuletin sekä astianpesukone.)
Saunarakennus on saneerattu vuonna 2020-2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Lämmityspatterit (Ensto) kaikissa rakennuksissa. Ilmalämpöpumppu IVT Nordic inverter päämökissä.
Tulisija
Varaava takka Nalle-vierasmökissä ja päämökissä on avotakka.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma kaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Päärakennus: saattokaapeloitu käyttövesi, lämminvesivaraaja 15L. Vierasmökki: saattokaapeloitu käyttövesi, lämminvesivaraaja 15L. Saunarakennus: saattokaapeloitu käyttövesi, lämminvesivaraaja 60L (erillisessä sisä-wc:ssä).
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Päärakennuksen seinärakenne: Höylähirsi 120mm, lisäeristys: liukukoolaus, Ekovilla 50mm, ilmansulkupaperi, hirsipaneeli. Vierasmökin seinärakenne: Höylähirsi 95mm, sekä lisäeristys: liukukoolaus, vuorivilla 50mm, höyrynsulkumuovi, hirsipaneeli. Saunarakennuksen seinärakenne: 92mm höylähirsi Piharakennuksen seinärakenne: 92mm höylähirsi Pintamateriaalit (lattia): Päärakennuksen alapohja: SPU eriste 150mm, lattialastulevy, laminaatti. Vierasmökin alapohja: 50mm kovavilla+ 150mm vuorivilla, kosteussulkumuovi, lattialauta. Saunarakennuksen lattiamateriaalit sauna ja pesutilat: laatta. Pukuhuone: parketti. Pintamateriaalit (katto): Päärakennuksen vesikatto: Ruukki classic 8/2015. Vierasmökin vesikatto: Vuorivilla 200mm+ raakapontti, palahuopa. Saunarakennuksen vesikatto: palahuopa. Piharakennuksen vesikatto: palahuopa.
Keittiön kuvaus
Päärakennuksen keittiössä on jääkaappi/pakastin, astiapesukone, iduktioliesi, uuni ja liesituuletin. Työtasot ovat laminaattia. Vierasmökin keittiössä on jääkaappi, astianpesukone, liesi/uuni ja liesituuletin. Työtasot ovat laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku (grohe), käsienpesuallas, pesukone ja kuivausrumpu, kosteudenpoistotuuletin. Saunan lauteet ovat haapaa ja panelointi lämpökäsiteltyä tervaleppää. Saunassa on Harvian puukiuas, jossa on 25L lämminvesisäiliö. Piipussa on kaksi hormia, varaus padalle pesuhuoneen puolella. Lattiamateriaali sauna ja pesutilat: laatta. Pukuhuone: parketti. Seinämateriaali: 92mm höylähirsi, kaakelointi suihkutilassa.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi wc:tä, jotka ovat Biolanin kompoistoiva ulko-wc sekä sisätiloissa, saunarakennuksessa oleva Biolan kompostoiva huussi karikeannostelijalla, neste johdettu ulos imeytyskenttään.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämökissä on 2 makuuhuonetta. Nalle-vierasmökissä on makuualkovi.
Säilytystilojen kuvaus
Klapivarasto ja maakellari (JR Holvikellari)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
684-401-0001-0873
Tontin pinta-ala
3 120 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Eteläranta.
Tiedustelut
Asuntokauppa Fajanssi Oy, 044 7477 800, asuntokauppa@fajanssi.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rauma

Asuinalueena Rauma

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asuntokauppa Fajanssi Oy

Asuntokauppa Fajanssi Oy

Asuntokauppa Fajanssi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.