RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Omakotitalo | 4h + k + s + 2 x auton katos

Rakuunanpiha 6, Espoo

Hinta

524 000 €

Koko

116 m²

Vuosi

-

ETSITKÖ UUDEMPAA OMAKOTITALOA (rv-2011) Arvostatko lapsiystävällistä aluetta? MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS: Laaksolahden halutulla pientaloalueella on nyt tarjolla omalla tontilla ja itselle rakennettu / rakennutettu omakotitalo. TÄÄSÄ KODISSA ON SE JOKIN Kodin sydän on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, mikä muodostaa avaran kokonaisuuden, josta nautit niin arjessa kuin juhlassakin. Olohuoneen varaavan takan lämpöön, tulen loimuun ja rapinaan on mukava kokoontua rauhoittumaan ja vaihtamaan yhdessä päivän kokemuksia, koko perhe. Lisäksi varaavasta takasta on selkeä energiansäästöhyöty lämmityskaudella yhdessä ilmalämpöpumpun kanssa. Hyvin suunnitellun ja toimivan keittiön kruunaa erkkeri-ikkunoiden tuoma suuri ikkunapinta-ala ja valo. Hyvin suunniteltu kodinhoitohuone (omalla sisäänkäynnillä) ja kylpyhuone saavat kuratassujen kanssa arjen sujumaan mukavasti. Kummassakin kerroksessa on omat kylpyhuoneet, jolloin perheen aamuruuhkan aika sujuu helposti ja kaikkien päivä alkaa mukavasti. Yläkerran makuuhuoneet ovat hienosti erillään toisistaan, mikä tuo yksityisyyttä ja rauhaa. Alakerran makuuhuone antaa mahdollisuuden vaikka etätyölle taikka oman rauhaisan tilan vanhemmalle lapselle. Oleskelupiha ja terassi aukeaa lounaaseen ja ilta-aurinkoon. Pihaa kiertää ikivihreä Tuija-aita, mikä tuo suojaa ja yksityisyyttä. Huomaathan, että talvikaudella ei tarvitse raapia jäitä auton tuulilaseista, koska käytössä on kahden auton autokatos. Valmius 11 kW sähköauton kotilatausasemalle. PALVELUT Lasten liikunnasta kiinnostuneille on hyvät harrastusmahdollisuudet, koska Laaksolahden urheilupuistossa on tennishalli, jalkapallo- ja jäähallit. Hiihtomaastoista, lenkkeilystä ja luonnosta nauttiville löytyy viheralueita mukavasti ja kesällä Pitkänjärven ja Lippajärven uimaranta houkuttelee koko perhettä viettämään yhteisiä hetkiä. Lapsiperheet arvostavat lisäksi lähellä sijaitsevia esimerkiksi Laaksolahden kirjastoa, Humisevan, Jupperin, Touhulan ja Hirsikallion päiväkoteja sekä Jupperin ja Rastaalan ala-asteen ja Karakallion yläasteen kouluja. Kiinteistö sijaitsee liikenteellisesti hyvällä paikalla. Linja-autopysäkit 214, 215 (alle 15 min kävely), 200, 335 (alle 20 min kävely), 224, 321, 522, 530, 548 (alle 30 min kävely). Leppävaaran juna-asemalle noin 23 min linja-autolla. TÄÄLLÄ LASTEN ON TURVALLISTA KASVAA ja KEHITTYÄ Pyydä lisätietoja risto.karjalainen@remax.fi Tervetuloa koko perhe tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352866
Sijainti
  • Espoo 
  • Rakuunanpiha 6, 02620
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + 2 x auton katos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116 m²
Kokonaispinta-ala
116 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
1-3 kk sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

524 000,00 €

Velaton hinta

524 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

900,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi ja jätevesi maksavat 15-20 € / hlö / kk. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus talous ja lämmityssähkölle on arviona noin 230 euroa/kk sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta noin 8 senttiä/kilowattitunnilta) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron ja arvonlisäveron. Vuotuinen sähkönkulutus arviolta 18.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, energian hinnasta, perheen ja asunnon koosta, perheen kulutustottumuksista (esim. saunan lämmittämisestä, sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta). Käytössä on varaava takka.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet, hälytysjärjestelmä (sovittava erikseen Verisuren kanssa), ilmalämpöpumppu, keskuspölynimuri
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Valokuitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterilämmitys ja sähköinen lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 18000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava takka
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Veden laatu ja riittävyys: Kunnan käyttövesi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu ja Massiivipuu.
Jääkaappi, liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja Pakastekaappi
Lattiamateriaalit: Laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Huom! 2 x kylpyhuonetta.
Seinämateriaali: Lauta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pöytätaso, tila pesutornille ja lattiakaivo
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-60-206-4
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
711 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
142 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 300000
Kaavoitustiedot
Vireillä olevat asemakaavat mm.: Leppävaaran kartano ja ratsastuskoulu (500 m tontilta). Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa uusi kylämäinen pientaloalue Leppävaaran kartanon ja Rastaspuiston asuinalueen välille. Lisäksi ratsastuskoulun toiminta mahdollistetaan asemakaavalla. Alue sijaitsee Karakallion kaupunginosassa. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/leppavaaran-kartano-ja-ratsastuskoulu Pientalotontti Rastaalaan (600 m tontilta). Kaavamuutoksella on tarkoitus muodostaa uusi pientalon rakennuspaikka suojellun Snällbackan torpan läheisyyteen. Suunnittelussa huomioidaan Veinin asuinalueen ja Riihiniityntien välisen yhtenäisen viheryhteyden säilyminen. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/pientalotontti-rastaalaan#valmisteluvaihe-58519
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Julkinen liikenne mm.: Linja-autopysäkit 214, 215 (alle 15 min kävely), 200, 335 (alle 20 min kävely), 224, 321, 522, 530, 548 (alle 30 min kävely). Leppävaaran juna-asemalle noin 23 min linja-autolla.
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.