Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 4h + kt + s

Fredikanterassi 7 D, Pasila, Helsinki

Hinta

678 000 €

Koko

92 m²

Vuosi

2020

Tämä valoisa koti sijaitsee kauppakeskus Triplan päällä, joten kaikki palvelut ovat todella lähellä. Täältä on helppo kulkea niin julkisilla kuin omalla autolla, minne ikinä oletkaan menossa. Asunto tarjoaa kolme makuuhuonetta, kylpyhuoneen omalla saunalla, erillisen wc:n, sekä tietysti avaran olohuoneen avokeittiöllä. Olohuoneen kruunaa iso lasitettu parveke, josta on upeat näkymät jopa tuomiokirkolle asti. Vaikka asunto sijaitsee "vain" toisessa kerroksessa, olet silti 5.- 7. kerroksen korkeudella. Taloyhtiö on omalla tontilla. Kahdessa makuuhuoneessa ja eteisessä on kiinteät kaapit, jotka tuovat lisää säilytystilaa. Lisäksi yksi makuuhuoneista toimii vaatehuoneena/ työhuoneena, tarjoten siten lisää monipuolisuutta tilankäyttöön. Keittiö yhdistyy saarekkeen ansiosta sulavasti olohuoneeseen ja tarjoaa runsaasti sekä kaappi- että työskentelytilaa. Fredikanterassin taloyhtiöt tarjoavat monipuolisesti yhteisiä tiloja: kattosaunat, kattoterassi, kuntosali, kokous- ja etätyöskentelytila, kylätalo "Greija". Suurin osa näistä tiloista on melko vapaasti käytettävissäsi, mutta tekemällä varauksen varmistat esimerkiksi kokous- ja etätyöskentelytilan yksityiskäytön. Varausten tekeminen sujuu vaivattomasti sovelluksen kautta. Ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittelyaikasi. Tämä ainutlaatuinen koti on pakko nähdä! Myynti ja lisätiedot: Juho Luukkanen Puhelin: 041-526 1011 Sähköposti: juho.luukkanen@neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352730
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/12
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

678 000,00 €

Velaton hinta

678 000,00 €

Neliöhinta

7 369,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

478,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

478,40 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

218,38 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 €/hlö Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakko ja tasataan kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10M/10M.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke, jääkaappi ja erillinen pakastin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja Lasilevy
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-17-103-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Uusimaa, Teemu Kaltiainen, teemu.kaltiainen@kontuoy.fi, 010 739 8990
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, pesutupa (10e/kk) ja Lastenvaunuvarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhteiskäyttötilat: Greija (kerhotila), Kuntosali Neuvottelu / etätyöskentelytila. Taloyhtiön lisätiedot: Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee hallinnanjakosopimuksen mukaisesti Asunto Oy Helsingin Fredika, Asunto Oy Helsingin Firdon,Asunto Oy Helsingin Klyygan ja Asunto Oy Helsingin Böölen yhteiskäytössä oleva kerhotila sekä yhteinen kiinteistön huoltotila. Yhtiön irtaimistovarastotilat on hallinnanjakosopimuksen mukaisesti sijoitettu kauppakeskus Triplan väestönsuojaan (VSS) ja niiden yhteydessä oleviin muihin varastotiloihin. Yhtiö kuuluu osapuoleksi Keski-Pasilan yhteisjärjestelysopimukseen, Triplan "tornialueen" yhteisjärjestelysopimukseen. Tonttia 91-17-103-1 koskevaan hallinnanjakosopimukseen sekä näiden liitännäissopimuksiin, joissa määritellään yhteisalueiden tekniikan, ylläpidon ja peruskorjaamisen järjestämisestä ja kustannusten jaosta. Asunto Oy Helsingin Firdon hallinnoimana toimii Kylätalo Greija -niminen tila, joka palvelee myös Asunto Oy Helsingin Fredikaa, Asunto Oy Helsingin Bööleä ja Asunto Oy Helsingin Klyygaa yhteisesti. Kylätalon ja muiden em. yhteisten tilojen ylläpidosta, huollosta, korjauksista, peruskorjauksista ja uusimisesta vastaa Firdo, ellei toisin sovita, mutta ko. toimenpiteiden kustannukset jaetaan kaikille, em. asuntoyhtiöille rakennusoikeuksien suhteessa. Kylätalon käytöstä sovitaan asuntoyhtiöiden yhteisessä hoitokunnassa. Kylätalon yhteyteen sijoittuu asuntoyhtiöiden yhteinen asuntopiha, joka sijaitsee kauppakeskusyhtiön omistaman pihakannen päällä. Asuntoyhtiöt omistavat määräosin, tontin omistusosuuksiensa suhteessa asuntopihalle sijoitettavat pintarakenteet, rakenteet ja laitteet, kuten istutukset, leikkipihavälineet jne. Asuntopihan hoidosta, ylläpidosta, peruskorjauksesta ja uusimisesta aiheutuvista kustannuksista vastaavat asuntoyhtiöt rakennusoikeuksiensa suhteessa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat kauppakeskus Triplan yhteydessä, mutta autohallista on suora hissiyhteys taloyhtiön sisääntulo kerrokseen.

Tehdyt remontit
2020 Rakennuttaja YIT Suomi Oy:n vastuulle kuuluvat korjaukset.
2021 Vuosikorjausten ennakkotarkastus. Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.08.2030
Tontin koko
29 508 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kehittyvä alue, jolla vireillä useita kaavahankkeita. Keski-Pasilan tornialue: Keski-Pasilan uuden keskuksen eteläpuolelle suunnitellaan tiivis ja urbaani asuin- ja työpaikka-alue. Alueelle on suunnitteilla kymmenen tornitaloa, sarja aukioita ja niiden äärelle sijoittuvia palveluita. Tornien sijoittuminen rautatiehistoriallisesti merkittävän alueen viereen antaa mahdollisuuden luovan ja monimuotoisen kaupunkitilan rakentumiselle. Veturitie käännetään Toralinnan pohjoispuolella kulkemaan tornialueen halki Pasilan aseman länsipuolitse kohti pohjoista. Hanke on jaettu useammaksi hankkeeksi v. 2012 asemakaavaluonnoksen jälkeen. Keski-Pasilan tornialueen länsiosa: Keski-Pasilan uuden kauppakeskuksen eteläpuolelle suunnitellaan korkea ja tiivis, urbaani asuin- ja työpaikka-alue. Pasilan tornialueen keskiosa: Pasilan tornialueen keskiosalle, pääradan ja Veturitien väliin suunnitellaan toimistokäyttöön tuleva tornitalo. Asemakaavassa ja asemakaavan muutosalueessa on mukana myös Veturitallinkuja, osa rata-aluetta ja Veturitietä sekä mahdollisesti Pasilan-sillan alapuolisia osia. Pasila, Veturiparkin laajennus: Itä-Pasilassa lounaiskulmassa suunnitellaan nykyisen, maan alla sijaitsevan Veturiparkin laajentamista. Noin 500 autopaikan suuruinen laajennus suunnitellaan toteutettavaksi noin 10 m nykyisen Veturiparkin alapuolelle sijoittuvana kallioon louhittavana pysäköintilaitoksena. Pasila, Veturitallinpiha: Veturitallinpihaa tutkitaan alueena, joka voi sisältää monipuolista vapaa-ajan toimintaa, asumista, työpaikkoja ja palveluja siten, että junaliikenteen huoltotoiminnot ovat mahdollisia. Tarkemmat tiedot https://kartta.hel.fi/# ja Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Bööle

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja raitiovaunupysäkki lähellä
Tiedustelut
Juho Luukkanen, 0415261011, juho.luukkanen@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho Luukkanen

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.