Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 2h + k

Löydöstie 4, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

115 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1978

Tämä värimaailmaltaan kaunis, käytännöllinen suurine huoneineen on oiva asunto vaikka ensiasunnon ostajalle. Makuuhuone on tilava ja keittiöön sopii hyvin ruokapöytä ja keittiön ovet ovat saaneet kivan uuden värin äskettäin. Keittiössä on erittäin paljon säilytystilaa. Olohuoneessa on hyvin tilaa isollekin sohvaryhmälle. Kylpyhuone on täysin remontoitu taloyhtiön puolesta vuonna 2019. Iso parveke johon käynti olohuoneesta. Asunto on erittäin siistissä kunnossa. Toimivat tilaratkaisut ovat varmasti yksi syy siihen, että 70-luvun kodit ovat nousseet pinnalle. Neliöt on keskitetty olohuoneeseen ja keittiöön. Sellainen muuntautuu helposti nykypäivään. Omalla tontilla seisova kerrostalo on vuonna 1978 rakennettu ja sitä on pidetty remonttien suhteen hyvää huolta. Helpot yhteydet lentoasemalle, Marja - Vantaalle, Tikkurilaan sekä keskustaan. Upeat lenkkeilymaastot myös lähellä joten koiraperheidenkin on täällä hyvä asustaa. Myyrmäen palvelutarjonta ravintoloineen, kahviloineen ja kulttuuritapahtumineen sekä Myyrmannin kauppakeskus ovat kävelymatkan päässä asunnostasi, jossa kattavat palvelut ja myös Prisma rantautui äskettäin kauppakeskukseen. Jos tykkäät retro tunnelmasta nykyaikaisin mukavuuksin, on tämä asunto paikanpäällä nähtävä! Lisätiedot mari.varis@neliotliikkuu.fi tai soita numeroon 0400 460852.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346949
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Sop.mukaan.

Hinta

Myyntihinta

113 473,31 €

Velkaosuus

1 526,69 €

Velaton hinta

115 000,00 €

129 000,00 €

Neliöhinta

1 916,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

234,00 € / kk

Pääomavastike

78,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

312,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kylmäautopaikka 14,00€/kk ja pistokkeellinen paikka 16,00€/kk. Vesimaksu 20,00€.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä alkuperäinen parketti ja kaapisto. Seinät maalattu 2017.Uudet listat ja sähkötyöt sekä keskus ja kaapiston vetimet uusittu 2019.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Welho, Valokuitu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kosteusmittaus tehty huoneiston kylpyhuoneeseen 01.04.2019 ja raportin saa välittäjältä. Kylpyhuone on remontoitu v. 2019 taloyhtiön puolesta. Putkiston kuntotutkimus tehty v. 2017.
Kuntotarkastus
Tehty 18.05.2017
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus on tehty huoneiston kylpyhuoneeseen taloyhtiön puolesta remontin yhteydessä. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: MDF- muovi. Keittiössä on alkuperäinen muovimatto ja keittiökaapit, jotka ovat siistissä kunnossa. Astianpesukone, keittiöhana, astiapesukoneen vesi-ja viemärilitokset uusittu 2016.Seinät maalattu 2017, seinäkaakelit maalattu , uudet MDF- keittiötasot, listat sekä sähkötyöt v. 2018-2019.Induktioliesi/uuni ja keittiökaappien vetimet uusittu 2019.
Jääkaappipakastin, liesi, astianpesukone ja uuni
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, remontoitu ja laatoitettu v. 2019 kosteusvaurion vuoksi. Remontti tehty tulevaa putkiremonttia ajatellen, päälinjaa yhteydessä olevat syötöt ja venttiilit luukun takana myös uusittu. Isännöitsijällä todistukset remontista ja kosteusmittauksista ja kuivatuksista. Lisäksi kylpyhuoneessa on asennettu lattialämmitys, DeviReg ohjausjärjestelmä (etäohjausmahdollisuus Wi-Fin kautta puhelimella), vesikiertoinen pyyhekuivain ja sadesuihku.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi, pesuallas, Sadesuihku, pidesuihku, pyyhekuivain. ja suihkuseinä
Olohuoneen kuvaus
Isossa olohuoneessa on paljon tilaa ja sieltä on käynti parvekkeelle. Olohuoneessa on alkuperäinen parketti, seinät tapetoitu , uudet listat ja sähkötyöt tehty v. 2019.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilava makuuhuone, jossa on alkuperäinen muovimatto, kaapistot, seinät tapetoitu v. 2017.Uudet listat ja sähkötyöt tehty v.2019.Kaapiston vetimet uusittu v.2019.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäenhuolto, Pekka Rantanen, 09 530 6140
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone ja kylmävarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Hallitus on valtuutettu julkisivu - urakan rahoituksen nostamiseen enintään 70.000€ lainalla sekä hoitoylijäämän n. 65.000€ käyttämisen hankkeeseen. Yhtiökokous päätti 24.5.2022 että hallitukselle annetaan valtuudet periä/jättää perimättä enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite on yhtiöllä 94 autopaikkaa.

Tehdyt remontit
2022-2023 Julkisivu-urakan aloitus.
2021Julkisivun kuntotutkimus, hissien tekniset korjaukset kuntokartoituksen mukaisesti. Seinämaalaus (muraalimaalaus talon päätyyn) 2020 porrashuoneiden täydellinen vahanpoisto, peruspesu ja vahaus. Sadevesi, salaoja, ja tonttijohtojen uusintaurakka. 2019 hissien kuntokartoitus, ikkunoiden ja parvekeseinien lämpökuvaus pistokokeina, parvekkeiden kattokorjaukset. 2018 lämpöjohtoverkoston perussäätö ja tasapainotus, sulku- ja linjasäätöventtiilien, patteriventtiilien ja niiden termostaattien uusinta ja säätö. Uusi grillikatos palaneen tilalle, sekä paloalueen korjaukset. 2017 uusittu pihakeinu ja lasten jousieläimet, putkiston kuntotutkimus, alapohjarakenteiden pintakosteuskartoitus. 2016 lämmönvaihdin uusittu, talokohtaiset käyttövesisulut uusittu, kuivaushuoneiden lattiat maalattu, kellarikäytävien, kuivaushuoneiden ja pyöräsuojien valaisimet uusittu. CD-portaiden ala-aulojen lattiat uusittu. F-portaan mankeli uusittu. 2015 yhden kylpyhuoneen seinäkaivon muuttaminen lattiakaivoksi, A-portaan pääty lämpöeristetty ja rapattu. B-portaan ilmanvaihdon huippuimuri uusittu. E-F talon kylmäkellarin höyrystimet vaihdettu. Lämmönvaihdin ja kaukolämpökeskuksen automaatio uusittu. Ilmanvaihto puhdistettu, mitattu ja säädetty. Julkisivun vesipalopostit uusittu. 2014 laadittu kiinteistön kuntoarviointi. Ikkunat kyllästetty ulkoa ja välistä. A-B ja C-D hissikonehuoneiden katon kaltevuusmuutokset, aluskatteiden asennus. Kylpyhuoneiden seinäkaivoja muutettu lattiakaivoiksi. Kiukaat uusittu, sähkökeskukset huollettu. E-F talon kylmähuoneen kompressori uusittu. 2013 yleisten saunojen löylyhuoneiden panelointien ja valaistuksen uusiminen. Kylpyhuoneiden seinäkaivoja muutettu lattiakaivoiksi. Kellarien ja tontin jätevesiviemärit puhdistettu ja kuvattu. Ylimpien kerrosten parvekekattojen parvekereunat korotettu.
2012 kylpyhuoneiden seinäkaivoja muutettu lattiakaivoiksi. roskakatoksen katto ja seinä uusittiin ja valaistusta parannettiin. Ulko-ovien/sisääntulosyvennysten betonilaatat pinnoitettiin. Portaikkojen ala-auloihin asennettiin jauhesammuttimet. Ulko-oviin koodilukot. Tarkemman luettelon tehdyistä remonteista saat välittäjältä.
Tulevat remontit
2022 - 23 julkisivun, ulko-, ja parvekekattojen suunnittelu ja korjauksia
2024- 26 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu
2025-27 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu
2026 - 28 Linjasaneerauksen toteutus

Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.07.2024
Tontin koko
4 800,1 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueella on kaavamuutoksia vireillä. Isomyyrin ja sen vieressä olevan parkkitalon purkamista on suunniteltu ja tilalle tulisi kerrostaloja. Lisäksi vireillä on Myyrmäen innovaatiokaava, jossa suunnitellaan kuinka aluetta voitaisiin kehittää yritystoiminnan keskittymänä. Lisätietoja: Vantaan Kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Myyrinlahti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kattavat Myyrmäen palvelut kävelyetäisyydellä Kauppakeskus Isomyyri n. ( 311m), Lidl (360m).Kauppakeskus Myyrmanni n. 710 m.
Terveysasema n. 413 m.

















K?Citymarket Vantaa Myyrmäki

9 min (709 m)
Kauppakeskus Myyrmanni

9 min (709 m)
Paikallistiedot: Myyrmäen kaavarungossa kehitetään kasvavaa ja tiivistyvää kaupunginosaa ja keskustaa laaja-alaisesti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tavoitteena on viihtyisä ja vehreä asuinympäristö ja elinvoimaisena kehittyvä keskusta, jossa kohtaavat ihmiset, palvelut, työ ja sujuva liikkuminen.
Koulut: Alakoulut: Vantaan kaupunki Kilterin koulu n. 658 m.Kaivokselan koulu n. 658m. Yläkoulut: Vantaan kaupunki Kilterin koulu n.9 min (658 m) Vantaan kaupunki Martinlaakson koulu n. 28 min.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Juna-asema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä ja useita bussipysäkkejä alueella.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotuksen mukaan.
Tiedustelut
Mari Varis, 0400 460 852, mari.varis@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Varis

LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.