RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Kerrostalo | 2h, avok, kph / wc, parveke

Ruukinlahdentie 9 A, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

331 250 €

Koko

53 m²

Vuosi

1956

*** VARAA ESITTELYAIKA JA TERVETULOA KATSOMAAN ASUNTOA *** MERELLINEN JA PUISTOMAINEN LAUTTASAARI. As Oy Ruukinlahdentie 9 sijaitsee omalla tontilla ja Ruukinlahden puiston välittömässä läheisyydessä. Nämä sijaitsevat molemmat myös saman puistomaisen korttelin sisällä. Ruukinlahden puistosta on alikulku, josta pääset kätevästi Lauttasaaren liikuntapuistoon, Lauttasaaren Veneilijöiden pienvenesatamaan sekä ulkoilemaan meren ääreen rantaraiteille. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä ovat myös Kauppakeskus Lauttis ja metro sekä Lauttasaarentien kivijalkamyymälät, kahvilat ja ruokaravintolat. Lauttasaaressa kaikki on lähellä, kuten myös Kasinorannan hiekkauimaranta, koripallokenttä ja paviljonki sekä Vattuniemen palvelutarjonta. HUONEISTO. Nyt myynnissä parvekkeellinen, persoonallinen sekä avara- ja tehokaspohjainen asunto, ei hukkaneliöitä. Olohuoneen kulmikas erkkeri-ikkuna sekä suuret ikkunapinnat päästävät paljon luonnon valoa asuntoon sisälle. Huoneistossa on ajaton ja arvokkuutta tuova kalanruoto-tammiparketti. Olohuoneesta, keittiöstä ja parvekeelta aukeaaa rauhallinen ja puistomainen näkymä piha-alueelle, siellä komistelee myös vaahterapuita. Asunnossa on tilava ja monipuolisesti varusteltu keittiö. Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2019. Huoneistossa on myös säilytystilaa runsaasti. YHTIÖ. Rakennus on valmistunut vuonna 1956 ja sen ovat suunnitelleet arkkitehdit Esko Hyvärinen ja Esko Suhonen. Arkkitehtuuri on huoliteltua ja viimeisteltyä sekä rakennus on säilynyt hyvin alkuperäisessä asussaan. Suuret remontit ovat jo takanapäin mm. linjasaneeraus 2019, julkisivujen rappauskorjaus ja maalaus 2013 sekä hissin peruskorjaus 2010. Seuraavaksi yhtiön lämmitysmuoto vielä siirretään energiatehokkaaseen maalampöön ja aurinkovoimalaan. Huoneistolle A 2 tulee kohdistumaan hankkeesta osuuksia yhtiön lainoista arviolta noin 9 200 euroa, josta ostaja vastaa. Huoneistokohtaiset yhtiölainaosuudet tarkentuvat myöhemmin. Lämmitysmuodon muutoksella tulee olemaan positiivisia vaikutuksia rakennuksen lämmityskustannuksiin ja hoitovastikkeeseen. Yhtiössä kaapeli-tv, Telian taloyhtiölaajakaista 10 M, vuonna 2007 uusittu saunaosasto, pyörävarasto, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset kellari- ja ullakkokomerot, ullakkolla pyykin kuivatustila, mankeli sekä autotallit 6 kpl. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään. Myyntiä hoitaa, Tero Janhunen Partner Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja puh. 045 162 4088 tero.janhunen@remax.fi RE/MAX Elegance Eiranranta 5, 00150 Helsinki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347444
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph / wc, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

331 250,00 €

Velaton hinta

331 250,00 €

345 000,00 €

Neliöhinta

6 250,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

312,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

312,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 25,00 €/hlö/kk. Vesitasaus, kylmä vesi 4,03 €/m3. Vesitasaus, lämmin vesi 11,16 €/m3. Autotalli pieni vuokra 105,00 €/kk. Autotalli iso vuokra 110,00 €/kk. Yhtiössä on meneillään maalämpö- ja aurinkovoimalahanke. Huoneistolle A 2 tulee kohdistumaan hankkeesta osuuksia yhtiön lainoista arviolta noin 9 200 euroa, josta ostaja vastaa. Huoneistokohtaiset yhtiölainaosuudet tarkentuvat myöhemmin.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. Lattia: kalanruoto-tammiparketti. Seinät: maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10M, Laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvä-
Asbestikartoitus
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Mikäli ostaja remontoi asuntoa, tulee ennen remontin aloittamista teettää asunnossa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Helsingin kaupunki.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Induktioliesi, kiertoilmauuni, aktiivihiiliesituuletin, astianpesukone, integroitu jääkaappi-pakastin, mikro, vetolaatikot, kaapit, allas: ruostumaton teräs, tasot: massiivipuu, seinät: slammattu/maalattu, lattia: kalanruoto-tammiparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laattalattia, lattialämmitys: sähkö, kaakeloidut seinät, pesukoneliitäntä, suihku, taitettavat suihkuseinät, peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku, wc-istuin, vesikiertoinen rättipatteri, katto: maalattu.
Saunan kuvaus
Yhtiössä tyylikäs saunaosasto, joka on peruskorjattu vuonna 2007.
Olohuoneen kuvaus
Lattia: kalanruoto-tammiparketti. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: kalanruoto-tammiparketti. Seinät: maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneisto. Eteisen liukuovivaatekaapit, makuuhuoneen liukuovivaatekaapit. Yhtiö. Huoneistokohtaiset kellari- ja ullakokomerot sekä yhteinen pyörävarasto/ulkoiluvälinevarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-31-44-9
Isännöitsijän yhteystiedot
C/O Fluxio Isännöinti Oy, Hanna Helin, www.fluxio.fi/apua, 010 339 0533
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kaapeli-tv, Telian taloyhtiölaajakaista 10 M, saunaosasto, pyörävarasto, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset kellari- ja ullakkokomerot, ullakkolla pyykin kuivatustila, mankeli sekä autotallit 6 kpl. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 860 100 €.
Tehdyt remontit
2022: Pyykki- ja mattotelineen sekä hiekkalaatikon kunnostusta.
2020: Lukoston uusiminen.
2019: Linjasaneeraus ja ilmanvaihdon koneellinen ilmanpoisto.
2018: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.
2017: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu.
2016: Salaojien ja jätevesiviemärin uusiminen.
2014: Porrashuoneen ala-aulan kosteusvahingon korjaus.
2013: Julkisivujen rappauskorjaus ja maalaus sekä autotallin ovien maalaus.
2011: Pattereiden termostaattien uusiminen, katon maalaus sekä lämmityshormin piipun kunnostus.
2010: Hissin peruskorjaus.
2009: Jäteaseman rakentaminen.
2008: Lukoston sarjamuutos Execiin, hormien nuohous, putkiston kuntotutkimus sekä yhtiön huoneiston A 3 kunnostus.
2007: Saunaosaston peruskorjaus.
2003: Kaukolämpölaitteiden uusiminen.
2002: Ikkunoiden uusiminen.
2000: Peltikaton maalaus ja sadevesikourujen uusiminen.
1995: Porrasremontti.
1993: Julkisivumaalaus.
Tulevat remontit
2023: Maalämpö ja aurinkovoimalaurakka sekä yhden autopaikan rakentaminen.
Yhtiökokous 3.4.2023 päätti maalämpöurakkaan ja aurinkovoimalaurakkaan ryhtymisestä. Nämä energiaremontit päätettiin rahoittaa pankkilainalla. Energiaremonttihankkeiden kokonaisbudjetiksi (maalämpö ja aurinkovoimala) esitettiin yhtiökokouksessa 252 000 euroa ennen mahdollista ARA-tukea. ARA-tukipäätös on saatu, ja sitä myönnettiin enimmillään 59 082 euroa per 8.9.2023. Ylimääräinen yhtiökokous 30.10.2023 valtuutti hallituksen kilpailuttamaan enintään 275.000 € pankkilainan, 10-20 vuoden takaisinmaksuajalla.

2024: Autotallin ovien kunnostus.
Energialuokka
F (2007), Energialuokka: F2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.07.2025
Tontin koko
1 344 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lauttasaaressa on lainvoimaisia sekä vireillä olevia asemakaavan muutoksia. Lisätedot Helsingin kaupunki puh. 09 310 1691.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Ruukinlahdentie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: KAUPAT. Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28. S-Market, Lauttasaarentie 28-30. Lidl, Heikkiläntie 4. K-Supermarket, Kiviaidankatu 2. S-Market, Itälahdenkatu 27. K-Market, Isokaari 9. RUOKARAVINTOLAT JA KAHVILAT. Kauppakeskus Lauttis: Pizzeria Luca ja Expresso House. Fazer Café, Lauttasaarentie 29. Kotipizza, Lauttasaarentie 29. Kiinalainen Ravintola Ka-Shin, Lauttasaarentie 14. Restaurant Pizza Express, Lauttasaarentie 13. Olutravintola Kaunis Kampela, Lauttasaarentie 10. Välimerellinen ravintola Restaurant Persilja, Tallbergin puistotie 1. Ruokaravintola Fod, Heikkiläntie 7. Lauttasaaren herkku, Vattuniemenkatu 22. Bistro telakka, Vattuniemenranta 5. Ruokaravintola Lumbini, Vattuniemenranta 2.
Koulut: KORKEAKOULUT JA YLIOPISTOT. Aalto University School Of Business, Runeberginkatu 14-16. Hanken Svenska handelshögskolan, Arkadiankatu 22. Aalto Yliopisto Otaniemi Kampusalue, jolla on 4 tekniikan alan korkeakoulua sekä taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun laitoksia. Laurea Ammattikorkeakoulu Tapiola, Metsänpojanpolku 3.

Liikenneyhteydet
LIIKENNEYHTEYDET. Bussipysäkit lähellä. Metro Kauppakeskus Lauttiksen läheisyydessä, jossa kaksi sisäänkäyntiä: Kauppaneuvoksentie 16 ja Otavantie 9 risteyksessä sekä Gyldenintie 2a.
Tiedustelut
Tero Janhunen, 045 162 4088, tero.janhunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tero Janhunen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.