RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 3h + k + s + kph / wc + erill.wc + lasit.p. + pihaterassi

Tietäjäntie 8 C, Tapiola, Pohjois-Tapiola, Espoo

Hinta

545 000 €

Koko

90 m²

Vuosi

2007

Tämän valoisan kodin sijainti hissitalon 2. asuinkerroksessa on mitä miellyttävin. Hyvin hoidettu, omalle tontille v. 2007 valmistunut taloyhtiö, jossa kunnossapitotoimenpiteitä viedään läpi suunnitelmallisesti. Osakkailla on käytössä ulkoiluväline- ja huoneistokohtaiset varastot, kuivaushuone sekä kerhotila. Autohallista on esteetön kulku porraskäytävään ja hissille. Asunnon pohjaratkaisu on fiksusti toteutettu. Olohuone muodostaa ruokailutilan sekä suuren lasitetun etelän-lännen suuntaan avautuvan parvekkeen kanssa miellyttävät puitteet seurusteluun ja viihtymiseen. Käytännöllinen keittiö on juuri sopivan kokoinen ja yhdistyy luontevasti ruokailutilaan. Kokonaisuus on valoisa ja avara. Asuinhuoneet mukautuvat elämäntilanteen ja tarpeen mukaan. Toisessa huoneessa on seinän leveydeltä kaapistot ja toisessa huoneessa puolestaan vaatehuone sekä kulku lasitetun terassin kautta omalle piha-alueelle. Asumisviihtyvyyttä täydentävät erillinen wc, suuri ikkunallinen pesuhuone/wc sekä sauna. Lasitettu parveke ja terassi sekä pieni yksityinen piha-alue tarjoavat oleskelun ohella mukavan keitaan niin grillimestarille kuin viherpeukalollekin. Tarjolla on siis rivitalokodin ominaisuudet hyvin hoidetussa kerrostalossa. Erillisillä osakkeilla on myynnissä autohallipaikka, jossa sähköauton latausvalmius. Tapiolan alueella on todella upeat ja monipuoliset ulkoilureitit sekä harrastusmahdollisuudet. Kävelyetäisyydellä on päiväkodit, koulut sekä päivittäispalvelut. Läheltä löytyvät niin Laajalahden luonnonsuojelualue kuin Tapiolan Golf. Monipuolisten palveluiden ja kulttuuritarjonnan ääreen pääsee helposti. Liikenneyhteydet ovat sujuvat, sillä alueelta kulkevat kevyen liikenteen reitit, bussi menee vierestä ja Raide-Jokerin pysäkille sekä Otaniemen tai Tapiolan metrolle on lyhyt matka. Omalla autolla liikkuva siirtyy sujuvasti Kehä I:lle, Länsiväylälle ja Turunväylälle. Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittely! Lisätiedustelut ja myynti: Silja Santala-Mäkinen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT 050 381 4519 silja.santala@remax.fi Kutsu minut tutustumiskäynnille, saat maksuttoman arvion kodistasi sekä katsauksen tämän hetken asuntomarkkinatilanteeseen. Kauttani järjestyy myös rahoitustarjous joustavasti. Ota luotettava asiantuntija avuksesi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:00 - 10:30

Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedustelut: silja.santala@remax.fi

Esittelijänä Silja Santala-Mäkinen
p. 050 381 4519

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349282
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + kph / wc + erill.wc + lasit.p. + pihaterassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
noin 2-3 kuukautta kaupasta, sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

545 000,00 €

Velaton hinta

545 000,00 €

Neliöhinta

6 055,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

473,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

473,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Laajakaistavastike 3,90 €/kk Taloyhtiön hallitukselle on myönnetty valtuudet enintään kahden (2) kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen. Autopaikkavastike 3,00 €/m²/kk (tämän huoneiston yhteydessä myytävän autohallipaikan hoitovastike 39,00 €/kk) Autohalliosakkeet AP42 erillisillä osakkeilla 23 000,00 € Autopaikkavuokra, piha 16,00 € /kk Autohallivuokra 80,00 €/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnon eteinen on tilava, peililiukuovikaapistot tarjoavat säilytystilaa. Läpitalon asunto on valoisa ja avaran tuntuinen. Yksityisyyttä ja omaa rauhaa, lasitettu suuri parveke, lisäksi toinen lasitettu terassi ja patio, jossa voi nauttia oleskelusta omassa rauhassa. Omalta piha-alueelta portin kautta käynti taloyhtiön terassimaiselle pihalle, joka sijaitsee katutasoa ylempänä. Alue on rauhallinen ja yksityinen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet niissä ikkunoissa, joissa asennettuna.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10 M. Lisätietoja terassista: Yj. 4§ viimeinen kappale. Huoneiston C 27 (huoneistojen A1, B14, C25, D36,B16. C27, D38 ja E49) hallintaan jää välittömästi huoneiston edessä sijaitseva, kivetyksellä rajattu piha-alue, jonka kunnossapito- ja hoitovastuu kuuluu kunkin huoneiston hallintaa oikeuttavien osakkeiden omistajalle. Mikäli osakkaan hallinnassa oleva piha-alue sijaitsee yhtiön autohallin katolla (pihakansi), on istutusten tekeminen välittömästi pihakanne päälle kielletty. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastuslauseke koskee autohallipaikkaa Yj. 15§ ja Yj. 16§.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Käytännössä muuttovalmis huoneisto. Vähäisiä asumisen ja elämisen jälkiä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kiinteistön kuntoarvio 2017, Vahanen Oy
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, 48 kW:n aurinkovoimala katolla
Tulisija
Takkavaraus, osakasmuutostyönä voi asentaa takan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): SEINÄT: Maalattu, wc:ssä ja kph:ssa laatoitettu, saunassa paneloitu. Pintamateriaalit (lattia): Koko huoneistossa tammiparketti. Wc:ssä ja märkätiloissa laattalattia. Pintamateriaalit (katto): KATOT: Maalattu, WC:ssä ja märkätiloissa paneloitu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä hyvin säilytystilaa, vaaleat kaapistot. Välitila vaaleaa pientä laattaa, työtaso massiivipuuta (tammi). Teräksinen tiskiallas, Boschin kodinkoneet, keraaminen liesi ja erillisuuni. integroitu jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Keittiö avautuu ruokailutilaan, joka muodostaa olohuoneen kanssa luontevan kokonaisuuden.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava ikkunallinen pesuhuone, jossa wc, pesuallas. Oraksen kosketusvapaa pesuallashana, joka sisältää lämmönsäätökahvan, Bidetta-käsisuihkun, suihkuletkun ja ripustimen. Hana toimii paristoilla (6 V). Suuri allastaso, jossa laskutilaa, allaskaapistot, valaisimella varustettu peili, pesukoneliitäntä, tilaa pesutornille, pyyhekuivain. Säilytystilaa kaapistojen ansiosta. Suihkunurkkauksessa kaksi suihkua. Seinät ja lattiat laatoitettu, katto paneloitu.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc, jossa käsisuihku, pesuallas ja kaapisto, valaisimella varustettu peili. Seinät ja lattia laatoitettu.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, sähkökiuas. Panelointi, lattia laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja ruokailutila muodostavat miellyttävän kokonaisuuden. Tilasta on käynti suurelle lasitetulle suojaisalle parvekkeelle. Seinät on maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet on sijoitettu suojaisan ja rauhallisen pihan puolelle. Toiseen huoneeseen tuo kulmittain sijoitettu ikkuna ja säilytystilaa on seinustalla olevien kaapistojen ansiosta. Toisen huoneen yhteydessä on reilun kokoinen vaatehuone ja kulku sisäpihan puoleiselle lasitetulle terassille sekä asunnon laatoitetulle piha-alueelle. Seinät on maalattu, lattia parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistossa säilytystilaa kaapistojen ja vaatehuoneen ansiosta. Lämmin huoneistokohtainen kellarikomero.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-16-133-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Priman Oy, Oskari Laine, priman@priman.fi, 0207 614 430
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (DVB-C), kellarikomero, askarteluhuone, väestönsuoja ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Autohalli, josta esteetön kulku rappuun, hissille asuinkerroksiin. Rakennuksen levyinen pihaterassi, jossa istutuksia. Taloyhtiön lisätiedot: Asunto Oy Espoon Tietäjän kaikilla huoneistoparvekkeilla on voimassa Espoon kaupungin määräämä tupakointikielto. Taloyhtiössä on osakkailla käytössä kerhotila, jossa keittiöpiste. Taloyhtiön vesikatolle on asennettu noin 48 kW:n tehoinen aurinkovoimala. Yhtiökokous 2023 päätti ottaa käyttöön sähköverkkoyhtiön tarjoaman hyvityslaskennan (energiayhteisö), jonka avulla kiinteistösähkön tarpeiden yli tuotettu sähköenergia jaetaan huoneistojen käyttäjille yhtiöjärjestyksessä mainittujen pinta-alojen suhteessa. Taloyhtiön kiinnitykset: 11 244 200 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 64 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat osakkeina, sähköauton latausvalmius. Autohallipaikkoja koskee lunastuslauseke Yj. 15§ ja 16§ Piha-autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Piha-alueella luvanvarainen vieraspysäköinti.

Tehdyt remontit
Suoritetut korjaukset
2012 Autohallin lattian korjaus rakennuttaan takuutyönä
2015 Lukoston uusinta kaikki ovet ja autohallin liukuovi
2015 Kameravalvonnan parantaminen
2016-17 Huneiston E56 palovahinkokorjaus
2018 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Ryömintätilojen kunnostus rakennuttajan kymmenvuotistakuutyönä. Lämmitysjärjestelmän jakotukkien kiinnityksen tarkastus ja kiinnitys. Rikkoutuneen liikuntasauman korjaus (A-porras, 3-4- krs.). Vesikatolla olevien puutteiden korjaus (osa). C-pportaan porrashuoneen ala-aulan halkeaman korjaus
2019 D-portaan porrashuoneen ala-aulan seinähalkeaman korjaus. Etupihan painaumien ja linjakuivatuskourun kaivon korjaus. Hormi- ja parvekekorjauksia. Iv-automaatiohanke 1.vaihe
2020 Iv-automaatiohanke 2.vaihe
2021 Turvavalokeskuksen uusiminen. Porrastilojen valaisimien uusinta. Iv-automaatiohanke VAK uusinta. Autohallin valaistuksen uusinta. Autohallin sähköinfran rakentaminen. Hissien hälytyspuhelinjärjestelmän uusiminen.
2022 Parvekkeiden hormien maalaukset
2022 Julkisivusaumauksen uusiminen
2023 Aurinkovoimalan asennus katolle
2023 Palovaroittimien pattereiden uusinta
2023 Vesikaton kuntoarvio ja korjaukset
Tulevat remontit
Tietäjäntie hallituksen selvitys suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä sekä korjaustarpeista seuraavan viiden vuoden kuluessa (2024-2028). Esitetään yhtiökokoukselle 2024.
Korjaustarpeet 2024-2028
2024 Julkisivujen pesu ja punahomeen poisto
2024 Parvekekaiteiden ja kiinnikkeiden uusiminen
2024 Porrashuoneiden halkeamien korjaus
2024 Vesikalustekierros
2024 IV-konehuoneiden ja portaiden lautaseinien kunnostus ja maalaus
2025 Palovaroittimien lisääminen huoneistoihin
2025 Betoniportaiden kattaminen ja halkeamien suunnittelu ja korjaus
2025 Takapihan laatoituskorjaukset
2025 Takapihan istutusten peruskorjaus
2025 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö
2026 Ikkunoiden, parvekeovien ja porrastaso-ovien kuntoarvio ja korjaus
2027 Kiinteistön kuntoarvion uusiminen
2028 Kaukolämpölaitteiden uusiminen
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.09.2028
Tontin koko
6 140 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.espoo.fi Asemakaava, Espoon kaupunki. Kts. ajankohtainen kaavatilanne kartat.espoo.fi -> aineistot -> kaavoitus. Lähistöllä vireillä mm. espoo.fi/fi/hankkeet/tietajankulman-taydennysrakentaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Tietäjä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: S-Market Pohjois-Tapiola, 300 m, K-Market Pohjantähti 850 m.
Tapiolan terveysasema ja kirjasto n. 1 km. Kauppakeskus Ainoa 1,5 km. Tapiolan kattavat palvelut helposti saavutettavissa

Kulttuuritarjonta, harrastusmahdollisuudet monipuoliset.

Paikallistiedot: Pohjois-Tapiolasta on sujuvat liikenneyhteydet Espooseen ja Helsinkiin. Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut löytyvät lähialueelta.
Koulut: Pohjois-Tapiolan koulu, Aarnivalkean koulu. Etelä-Tapiolan lukio. Tapiolan koulu ja lukio. Laurea ammattikorkeakoulu. Aalto-yliopisto Otaniemi.

Liikenneyhteydet
Raide-Jokeri, kävelymatkan päässä, bussipysäkki vieressä. Metrolle kävellen tai bussilla, Aalto-yliopisto tai Tapiola. Hyvät kevyen liikenteen väylät. Omalla autolla sujuvasti Kehä I:lle, Länsi-Väylälle ja Turun moottoritielle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Erillisillä osakkeilla myytävissä autohallipakka, jossa sähköauton latauslaitteelle valmius. Autohallipaikkoja/osakkeita koskee lisätiedot Yj. 15§ ja Yj. 16§ Osakkaalla on mahdollisuus asennuttaa kustannuksellaan, muutostyöilmoituksen tehtyään, autohallipaikalleen Virran latauslaite.
Pihan kuvaus
Taloyhtiön piha on hyvin hoidettu. Istutuksia ja istuinryhmiä, lapsille keinut etupihalla. Terassimainen takapiha sijaitsee autohallin päällä, joten vain asukkailla on sinne käynti. 2. kerroksen huoneistoilla on oma piha-alue, josta portin kautta kulku terassipihalle. Istutukset ja pensaat tarjoavat näkösuojaa.
Tiedustelut
Silja Santala-Mäkinen, 050 381 4519, silja.santala@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Silja Santala-Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.