RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 4h, avok, kph, wc, vh

Töölönkatu 58 C, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

645 000 €

Koko

119 m²

Vuosi

1937

Nyt olisi tarjolla todellinen harvinaisuus Töölössä! Upea lähes 3,5 metrin huonekorkeudella varustettu loft-tyylinen koti, rauhallisella kadulla ihan Linnankoskenpuiston vieressä. Asunto jakautuu neljään huoneeseen, avokeittiöön, kylpyhuoneeseen, erilliseen wc:hen ja vaatehuoneeseen, tarjoten runsaasti tilaa ja monipuolisia sisustusmahdollisuuksia. Asunnon sisätilat ovat valoisat ja avarat, korkeiden huoneiden ansiosta. Olohuone ja makuuhuoneet on varustettu makuuparvilla, jotka lisäävät tilan käytännöllisyyttä ja tuovat lisäleikkisyyttä sisustukseen. Uniikki ominaisuus asunnossa on Oma sisäänkäynti sekä oma takaovi pihalle. Tässä luksusta jota ei ihan joka päivä löydy! Huoneisto on lisäksi lähes täydellisesti äänieristetty, joten sisällä tulee tunne kuin olisi jossain muualla kuin Töölön hektisillä alueilla. Asunto sopii myös loistavasti jaettavaksi kahteen tilaan, kiitos kaksien osakekirjojen ja yhtiöjärjestys antaa mahdollisuuden käyttää tilaa joko asuntona tai liikehuoneistona tai niiden yhdistelmänä. Asunto sopii myös erittäin hyvin liikuntarajoitteisille, vanhuksille tai koiraihmisille. Vuonna 1937 valmistunut kivirakennus, joka on kunnostettu vastaamaan nykypäivän asumisen vaatimuksia säilyttäen kuitenkin alkuperäisen charminsa. Viimeisimpänä isona remonttina valmistunut linjasaneeraus, jossa uusittiin vesi -ja viemäriputket sekä sähkönousut. Asunto Oy Linnankoskenkatu 10 tarjoaa asukkailleen myös uudistetut kellarisäilytystilat ja muita yhteisiä tiloja, jotka lisäävät asumisen mukavuutta. Taka-Töölön alueella asut lähellä puistoja ja sinulla on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle Helsinkiin. Alue tarjoaa monipuoliset palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja kaupat, jotka tekevät perheen arjesta vaivatonta ja nautinnollista. Tämä asunto on ihanteellinen valinta sinulle, joka etsit tilavaa ja valoisaa kotia. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä asunnosta uusi kotisi, jossa voit nauttia kaupunkielämän parhaista puolista yhdessä perheesi kanssa. Tervetuloa tutustumaan! Yhteydenotot ja tiedustelut: Tiedustelut sekä näyttöpyynnöt: Anton Swanljung, RE/MAX Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), KiAT 045 275 4666 tai anton.swanljung@remax.fi Betjäning även på svenska! Service also in english!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:30 - 13:15
Esittelijänä Anton Swanljung
p. 045 2754 666

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351758
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph, wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneisto koostuu kahdesta tilasta, joiden pinta-alat ovat yhtiöjärjestyksen mukaan 89m² ja 30m² ja sijaitsee piha/katutasossa.
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
1937
Vapautuminen
2kk kaupanteosta tai sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

413 887,13 €

Velkaosuus

231 112,87 €

Velaton hinta

645 000,00 €

Neliöhinta

5 420,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

892,50 € / kk

Pääomavastike

1 689,32 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 581,82 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakko ja tasataan todellisen kulutuksen mukaan mittarilukeman perusteella.

Tilojen kuvaus
Eteisessä reilusti säilytystilaa ns. yläsäilytystila sekä kiinteät kaapistot peililiukuovineen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Henkilönostin kattokiskoineen makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa (sop.mukaan kuuluu tai viedään pois)
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: 10/10M, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi ja betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kaikki pinnat maalattu 2018 Pintamateriaalit (lattia): Parketti sävytetty vaaleaksi lukuunottamatta vaatehuonetta Pintamateriaalit (katto): Makuuparvet tehty huoneisiin arkkitehdin piirrustuksilla 2018
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Jääkaapi, tiskikone ja induktioliesi n. vuosi sitten vaihdettu (Miele).
Jääkaappi, astianpesukone, liesituuletin ja erillisuuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Laatta ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, allaskaappi, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, suihkuseinä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Laatta
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa myös makuuparvi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa myös makuuparvet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vaatehuone ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Kellaritilat on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä, joten kellarisäilytystilat ovat modernein häkkikomeroin. Sisäpihan puolella asunnon ulko-oven vieressä ns. vanha roskakuilu, joka ylimääräisenä varastotilana tällä hetkellä. (Isännöitsijän mukaan siirrettävissä/vuokrattavissa).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-014-0500-0058-9
Isännöitsijän yhteystiedot
Edward 's Engineering Oy, Dick Lundell, dick.lundell@edwards.fi, 050 539 0963
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Vinttikomero, kellarikomero ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 4 342 446,98 €.
Tehdyt remontit
2023 Yhtiön hallitseman huoneiston korjaus, 2023 Vesi -ja viemäriputkien uusimisen yhteydessä pihan ja kellarin korjaus, 2023 Vesi -ja viemäriputkien sekä sähkönousujen uusiminen / linjasaneeraus (YIT Talon Tekniikka Oy), 2021 Julkisivujen huoltokorjauksia, 2020 Lämmitysverkoston ilmanpoistolaite, 2019 Porrashuoneiden ja parvekeovien maalaus, 2019 Lukoston uusiminen, 2019 Lämmitysverkoston tasapainottaminen, 2018 Parvekeovien käyntihäiriöt, 2018 Lämmitysverkoston linjasulut, 2017 Lämmönjakokeskuksen uusiminen, 2017 Vesikaton pinnoitus, 2016 Yhteinen jätekatos naapuriyhtiön kanssa, 2015 Katon turvalaitteet, 2015 Ala-aulojen maalaus ja porras, 2014 Savuhormien nuohous, 2014-13 Asbesti, 2012 Patteriventtiilien uusiminen B-porras, 2011 Kivijalan saumojen paikkakorjaus, 2011 Kadun julkisivun paikkarappaus, 2010 Kivijalan saumojen paikkakorjaus, 2010 Pihan tiivistyskorjauksia, 2010 Patteriventtiilien uusiminen A-porras, 2009 Peltikaton maalaus, 2008 Liikehuoneistojen ikkunoiden uusiminen, 2004 Hissien peruskunnostus, 1999 Huoneistojen ikkunoiden uusiminen, 1992 Porrashuoneiden maalaus, 1988 Julkisivun korjaus
Tulevat remontit
2024 Katon ja julkisivun kuntokartoitus, 2025-2031 Julkisivun huoltokorjaus tai mahdollinen uusiminen, 2025-2031 Katon huoltokorjaus tai mahdollinen uusiminen
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.04.2024
Tontin koko
858 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Linnankoskenkatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Anton Swanljung, 045 2754 666, anton.swanljung@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anton Swanljung

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / Swantrade oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.