RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Kerrostalo | 4h + avok + kph + las.parv + terassi

Kaljaasi Fortunan katu 1 C, Sompasaari, Helsinki

Hinta

699 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

2021

Parvekkeella sekä terassilla varusteltu perheasunto Sompasaaressa/ Kalasatamassa! Tämä kuudennen kerroksen valoisa neliö tarjoaa uniikkia kokonaisuutta seuraavalle ostajalleen. Asunnossa on reippaan kokoinen lasitettu parveke, josta saa mukavasti lisäneliöitä ympärivuotiseen käyttöön. Sen lisäksi lasitetun parvekkeen yhteyteen kuuluu myös terassi yhtiön B-rakennuksen katolla. Asunnon valintoihin on rakennusaikana kuulunut extra makuuhuone saunan sijaan. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneiden kaapistoista ja eteistilan liukuovikaapistoista. Tämä omalla tontilla ja rakennusvuodelta 2021 asunto-osakeyhtiö käsittää 128 asuinhuoneistoa. Yhteisiin tiloihin kuuluu mm. saunaosastoa, kerhotilaa, pyörien säilytyspaikkaa, Postin SmartPost-automaattia ja pesulaa. Sen lisäksi yhtiö tarjoaa varastointitilaa kullekin huoneistolle ja autopaikkoja löytyy yhtiön hallinnoimista paikoista autohallissa. Yhtiöiden keskellä on rauhallinen suljettu sisäpiha esimerkiksi lapsille leikkipaikaksi. Kadun toiselta puolelta löydät Sompasaarenaltaaseen laskeutuvat uimalaiturit. Alue tunnetaan toimivasta arkkitehtuuristaan ja ydinkeskustaan linkittyvänä uutena merellisenä kaupunginosana, jossa hyvät yksityiset ja julkiset palvelut yhdistyvät korkeatasoiseen sekä rauhalliseen asumiseen. Palvelutarjonta ulottuu kattavasti vauvasta vaariin! Asunnolta puikahdat hetkessä esimerkiksi Itäväylälle ja keskustan suuntaan. Kauppakeskus REDI on ihan kävelymatkan päässä, josta mm. metrot ja bussiliikenne liikkuu suuntaan kuin suuntaan. Kulkuyhteydet paranevat jatkossa entisestään- rakenteilla oleva Merihaansilta (kruunusilta-hanke) toimii tulevaisuudessa lähettyviltä ja Kalasatamasta Pasilaan-hanke raitiovaunulla parantaa vielä entisestään liikennöintiä. Kasvava alue on vetänyt puoleensa monenlaista kysyntää mm. kestävän kaupunkikehityksen periaatteiden mukaan. Vuoteen 2040 alueella arvioidaan olevan yli 30 000 asukasta! Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348020
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + las.parv + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
6/12
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

269 162,92 €

Velkaosuus

429 837,08 €

Velaton hinta

699 000,00 €

Neliöhinta

9 197,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

334,40 € / kk

Pääomavastike

1 701,59 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 038,49 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 2,50 € / kk Lisätietoja maksuista: -Huoneistoihin on asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit (kylmä,lämmin). Vesimaksuennakkoa peritään henkilömäärän mukaan ja tasauslaskutus tehdään kerran vuodessa hallituksen määräämänä aikana. -Pysäköintivastike 45,00 €/kk/paikka -Laajakaistavastike 2,50 €/kk/huoneisto -Saunamaksu 10,00 €/kerta -Etätyö- ja kerhotila 1,00 €/tunti -Pyöräsäilytyskoppi 30,00 €/kk/koppi

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: -Lattia: Parketti (Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S) -Seinät: Maalattu (valkoinen) -Varustus: Peililiukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: laajakaista. Lisätietoja terassista: Terassi parvekkeen yhteydessä (jatko-osa). Parveke + terassin laudoitemateriaali: Komposiitti.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
-Lattia: Parketti (Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S) -Seinät: Maalattu (valkoinen) -Tasot: Graniitti (Ylämaan graniitti, New Premium musta. Paksuus 30mm) -Varustus: Integroitu astianpesukone (Electrolux EEA22101L), integroitu jääpakastinkaappi (Electrolux LNT3LF18S), integroitu jääkaappi (Electrolux LRS4DF18S), integroitu pakastinkaappi (Electrolux LUT6NF18S) kalusteuunit, (Electrolux CKB100W, valkoinen + CKB100X, teräs), Induktioliesi (Electrolux) Keittiökaapistot (Petra, valkoinen matta)
Kylpyhuoneen kuvaus
-Lattia: Laatta. -Seinät: Kaakeli. -Varustus, suihkuseinä, allaskaappi altaalla + pesuallashana, WC-istuin, bidee, peilikaappi.
Olohuoneen kuvaus
-Lattia: Parketti (Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S) -Seinät: Maalattu (valkoinen)
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1: (päämakuuhuone) -Lattia: Parketti (Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S) -Seinät: Maalattu (valkoinen) -Varustus: Korkeakaapisto Makuuhuone 2: -Lattia: Parketti (Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S) -Seinät: Maalattu (valkoinen) -Varustus: Korkeakaapisto Makuuhuone 3: -Lattia: Parketti (Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S) -Seinät: Maalattu (valkoinen)
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
0091-0010-0637-0006
Isännöitsijän yhteystiedot
Intendant Oy, Veli Holm, veli.holm@intendant.pro, 0442401752
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: -Yhtiön välittömään hallintaan jäävät väestönsuojatilat, tekniset tilat, ilmastointikonehuone, pesulat, kuivaushuoneet, saunatilat, kerhotila, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot, lastenvaunuvarastot, etätyötila, pyörien huolto- ja pesupaikka, pyöriensäilytystilat, Postin SmartPost-automaatti, Helsingin Energian jakokaapit ja 2 kpl yhteisautopaikkoja, jotka varustetaan keskinopeilla latauslaitteilla (AH28 ja AH29) sekä määräala pysäköintihallista, jossa yhtiön autopaikat sijaitsevat ja jota tontin 6 omistaja hallitsee vuokraoikeuden nojalla. -Vakuutus: Täysarvovakuutus (LähiTapiola Pääkaupunkiseutu). Taloyhtiön lisätiedot: -Taloyhtiön laina: POV1 (Rakennusaikainen laina PO1-62907). Korkosidos ja marginaali: Euribor 12kk, 0.52. Lainan päättymispäivämäärä: 30.11.2046. -Kiinnitetyt panttikirjat: Helsingin OP (taloyhtiön kiinnitykset). Vuokraoikeus: Kiinnitetty panttikirja Helsingin Kaupunki. 6 700,00. -Omistukset muissa yrityksissä: Kalasataman Palvelu 2 Oy: C2 osake (740kpl) + D-osakkeet (74kpl). Kalasataman jätteen putkikeräys Oy: B-osakkeet (7550kpl). -Asuinhuoneistojen hallintaan jäävät huoneistokohtaiset lasitetut parvekkeet ja terassit sekä huoneiston numerolla varustettu irtaimistovarasto. Parvekkeiden ja terassien lasituksen sekä terassien katteiden kunnossapidosta vastaa yhtiö. -Yhtiö on kiinteistön 91-10-637-6 haltijana merkinnyt rakennuttamissopimuksen velvoittamana osakkeita Kalasataman Palvelu 2 Oy:ssä. Osakkeet tuottavat oikeuden käyttää rakennettavia palveluyhtiön hallitsemia yhteistiloja ja -pihoja kaupungin esityksen ja päätösten, sekä Kalasataman Palvelu 2 Oy:n hallituksen päättämien periaatteiden mukaisesti ja käyttömaksua vastaan. Yhtiö on liittynyt jätteen putkikeräysjärjestelmään merkitsemällä Kalasataman jätteen putkikeräys Oy:n osakkeita. -Jos huoneistoon asennetaan huoneistokohtainen ilmalämpöpumppu, on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö on asennettava huoneiston hallinnassa olevalle parvekkeelle parvekekaiteen yläreunan alapuolelle. -Asunto-osakeyhtiö on savuton. -Asuinhuoneistoja ei saa käyttää tai luovuttaa lyhytaikaiseen (alle 30 vuorokautta kestävään) vuokraus- tai majoituspalvelutoimintaan. Taloyhtiön kiinnitykset: 45 480 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 39 Parkkipaikkoja: -Autohallitpaikat: Vuokratontti/Helsingin Kaupunki. Osuus 41/81 (39paikkaa). -Oikeus pysäköintihallissa sijaitsevien yhteiskäyttöpaikkojen käyttämiseen määräytyy siten, että kukin yhtiön AH-osakkeista oikeuttaa pysäköimään ajoneuvon kulloinkin vapaana olevalle yhteiskäyttöpaikalle. Paikat AH22-25 ja AH30-37 varustetaan keskinopeilla latauslaitteilla, ja paikat AH1-4, AH44-57, AH59-60 ja AH75-81 varustetaan hidaslatauslaitteille. Molemmat latausasematypit soveltuvat sekä täyssähköauto- että hybridilataukseen ja ovat lisäksi varustettu myös lämmitys- ja siivoustarkoitukseen soveltuvilla sähköpisteillä.

Tehdyt remontit
-2022: Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä.
-2022: Rakennuttajan vuositakuukyselyt.
Tulevat remontit
-2023: Normaaleja huolto-ja kunnostustustöitä. Käyttöikälaskuri rakennusosille ja järjestelmille saatavilla.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.09.2031
Tontin koko
2 039 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunki/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Sumppari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Lauri Kukkonen, 044 237 4001, lauri.kukkonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lauri Kukkonen

Myyntineuvottelija, Partner

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.