RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 4h + avok + kph + vh + erill. wc + parveke

Mannerheimintie 76 A 70, Töölö, Taka-Töölö, Kamppi, Helsinki

Hinta

948 800 €

Koko

104,5 m²

Vuosi

2024

Läpitalon perheasunto, jonka parveke aukeaa vehreän rauhalliselle sisäpihalle! (Kuvat muista asunnoista/yhteistiloista) Näissä ainutlaatuisissa industrial-henkisissä design-asunnoissa jokainen yksityiskohta on harkittu. Kaupan päälle saat kaupungin parhaimmat palvelut osana uutta kotiasi, kun asuntosi neliöt laajentuvat ylellisiin yhteiskäyttötiloihin. Treenaa taloyhtiön kuntoilutilassa ja rentoudu uima-altaalla varustetussa spassa tai elokuvahuoneissa. Näppärät etätyötilat ovat käytettävissäsi, ja luovaa inspiraatiota voit ammentaa yhteiskäyttöverstaasta. Lisäksi elät kaupungin sykkeessä, keskellä Töölön ainutlaatuista tunnelmaa. ARKKITEHTUURI: Newil&Bau palauttaa kunnianhimon uudisrakentamiseen ja entisöi entisen modernistisen toimistotalon arkkitehti Mika Penttisen johdolla tyylikkäiksi Newil&Bau-asunnoiksi. 76&Pihassa alkuperäiset rakenteet yhdistyvät moderneihin ratkaisuihin, kuten näkyviin teräspuitteisiin ja hiekkapuhallettuun betoniin. Valmistuessaan kesäkuussa talo tarjoaa huikeat puitteet urbaanille kaupunkilaiselle. YHTEISTILAT: Koti ei rajoitu vain oman huoneiston neliöihin, vaan arkea voit elää myös monipuolisissa yhteistiloissa. - elokuva- ja pelihuoneet - nikkarointiverstaat - etätyötilat - kuntoilutilat - sauna- ja allasosasto (remontoidaan arviolta v. 2025) - vehreä sisäpiha OMA AUTOHALLI: Taloyhtiö omistaa yhtiön 73 autohallipaikkaa ja toimistotiloja, joista vuosittaiset vuokratulot jopa 120 000 €. Tuloilla katetaan valtaosin yhtiön vuosittainen maanvuokramaksu. Vuokratontin kustannus sisältyy hoitovastikkeeseen. ASUNTO 70: Tässä upeasti suunnitellussa modernissa läpitalon perheasunnossa on reilusti tilaa sekä yhdessäoloon että omaan rauhaan. Täydellinen pohjaratkaisu erottaa makuuhuoneet asunnon päätyihin ja jättää keittiön leveine saarekkeineen kodin keskipisteeksi. Hiekkapuhallettu betoninen kattopalkki olohuoneessa jakaa tilaa näyttävästi ja kertoo talon historiaa. Parveke avautuu sisäpihan puolelle ja siltä on avarat näkymät raitiovaunuhallin yli Töölöön ja Kulttuurikeskus Korjaamolle, Mannerheimintien puolen ikkunoista näkee kauniit vanhat töölöläiset kivitalot. Päämakuuhuoneesta on ihanteellinen kulku vaatehuoneeseen ja sieltä edelleen tilavaan kylpyhuoneeseen, jonka sadesuihkut ja pesualtaat tehdään tähän asuntoon tuplana. Kahden muun huoneen yhteydessä oleva erillis-wc lisää sujuvuutta arkeen. LISÄÄ YKSITYISKOHTIA: - Ilman kemiallisia lisä- ja säilöntäaineita luodut sisäseinämaalit huoneistoissa - Taiteilija Tommi Toija veistää talolle teoksen "Ilmapallopoika" - NB Rahoituksella asuntolaina vain 10% omarahoitusosuudella ja 30 vuoden laina-ajalla Kysy vapaista huoneistoista tässä upeassa talossa! Ystävällisin terveisin Med vänliga hälsningar Yours sincerely Kasimir Selenius tj, yrittäjä LKV, TeK Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys 050 585 8888 | kasimir.selenius@remax.fi Kasimir - huoneistojen vuosimyynti parhaimmillaan noin 45 miljoonaa euroa - mahdollisesti välittäjien Suomen ennätys.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346538
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + vh + erill. wc + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104,5 m²
Kokonaispinta-ala
104,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu pinta-ala on RS-dokumentaation rakennuslupapiirustuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 102 m2.
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
valmistuminen 30.6.2024

Hinta

Myyntihinta

948 800,00 €

Velaton hinta

948 800,00 €

Neliöhinta

9 079,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

555,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

555,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hallituksella on valtuudet kerätä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa. Saunamaksu 20,00 €/kk Autohallipaikka osakas 95,00 €/kk Autohallipaikka ulkop. 190,00 €/kk Hoitovastike-ennuste vuodelle 2025: perustuu oletukseen, että yhtiön omistamat 73 autohallipaikkaa ovat 95%:sti vuokratut (125€/kk/ap).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2020 Parvekkeiden kuntotutkimus 2019 Ilmanvaihdon kuntotutkimus 2018 D-portaan alla olevan ryömintätilan kuntotutkimus 2017 Putkiston kuntotutkimus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Kaukokylmän avulla lattiaviilennys ja tuloilman viilennys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Sisustusarkkitehdin huolella luoma kokonaistyyli. Talon rakentaminen on jo pitkällä, joten asuntojen oleskelutilat, keittiö ja kylpyhuone on sisustettu ammattilaisen valitsemilla laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Suunnittelussa on varmistettu, että jokainen yksityiskohta seinäväreistä ja listoista oviin ja kaapistoihin luovat harmonisen, yhteensopivan kokonaisuuden. White-tyyli koko asunnossa. Käytetty allergiasertifioituja ja ekologisia Milieu-maaleja. Valoisa ja neutraali White-teema puhuttelee puhtaalla yksinkertaisuudellaan. Sävy sävyyn maalatut keittiökalusteet, kiintokalusteet ja seinät antavat yhtä lailla tilaa leikitellä sisustuksella, kuin toteuttaa tyylikästä minimalismia. Vaaleat sävyt luovat tiloihin erityistä keveyttä. Pintamateriaalit (lattia): Kestävä, leveälankkuinen ja mattalakattu tammiparketti. Klassinen ja luonnollinen tammiparketti kestää aikaa ja tuntuu hyvältä käytössä. Tammiparketissa puun luonnollinen kauneus ja lämpö tuo asuntoon kodikkaan tunnelman. Puun laatu, mattalakattu pinta sekä lattian materiaalin kestävyys tekevät lattiasta helppohoitoisen ja pitkäikäisen.
Keittiön kuvaus
Valoisa ja neutraali White-teema puhuttelee puhtaalla yksinkertaisuudellaan. Sävy sävyyn maalatut keittiökalusteet, kiintokalusteet ja seinät antavat yhtä lailla tilaa leikitellä sisustuksella, kuin toteuttaa tyylikästä minimalismia. Newil&Baun keittiöt pohjautuvat puhdaslinjaiseen ja symmetriseen muotoiluun. Kokonaisuus on viimeistelty sävymaailmaltaan yhteneväisillä hanoilla, vetimillä ja pesualtaalla. Työtasona on korkealaatuinen valkoinen kvartsitaso.
Kylpyhuoneen kuvaus
Minimalistinen tunnelma jatkuu kylpyhuoneessa, missä seinien vaalea laatta saa kontrastia tummista lattialaatoista. Toisiaan kauniisti korostavat sävyt luovat tasapainoisen kokonaisuuden. Erittäin tyylikkäät krominväriset Tapwellin vesikalusteet. Spa-henkinen kylpyhuone suurilla laatoilla, linjakaivoilla.
WC-tilojen kuvaus
Minimalistinen tunnelma jatkuu myös wc-tilassa. Säilytystilaa on mahdollista luoda tilaan lisää vaihtamalla peili peilikaappiin lisähinnalla.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä sauna. Taloyhtiön saunatilat kertovat tarinaa. 70-luvulla toimineen pankin käytössä olleisiin upeisiin sauna- tiloihin kuuluu myös taloyhtiön oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa Newil&Baun urakan jälkeen taloyhtiön kunnossapitohankkeena.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-14-492-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti, 010 411 6700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 76&Pihassa on kaukolämpö ja -kylmä. Kaukokylmän avulla asuntoihin tuotetaan lattiaviilennys sekä tuloilman viilennys. Lattialämmitys ja -viilennys sekä tuloilman viilennys takaavat miellyttävän ilmanlaadun ympäri vuoden. Lattialämmityksen ansiosta kerrosten 2-6 asunnoissa ei tarvita lämpöpattereita. Taloyhtiön käytössä on aarre, johon harvemmin enää nykykohteissa törmää: uima-allas sauna-osaston yhteydessä. Kompakti allas mahdollistaa esimerkiksi pienimuotoisen vesiliikunnan harrastamisen, mutta ennen kaikkea se soveltuu rentoutumiseen saunomisen yhteydessä. Uima-allastila ja sauna-osasto remontoidaan kiinteistön vanhan puolen linjasaneerauksen yhteydessä uuteen uskoon arviolta vuonna 2025. Tarkemmat suunnitelmat kuluarvioineen ovat esillä taloyhtiön PTS-suunnitelmassa. Tämän hetkinen arvio remontin asuntokohtaisista kuluista (uudet, myytävät asunnot) on noin 100 euroa neliöltä. Tarkemmat tiedot linjasaneerauksesta löydät taloyhtiön RS-materiaalipaketista. 2 Pelagon yhteiskäyttöpyörää.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 73 Parkkipaikkoja: Hissiyhteys rapuista suoraan yhtiön itse omistamaan parkkihalliin, jossa on 73 paikkaa. Autopaikossa on sähkölatausvalmius ja yhtiö päättää sähkölatausasemien asentamisesta asuntojen valmistumisen jälkeen.

Tehdyt remontit
Julkisivu tullaan kohentamaan kokonaisuudessaan:
- Kaikki kerrosten 2-6 ikkunat uusitaan upeiksi puukarmisiksi: ne ovat mäntypuuta sisäpuolelta, maalattua alumiinia ulkopuolelta.
- Porrashuoneiden ovet uusitaan sisäänkäynteineen.
- Sisäpihan julkisivuun rakennetaan uudet parvekkeet jokaiselle asunnolle.
- Julkisivu puhdistetaan ja ehostetaan alkuperäistä vastaavaksi.

Ennen asuntojen luovutusta tehtävän urakan ansiosta kiinteistön energiatehokkuus paranee merkittävästi. Energialuokka vahvistetaan suunnitelmien valmistuttua. Kohteen energiatehokkuutta parannetaan peruskorjauksen yhteydessä seuraavilla toimenpiteillä:
- Ikkunat ja parvekeovet uusitaan
- Nykyiset tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet uusitaan energiatehokkaiksi
- Ilmanvaihtoon liitetään lämmöntalteenotto (LTO)- järjestelmä
- Tehdään LVIS- peruskorjaus, jossa käytettään käyttöenergiaa säästäviä kalusteita ja laitteita
- Hissit uusitaan energiatehokkaiksi konehuoneettomiksi hisseiksi nykyisiin kuiluihin
- Kiinteistön lämmitysjärjestelmä tasapainotetaan
- Yleisten tilojen valaistusta uusitaan LED-valaisimiksi
- Huoneistokohtainen vedenmittaus asennetaan
- Keittiön kodinkoneet uusitaan vähintään energiatehokkuusluokan A laitteiksi

Uuden yhtiöjärjestyksen aikaiset toimenpiteet:
Pääomavastikkeen A-peruskorjaukset (koskee A- ja B-portaita)
2023-2024 A-B osan peruskorjaus; LVIS-saneeraus, hissit, ikkunat, julkisivu, porraskäytävät, uusien asuntojen rakentaminen (KÄYNNISSÄ) AB-siivessä toteutetaan ennen AB-siiven uusien asuntojen valmistumista edellä mainitut toimenpiteet (näiden remonttien kustannukset sisältyvät asuntojen velattomiin myyntihintoihin).

Pääomavastikkeen B-peruskorjaukset (koskee C- D-, ja E-portaita)
2022-2024 C-E osan LVIS-saneerauksen suunnittelu (KÄYNNISSÄ)

Pääomavastikkeen C-peruskorjaukset (koskee A-E portaita)
2023-2024 A-B osan peruskorjaukseen liittyvät toimenpiteet; A-B osan autohallin LVIS-saneeraus ja pintojen maalaus (ml. Jätehuone) (KÄYNNISSÄ)

Vanhan yhtiöjärjestyksen aikaiset toimenpiteet:
2020: Lvis-hankesuunnitelma. Hissien kuntokartoitus. Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus.
2019: Ilmanvaihdon kuntotutkimus.
2018: Kylmäsäilytystilan purkutyö. D-portaan alla olevan ryömintätilan kuntotutkimus. Asuntoportaiden maalaus. Kiinteistön kuntoarvio
2017: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätötyö. Putkiston kuntotutkimus. Pysty- ja pohjaviemäreiden huuhtelut
2016: Ulkopuolisen pohjaviemärin uusiminen (A-porras/Humalistonkatu). Asuntopuolen iv-koneiden uusinta.
2015: Lämmönsiirtimen uusinta, kaukokylmä toimistorakennuksen tuloilmaan liitettynä 2014 säätöautomatiikan asennus.
2014: Kattojen peruskorjaus. Ilmastoinnin korjaus.
2013: Julkisivun elementtisaumojen uusinta sekä ikkunoiden huoltokäsittely.
2010: B-portaan maalaus. Tuloilmakojeen lämmönsiirtimen uusiminen.
2007: A-portaan hissikorin kunnostus. Autohallin oviautomatiikan uusiminen.
2005: Yleisten tilojen lukituksen uusiminen.
2004: Ilmanvaihtokonehuoneiden räystäiden korjaus.
1994: Säätölaitteet
Tulevat remontit
76&Piha saneerataan uudisasunnoiksi (RS-kohde). Tulevat remontit (asuntojen luovutuksen jälkeen tehtävät) ovat vähäisiä, Newil&Baun karkea arvio niiden kustannuksista on noin 100 €/m2
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
3 188 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
123 836,84 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Asunto Oy Helsingin Mannerheimintie 76

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Alepa Kisahalli samassa talossa! Mannerheimintie 76,
K-Market Mansku: Mannerheimintie 94,
Alepa Caloniuksenkatu: Runeberginkatu 28,
Alepa Mannerheimintie: Mannerheimintie 102,
K-Supermarket Kasarmi + Alko: Pohjoinen Hesperiankatu 33,
K-Market Museokatu: Museokatu 40
Lidl Töölöntullinkatu n. 850 m

Yliopiston Apteekki (avoinna 24/7): Mannerheimintie 96,
Töölön sairaala: Topeliuksenkatu 5

Kulttuuritehdas Korjaamo: Töölönkatu 51 b,
Suomen kansallismuseo: Mannerheimintie 34,
Kansallisooppera: Helsinginkatu 58,
Urheilumuseo: Paavo Nurmen tie 1,
Ratikkamuseo: Töölönkatu 51,
Talvipuutarha: Hammarskjöldintie 1,

Olympiastadion: Paavo Nurmen tie 1,
Töölön Pallokenttä: Urheilukatu 1-5,
Töölön Kisahalli: Paavo Nurmen kuja 1,
Ruusulan keilahalli: Ruusulankatu 5,
Ritz Biljardi: Eteläinen Hesperiankatu 22,
Elixia Töölö: Arkadiankatu 23,
Helsingin Jäähalli: Nordenskiöldinkatu 11-13,
Väinämöisenkenttä: Väinämöisenkatu 4,
Hietaniemen uimaranta; tarjolla mm. koripallokentät ja wakeboarding,
Taivallahden tenniskeskus: Hiekkarannantie 2,
Minigolf Taivallahti: Hiekkarannantie 1,
Taivallahden venekerho: Merikannontie 2,
Mestaritallin viereiset koripallokentät: Merikannontie 6,
Soutustadion: Merikannontie 4; vieressä avantouinti
Paikallistiedot: 76&Pihaa keskeisempää sijaintia saa etsiä. Matkaa raitiovaunulla tai Mannerheimintien uutta pyörätietä pitkin keskustaan. Kulje jalkaisin hetkessä metsään tai merenrantaan. Aja autolla muutamassa minuutissa moottoritielle.

Lähiympäristön palvelutarjonta hakee vertaistaan. Muutaman sadan metrin säteellä on valtava valikoima kauppoja, ravintoloita, urheilua, kulttuuria ja luontoa. Eikä haitaksi ole sekään, että kivijalassa palvelee iltamyöhään avoinna oleva ruokakauppa ja ensimmäisessä kerroksessa on hammaslääkäriasema.

Taka-Töölöstä löydät runsaat liikuntapalvelut, ruokakaupat, 24/7-apteekin, Töölön sairaalan, suositut ravintolat sekä kulttuurin klassikot Kansallisoopperasta Korjaamoon.

Lähditpä itään tai länteen, löydät itsesi pian veden ääreltä. Taivallahden ja Hietalahden laajat ulkoilualueet lännessä tuovat meren hiekkarantoineen lähelle. Idän puolella vastassa on Töölönlahti ulkoilualueineen. Sibeliuksenpuisto, Topeliuksenpuisto ja Hesperianpuisto tarjoavat valinnanvaraa joka suunnasta tarkasteltuna.

Mannerheimintietä uudistetaan tällä hetkellä. Uudistuksen myötä etenkin pyöräilyn edellytykset paranevat, kun Mannerheimintielle saadaan turvallinen pyöräkaista koko matkalle keskustaan saakka. Uudistuksen ansiosta 76&Pihassa on edessä huoletonta asumista vuosikymmeniksi myös tästä näkökulmasta.
Koulut: Töölön Yhteiskoulu: Urheilukatu 10, Töölön ala-asteen koulu: Töölönkatu 41, Zacharias Topeliusskolan n. 800 m

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, taksitolppa lähellä, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet, raitiovaunupysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Raitiovaunupysäkki n. 45 m, bussipysäkki n. 96 m, Helsingin päärautatieasema n. 2 km.
Pihan kuvaus
Kaunis, vehreä piha. Rakennuksen kaikki asunnot avautuvat taloyhtiön nykyiselle, vehreälle sisäpihalle, joka on piilossa liikenteeltä ja ohikulkijoiden katseilta. 76&Piha on rauhallinen keidas keskeisellä paikalla suojaisan takapihansa ansiosta. Luokseen kutsuva, vehreä ja rauhallinen piha 76&Pihan sisäpiha uusitaan taloyhtiön vanhan osan vuodelle 2025 ajoittuvan linjasaneerauksen jälkeen vuonna 2026. Pihan uusimiseen kuuluu sisäpihan kunnostus ja pihan sekä kivetyksen ja valaistuksen uusiminen. Uudistukset tehdään omana projektina Newil&Baun urakan jälkeen ja taloyhtiö päättää itse lopullisesta suunnitelmasta. Tontti tarjoaa hyvät edellytykset esimerkiksi puutarhamaisen pihan toteuttamiselle grillikatoksineen ja oleskelualueineen. Moni uusi taloyhtiö sijaitsee kasvillisuutta rajoittavilla kansipihoilla, mutta tällä pihalla menestyvät myös puut.
Tiedustelut
Kasimir Selenius, 050 585 8888, kasimir.selenius@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kasimir Selenius

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEK / Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.