Westhouse LKV
Westhouse LKV

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, kph, erill. wc, 2 lasitettua parveketta

Föglönkuja 7 B, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Hinta

595 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

2016

Harvinaisen laadukas penthouse-tyylinen asunto upein näkymin. KÄYTÄNNÖLLISET TILAT Huoneisto sijaitsee kerrostalon kahdessa ylimmässä kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on avara olohuone, iso keittiö, ruokatila, lasitettu parveke sekä suihkullinen wc. Eteisen kaapistoissa runsaasti säilytystilaa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaapistot. Keskieurooppalaistyylisessä, tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi lavuaaria ja tilaa pyykkihuollolle. Molemmista makuuhuoneista ja erityisesti suurelta terassiparvekkeelta on näkymät pitkälle aina Suomenlinnaan saakka. LAADUKKAAT MATERIAALIT Tämän asunnon materiaalit on valittu laatu ja toimivuus edellä. Keittiö on italiasta ja kodinkoneet tasokkaat. Myös kylpyhuoneiden kalusteet ovat normaalistandardia paremmat. Lattiat ovat yksisauvaista saarniparkettia, seinät maalattu ja kylpyhuoneissa mikrosementtiä. Kaapistot ovat mittatilaustyötä. Kaikki yksityiskohdat on mietitty pistorasioita myöten. HYVIN HOIDETTU JA VIIHTYISÄ TALOYHTIÖ Uudehko taloyhtiö on hyvin hoidettu ja pihapiiri viihtyisä. Ulkoalueen taideteokset ovat Kari Alosen käsialaa. Yhtiöllä on hyvät yhteiset tilat mm. yläkerran sauna ja kerhohuone. IHANTEELLINEN SIJAINTI Kehittyvä ympäristö luo puitteet viihtyisään elämiseen. Jo nyt luonto, ranta ja metsäiset lenkkipolut löytyvät läheltä. Myös kaupat ja palvelut ovat muutaman minuutin päässä. Kruunusiltojen valmistuminen mullistaa liikkumisen keskustaan, kun keskusta on saavutettavissa myös raitiovaunulla. Tervetuloa tutustumaan! High-quality penthouse apartment with stunning views. The apartment is located on the top two floors of the apartment building. On the entrance floor, there is a spacious living room, large kitchen, dining area, glazed balcony, and a toilet with a shower. Upstairs, there are two bedrooms, each with closets. The spacious bathroom, in Central European style, features two sinks and space for laundry. The large terrace balcony offer views stretching all the way to Suomenlinna. The materials of this apartment have been selected for quality and functionality. The kitchen is from Italy, equipped with high-quality appliances. The bathroom fixtures are of a higher standard than the norm. Every detail has been carefully considered. The relatively new housing company is well-maintained, and the courtyard is cozy. The company offers good facilities such as the sauna on the top floor and a club room. Nature, beaches, and jogging trails are nearby. Shops and services are also just a few minutes away. The completion of the "Kruunusillat" will revolutionize travel to the city center, as the center will also be accessible by tram. Service also in English. Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Ilkka Juutilainen, LKV, kaupanvahvistaja 040 748 3669 ilkka.juutilainen@westhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347462
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, kph, erill. wc, 2 lasitettua parveketta
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

595 000,00 €

Velaton hinta

595 000,00 €

Neliöhinta

6 397,85 €/m²

Vastike

Hoitovastike

669,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

669,60 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

60,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Tontinvuokran osuus hoitovastikkeesta on laskennallisesti n. 3 € / m² / kk. Sen osuutta hoitovastikkeesta ei ole virallisesti eroteltu.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu Pintamateriaalit (lattia): Kährs Aalborg 1-sauvainen saarniparketti (vaalea, 19cm leveä)
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. - Aran Cucine Volare keittiökalusteet - Saarekkeen alakaapit avautuvat molemmilta puolilta (etu- ja takapuolelta) - Savo Twist Around tasoon upotetut pistorasiat (valkoiset) - Yläkaappien ylä- ja alapuolella erikseen kytketyt Led Ribbon valonauhat - Kuivaruokakaapissa vetolaatikot - Kulmakaapissa ulosvedettävät Le Mans -korihyllyt - Lapetek Silgranit Blanco Subline 500U komposiittiallas - Damixa Osier keittiöhana suihkulla - Damixa elektroninen apk-venttiili (upotettu tasoon).
Liesi (Miele), uuni (Miele), mikroaaltouuni (Miele), astianpesukone (Siemens iQ700), jääkaappipakastin (Siemens) ja liesituuletin (Falmec Marilyn E.iON saarekeliesituuletin (aktiivihiili), joka puhdistaa myös ilmaa)
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph alakerta: - Seinät mikrosementtiä - Lattia: Laattapiste TTC Art Stick 7005 laatta; Geberit lattiakaivot - Allaskaappi: Laattapiste Zaro - Allas: Laattapiste Fond kulhoallas - Allaspeili: Laattapiste Luna taulukehyspeili valaisimella - WC-istuin: Laufèn Palomba, vaimennettu kansi, lattia-asennus Kph yläkerta: - Seinät: mikrosementtiä - Lattia: Laattapiste TTC Art Stick 7005 laatta; Geberit lattiakaivot - Pesukoneventtiili: Oras älykäs venttiili - Allas ja kaapit: Burgbad Orell - Peili: Burgbad Yso LED-valaisimella - WC-istuin ja bidee: Laufèn Alessi One, seinään asennetut (seinäkotelo sisältä laatoitettu ja kotelossa veden poistoaukko) - Hanat: Oras Alessi Il Bagno - Suihkut: Oras Alessi Il Bagno (käsisuihku ja ”sadesuihku” katossa)
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone, joka helppo sisustaa
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneiden ja eteisen vaatekomerot tehty mittatilaustyönä (asennettu jälkikäteen parketin päälle).
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuma Palvelut, Katariina Laitinen, katariina.laitinen@asumapalvelut.fi, 0207792333
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, pesutupa, askarteluhuone, kuivaushuone ja kerhohuone, huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön sauna kerhotila A-talon ylimmässä kerroksessa. Taloyhtiön kiinnitykset: 18 183 003 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 51

Tehdyt remontit
2023–2024 Porraskäytäväaulojen laatoituskorjaukset (YIT takuukorjaus)
2023 Saunaosaston ilmanvaihto automatiikan korjaus, hissien hälytyspuhelimien päivitys 5G verkkoon
2022 IV kanavien nuohous, mittaus ja säätö
2020 Putoamisesteen rakentaminen tontin reunalle
2018-2019 YIT:n takuukorjaukset
2018 Piha-aita
2017 Lämmönsäätö - Suomen Talotekniikka Oy
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve vuosina 2023-2027:
2024-2025 Kiinteistön peruskuntoarvio
2025 Energiaremonttiselvitys (maalämpö ja aurinkosähkö)
2024-2026 Rakennuttajan 10-vuotiskorjauksia
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.09.2026
Tontin koko
5 792 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
161 383,48 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2080

Asunto Oy Helsingin Viklo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Laajasalon keskus Saari lähellä
Koulut: Tahvonlahden ala-asteen koulu, jonka yhteydessä toimii päiväkoti. Lähin yläasteen koulu sijaitsee Laajasalon keskuksessa ja lukiot Herttoniemessä ja Kulosaaressa.

Liikenneyhteydet
Kruunusiltojen valmistuttua alkaa raitiovaunuliikenne Kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat varattavissa viereiseen Kruunuparkkiin.
Tiedustelut
Ilkka Juutilainen, 040 748 3669, ilkka.juutilainen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilkka Juutilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.