RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Kerrostalo | 2-4h + k + s + parvi

Timanttikiteenkuja 10 B, Kivistö, Vantaa

Hinta

428 000 €

Koko

88 / 114 m²

Vuosi

2015

Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus tulla tutustumaan tähän uniikkiin kahden kerroksen LOFT-asuntoon Vantaan Kivistöön. Tämä koti on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Arvostatko laadukkaita materiaalivalintoja, helppoa asumismuotoa, hyviä kulkuyhteyksiä sekä palveluiden läheisyyttä? Asunto huokuu jo heti sisään astuessa tyylikkyyttä ja jokainen yksityiskohta onkin suunniteltu viimeisen päälle loppuun asti sekä yhteen sointuvaksi. Ensimmäisenä katseen vangitsee olohuoneen 6,5 metrin hulppea huonekorkeus, jota koristaa betoniseinä ja tekee asunnosta upean kokonaisuuden. Olohuonetta ja alakerran työhuonetta jakaa 3 metrin mittatilauksena teetätetty lasiseinä mustilla yksityiskohdilla. Asunnon sydämenä toimii ehdottomasti olohuone, joka yhdistyy saumattomasti avonaiseen keittiöön. Keittiön integroidut kodinkoneet ja modernit yksityiskohdat, kuten kuparinen liesituuletin, kvartsitasot, tummat pinnat ja mikrosementtilattia luovat tilaan modernin ja urbaanin ilmeen. Alakerran saunallisessa kylpyhuoneessa on lisänä kodinhoitohuone nurkkaus, joka tekee arjesta sujuvaa. Asunnon yläkerran tilat tarjoavat rauhalliset ja tilavat puitteet levolle sekä arjesta irtaantumiselle. Yläkertaan lämminhenkisyyttä tuo saarniparketti ja päämakuuhuoneen kiinteä kalanruotokuvioinen sängynpääty. Päämakuuhuoneessa on lasiseinin eritelty reilun kokoinen pukeutumishuone, mikä olisi mahdollista muokata yhdeksi lisä makuuhuoneeksi ja tehdä erillinen kulku porraskäytävään. Yläkerran parvi toimii monikäyttöisenä tilana, niin arkiolohuoneelle kuin harraste käyttöönkin. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Tule ja koe mitä kaikkea tämä ainutlaatuinen koti ja sen ympäristö tarjoavat. Myynti, esittelyt, lisätiedot: Sara Varjalehto 040 184 5856 sara.varjalehto@remax.fi Tavoitat minut joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Suunnitteletko oman asuntosi myyntiä ja haluat asunnollesi laajan näkyvyyden? Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Saat samalla tietoa asuntomarkkinoiden tämän hetkisestä tilanteesta sekä tarvittaessa kontaktieni kautta nopeata palvelua laina-asioissa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351073
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-4h + k + s + parvi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Muiden tilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
114 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-ala kattaa ala- ja yläkerran tilat. Virallisesti yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 2-3h, mutta pohja on muokattavissa myös neliöksi. Kyseessä on uudis LOFT-kerrostalo, jonka käyttöönoton jälkeen osakkailla on ollut oikeus jälkirakentamistyönä tehdä muutostöitä (esim. keittiön ja väliseinien rakentamista) ja tästä johtuen huoneiston huoneiden määrä saattaa poiketa yhtiöjärjestyksestä.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
2015
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

428 000,00 €

Velaton hinta

428 000,00 €

Neliöhinta

4 863,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

484,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

484,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutukset periä enintään kahden kuukauden ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella. Vesimaksu ennakko 20€/kk. Vesimaksu tasataan mittariston ja kulutuksen mukaisesti. Saunamaksu 20€/kk ja kertavuoro 5€/krt. Autohallipaikka pääomavastike 25€/kk. Autohallipaikkavastike 35€/kk. Nykyisten omistajien vuosittainen sähkönkulutus on ollut. 2500kWh. 1kk sähkönlasku on ollut n. 14€ + 2kk sähkönsiirto n. 30€. Sähkönhinta määräytyy voimassaolevan sopimuksen sekä kulutustottumusten mukaisesti. KAUKOLÄMPÖ eli lämmitys sisältyy vastikkeeseen ja maksat vain käyttösähköstä erikseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, halutessaan olohuoneen valaisin kuuluu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: 10M, Taloyhtiölaajakaista. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: 15§ Autohalliosakkeeseen liittyvä lunastuslauseke: Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttavat osake siirtyy sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavan osakkeen omistaja tai yhtiö itse, on siirronsaajan viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Yhtiöllä ja asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohallipaikan hallintaan oikeuttavat osakkeet. Tarkemmat lisäehdot yhtiöjärjestyksellä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 14 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 14 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsitaso. Integroidut kodinkoneet. Mielen kiertoilmauuni-mikro yhdistelmä, kuparinen liesituuletin Witt Precious aktiivihiilisuodattimella, Vetolaatikoissa sähköinen avausmekanismi, saarekkeessa upotetut pistorasiat.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, keittiösaareke, uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni ja liesi
Lattiamateriaalit: Mikrosementti
Seinämateriaalit: Maali ja betonitehosteseinä
Kylpyhuoneen kuvaus
Kodinhoitohuone nurkkaus alakerran kylpyhuoneessa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, bidee-suihku, suihkuseinä, suihku, pesuallas, allaskaappi, lattialämmitys, pesukoneliitäntä ja peili
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna. Harvian sähkökiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Mikrosementti
Seinämateriaalit: Betonitehosteseinä ja maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, jotka on jaettu lasiväliseinillä. Toisen makuuhuoneen yhteyteen on tehty tilava pukeutumishuone, joka olisi muokattavissa myös tarvittaessa ylimääräiseksi makuuhuoneeksi. Päämakuuhuoneessa on kiinteä sängynpääty, jossa on kalanruotopanelointi.
Lattiamateriaalit: Saarniparketti
Seinämateriaalit: Maali
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Seinäjoki Oy / Helsinki, Heli Remes, heli.remes@oi.fi, 010 755 6218
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto ja Irtaimistovarasto, Smart-post pakettiautomaatti, kerhotilassa toimiva kuntosali
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 7 500 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 30

Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.08.2025
Tontin koko
3 056 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Asunto Oy Kivistön Koneisto, Vantaa ja Asunto Oy Mekano, Vantaa välillä on keskinäisiä rasitesopimuksia polkupyörien huoltotilan, kerhotilan, väestönsuojan, leikkipaikkojen, grillipaikan sekä pysäköintilaitoksen osalta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kivistön Koneisto, Vantaa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön autopaikat osakeomisteisia. Autopaikat sijaitsevat tontilla 23134 pysäköintilaitoksessa Kiinteistö Oy Vantaan Timanttiparkki Oy, jonka osakkaana yhtiö on.
Tiedustelut
Sara Varjalehto, 040 184 5856, sara.varjalehto@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sara Varjalehto

Myyntineuvottelija, KiLAT

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.