RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Kerrostalo | 4h, k, 2 kph, s, parvi / takkahuone, 2 terassia, lasitettu parveke

Uudenmaankatu 19-21 C, Punavuori, Helsinki

Hinta

1 350 000 €

Koko

118,5 m²

Vuosi

1984

Uniikki terassiasunto kattomaisemin! Huippusijainnilla, vastikään täysin remontoitu, suuremmankin perheen tarpeisiin sopiva upea koti Punavuoressa. Tässä kodissa on käytännöllistä ylellisyyttä, mahdollisuus omaan autohallipaikkaan sekä kaksi terassia ja parveke upeine kaupungin kattonäkymineen. Kolme tilavaa makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Saunan vieressä sijaitsee vilvoitteluterassi, yhden makuuhuoneen yhteydessä on lasitettu parveke. Takka tuo tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin, erillinen tehokkaasti suunniteltu kodinhoitotila tarjoaa helpotusta arkeen - kuten myös molemmista kerroksista löytyvät viilennyslaitteet. Kodin olohuone on suuri ja täältä on käynti avoterasille. Hulppea, noin 22m2:n avoterassi on etelän suuntaan. Saunan vilvoitteluterassi sekä lasitettu parveke ovat pohjoiseen, josta näkymä on rauhallisen sisäpihan yli Bulevardin suuntaan ja terassilla voi nauttia ilta-auringosta kaupungin kattomaisemissa. Tämä huoneisto on kokenut laajan muodonmuutoksen huoneistoremontissa vuonna 2022. Tehdyssä remontissa uusittiin kodin kylpyhuoneet ja sauna. Yläkertaan asennettiin parkettilattia. Toisen kerroksen aulaan rakennettiin kodinhoitotila ja tilassa sijaitsevaa parvea levennettiin lasilattialla ja sinne asennettiin kaunis takka. Huoneiston säilytysjärjestelmät uusittiin ja pinnat maalattiin. Vuonna 2020 asennettiin alakertaan parkettilattia ja uusittiin keittiö laadukkain kodinkonein. Loistavien kulkuyhteyksien lisäksi Punavuoren alueella voit nauttia monipuolisista palveluista, ravintoloista ja kulttuuritarjonnasta. Koti tarjoaa suojaisaa eloa keskellä kaupungin sykettä. Yksityisesittelyt joustavasti sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan! Kristiina Horsma 040 725 0555 kristiina.horsma@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346260
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, 2 kph, s, parvi / takkahuone, 2 terassia, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118,5 m²
Kokonaispinta-ala
118,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen sekä isännöitsijäntodistuksen mukainen huoneiston pinta-ala on 115,5m2. Yläkerran parvea/takkahuonetta on laajennettu huoneistoremontissa vuonna 2022 noin 3:m2:llä.
Kerrokset
7/7 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1984
Vapautuminen
31.3.2024/ sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 322 046,21 €

Velkaosuus

27 953,79 €

Velaton hinta

1 350 000,00 €

Neliöhinta

11 392,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

635,25 € / kk

Pääomavastike

231,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

866,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran parvea on tehdyn saneerauksen myötä laajennettu lasilattialla. Tunnelmaa tänne tuo tyylikäs takka ja tila sopii monenlaiseen tarpeeseen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Terassin markiisit, sälekaihtimet, kiinteät valaisimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Etelänsuuntainen noin 22m2 avoterassi sekä yläkerrassa saunan vieressä vilvoitteluun hurmaava avoterassi, suunta noin pohjoiseen. Tämän osalta suunnitteilla valokatteen asennus.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitus tehty huoneistosaneerauksen yhteydessä puretuilta osin; kylpyhuoneista, saunasta sekä sisäseinien osalta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Kaunis keittiö on saneerattu 2020. Jääkaappi-pakastin jossa jääpalakone sekä vesiautomaatti (2020), viinikaappi (2020), induktioliesi, erillisuuni (Gaggenau 2020), liesituuletin (suodatin), mikroaaltouuni (2020), astianpesukone (2020), kiinteät valaisimet, kahvikone (Gaggenau 2020), marmoritasot.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikkäät kylpyhuoneet ja sauna on saneerattu vuonna 2022. Alakerran kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peili, rättipatteri, lattialämmitys (sähköinen), wc. Katossa led-valot. Peilillä omat valot. Lattiat laattaa, seinät laattaa. Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, wc, allaskaappi, peili, rättipatteri, lattialämmitys (sähköinen), wc. Katossa led-valot. Peilillä omat valot. Lattia laattaa, seinät laattaa. Saunan lattia laattaa, seinät sormipaneelia. Kuituvalot (Otavan tähtikuvio). Saunan ikkuna suurennettu tehdyssä remontissa, näkymät taloyhtiön sisäpihan ja Bulevardin talojen kattojen yli. Kylpyhuoneessa Bluethooth radio/stereokaiuttimet, kaiuttimet saunan lauteiden alla.
Saunan kuvaus
Vastikään remontoitu sauna on upea! Tilava ja valoisa. Tehdyssä remontissa on laajennettu ikkunaa, josta näkymät taloyhtiön sisäpihan ja Bulevardin talojen kattojen yli. Kylpyhuoneeseen asennettu Bluetooth radio/stereojärjestelmä, kaiuttimet saunan lauteiden alla. Sähkökiuas (IKI Monolith).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerran aulaan on vuonna 2022 rakennettu tehokas erillinen kodinhoitotila. Täällä mainiosti tilaa pyykkihuollolle, vesipiste, pesukoneliitäntä, tila kuivausrummulle sekä pyyhekuivain. Lattia laattaa, seinät maalattu/laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on avara ja valoisa. Huoneesta on käynti sekä etelänsuuntaiselle noin 22m2 avoterassille että yläkertaan. Olohuoneen lattia tammiparkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Lattiat tammiparkettia, seinät maalattu. Kaikissa huoneissa Tank-liukuovikaapistot. Näkymät sisäpihan ja Bulevardin talojen kattojen suuntaan.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi, Harry Lidholm, harry.lindholm@paaovi.fi, 044 7414165
Huolto
Talonmies
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kuivaushuone, pyörävarasto ja mankeli
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 3 036 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 27 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat ovat osakkeina. Huoneiston yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallipaikan nro 8 hallintaan oikeuttavat osakkeet.

Tehdyt remontit
2023 iv-koneiden ja järjestelmien nuohous ja huolto
2022 ulkokuoren remontti (julkisivu, ikkunat, parvekkeet/terassiparvekkeet, parvekeovet, sokkelit, katon korjaus/pinnoitustyöt).
2021 autojen sähkölatausinfra asennettu.
2020 väestönsuojien tiiveyskokeet; havaittujen puutteiden korjaukset, ajoportin tunnisteiden parannustyöt, hissien kontaktorien uusiminen, tarkentavat kuntotutkimukset (julkisivu, katto, yläpohja, parvekkeet), lukoston uusiminen (ILOQ S5).
2019 paineensäätöventtiilin asennus, pihan huvimajojen sähköistys, B-portaan hissikuilun ilmanvaihtoputken sukitus, salaojien huuhtelu ja kuvaus.
2018 laadittu rakennuksen kuntoarvio.
2017 kadunpuoleisen katto-osuuden ruostesuojatyöt ja lumiesteet, terassiasuntojen eristyskorjaukset, yksiöiden ilmanvaihtokorjaukset.
2016 1.saunan kunnostus ja kiukaan uusiminen, autohallin valaistuksen uusiminen (led-valaistus).
2015 korjattu osakashallinnassa olevia märkätiloja.
2014 tehty asuntojen ja liikehuoneistojen märkätilatarkastus.
2013 huoltomaalattu kadun puolen ikkunat ja terassien kaiteet.
2012 poistohormien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö.
2011 sähköpääkeskuksen liitosten tarkastus ja kiristys.
2008 kadun puolen terassien vedenpoistoputkien sähkölämmitys asennettu.
2007 kadun puolen terassien vedenpoistoputkisto korjaus ja sähkölämmitys.
2002 hankittu Bauer-vedensuodatusjärjestelmä.
2001 pihan asfaltti uusittu.
1998 kadun puolen ikkunoiden puuosien pintakäsittely.
1997 poistoilmahormit puhdistettu.
1996 vesikatto maalattu.
1993-1995 terassien vedeneristystä korjattu.
Tulevat remontit
2023 hissikorien ja rappukäytävien kunnostus suunnittelu
2024 hissikorien ja rappukäytävien kunnostus toteutus
2025 ilmanvaihtokoneiden uusiminen ja LTO ( käytetään nykyiset loppuun)
2025 putkiston kuntotutkimus
2026 pihapäällysteiden, pihakannen vesieristykskorjaus
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.03.2025
Tontin koko
2 276 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsinki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Uudenmaankatu 19-21

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Helsingin keskustan kattavat palvelut aukeavat kotioven edestä. Hurmaavat kivijalkaliikkeet, kahvilat ja ravintolat - tarjontaa on runsaasti. Kampin kauppakeskus, metroasema, linja-auto- ja ratikkapysäkit ovat kivenheiton päässä.
Lähellä sijaitsee myös erinomaisia kouluja ja päiväkoteja. Liikkujalle lähellä on merenrannan ulkoilureittejä ja lukuisia harrastusmahdollisuuksia.
Taloyhtiön pihalta on rasiteoikeuteen perustava suora jalankulkuyhteys Bulevardille.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, juna-asema lähellä, taksitolppa lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja raitiovaunupysäkki lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston ohessa on mahdollisuus ostaa erillisellä kaupalla osakkeet, jotka oikeuttavat autohallipaikan nro 8 hallintaan, hintaan 60.000€. Paikassa valmius sähkölataukselle. Autopaikan hoitovastike 2,75€/m2. Autohalli sijaitsee taloyhtiön kellarissa, josta hissillä suora yhteys huoneistoihin.
Tiedustelut
Kristiina Horsma, 040 725 0555, kristiina.horsma@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Punavuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Horsma

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.