RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Rivitalo | 4h, k, khh / wc, kph / wc / s, var + komero

Hallainvuorentie 13 B, Myllypuro, Helsinki

Hinta

344 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

2003

Etsitkö valoisaa ja viihtyisää perhekotia rauhalliselta alueelta, jossa luonto ja kaupunkielämä kohtaavat? Tämä Hallainvuoren sydämessä sijaitseva rivitalo päätykoti tarjoaa juuri sen – ja paljon muuta. Vuonna 2003 valmistunut koti on pidetty erinomaisessa kunnossa, mikä näkyy niin sisätilojen siisteydessä kuin huolellisesti ylläpidetyssä ympäristössäkin. Tässä tehoneliöisessä 86 neliön kodissa on kaikki, mitä aktiiviselta ja mukavalta perhe-elämältä voi toivoa: avara ja valoisa olohuone, josta avautuvat näkymät helppohoitoiselle terassipihalle, käytännöllinen keittiö, johon mahtuu 6 hengen ruokapöytä sekä kodinhoitotila kaapistoineen, jonka yhteydessä on asunnon toinen wc. Lisäksi kodissa on kolme makuuhuonetta, joissa jokaisessa on omat vaatekaapit ja lisää säilytystilaa löytyy portaiden alla olevasta komerosta sekä eteisen kaapistoista Yksi makuuhuoneista avautuu suojaiselle parvekkeelle, jolla voi nauttia aamukahvit rauhassa luonnon ääniä kuunnellen. Erityisenä herkkuna kodissa on oma sauna sekä kylpyamme, jossa voit rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Yläkerran kylpytilojen yhteydessä on myös allaskaapisto ja wc. Lapsiperheiden suosima Hallainvuori on sijainniltaan ihanteellinen perheille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä. Läheltä löytyvät niin koulut kuin päiväkoditkin, ja sujuvat bussi- ja metroliikenneyhteydet takaavat helpon pääsyn Helsingin keskustaan. Myllypuron metroasema ja uusittu ostari on vain reilu kilometrin päässä kodista. Lisäksi alueella on erinomaiset pyöräilyreitit ja metsä, mikä tekee arjesta entistäkin vihreämpää. Asunto Oy Helsingin Hallainvuorentie 13 on valmistunut vuonna 2003 ja tarjoaa asukkailleen myös käytännöllisiä yhteistiloja, kuten ulkoiluvälinevaraston ja lämpimän verkkokellarin. Autopaikkoja on vuokrattavissa, myös autokatospaikat ja sähköautojen latausmahdollisuus tuovat lisämukavuutta autoilijoille. Myös vieraille löytyy autopaikkoja päättyvän tien kadun varresta. Jos haaveilet kodista, jossa yhdistyvät moderni mukavuus ja luonnonrauha, tämä rivitalokoti on täydellinen valinta. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä perheellesi uusi koti! Heleryn Haltunen KiAT / puh 0452170992 / heleryn.haltunen@remax.fi Haluatko tietoa tämän hetkisestä asuntomarkkinoista? Suunnitteletko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Saat samalla tietoa asuntomarkkinoiden tämän hetkisestä tilanteesta sekä tarvittaessa kontaktiemme kautta lainatarjouksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352888
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh / wc, kph / wc / s, var + komero
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

342 027,95 €

Velkaosuus

1 972,05 €

Velaton hinta

344 000,00 €

Neliöhinta

4 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

602,00 € / kk

Pääomavastike

80,43 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

682,43 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 24,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: -Kaukolämpö sisältyy vastikkeeseen. -DNA- Welho 10M laajakaista. -Autopaikkavuokrat seuraavasti: autokatospaikka 20€/kk, pistokkeellinen autopaikka 10€/kk, sähköauton latauksen ennakkomaksu 30€/kk, laskutus kulutuksen mukaan. Latausvastike tasataan kuluneen sähkön mukaan kerran vuodessa. - Yhtiön hallituksella on valtuutus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden suuruinen hoitovastike taloustilanteen niin vaatiessa tai salliessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aulan lattia on parkettia ja seinät maalattuja. Portaat vankkaa betonia ja pinnoitettu vinyylillä. Eteisessä on lisää säilytystilaa ulkovaatteillekaapistoissa ja portaiden alla on erillinen komero. Lisäksi yhtiön jokaisella huoneistolla on käytössä lämmin verkkokellari.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Erittäin siististi ylläpidetty ja muuttovalmis koti seuraavalle perheelle!. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems Oy yhtiön kosteuskartoitus 01.09.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: teräsbetoni/puu
Keittiön kuvaus
Hyväkuntoinen keittiö, jonka varustuksiin kuuluu keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja korkea jääkaappi sekä erillinen pakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila laatoitettu, seinät maalatut ja lattia parkettia. Keittiöstä on käynti erilliseen kodinhoitotilaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone sijaitsee huoneiston toisessa kerroksessa. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, kylpyamme, wc-istuin, bideesuihku, lavuaari, allas- ja peilikaappi valaistuksella. Lattia ja seinät ovat laatoitetut. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös huoneiston oma sauna ja kummassakin on tuuletusikkuna. Kylpyhuoneessa on sähkötoiminen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen WC on huoneiston ensimmäisessä kerroksessa kodinhoitohuoneen yhteydessä. WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, käsisuihku, peili ja patteri. Seinät ovat maalatut ja lattia on kaakeloitu. Tilassa on erillinen ikkuna.
Saunan kuvaus
Asunnossa on viihtyisä oma sauna sähkökiukaalla. Saunan lattia on laatoitettu, ja seinät sekä katto paneloidut. Saunassa on ikkuna ja patteri. Sähkökiuas uusittu 2022, silloin myös uusittu lattian silikonisaumat, lauteet ja seinät on hiottu ja öljytty sävy öljyllä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen kodinhoitotila ja wc:n yhdistelmä. Kodinhoitotilassa on kaatoallas, allaskaappi, paljon kaappitilaa ja pesukoneliitäntä. Seinät ovat maalattu ja lattia on laatoitettu. Käyttömukavuutta lisää erillinen ikkuna ja lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, jossa ikkunat kahteen suuntaan. Näkymät terassipihalle ja yhtiön sisäpihalle. Olohuoneen seinät ovat maalatut ja lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa kaikissa on vaatekaapit. Lattiat ovat parkettia ja seinät osin tapetoitu ja osin maalatut. Yhdestä makuuhuoneesta on käynti suojaisalle parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, kaapistot ja komero portaikon alla
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-45-346-1
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-Isännöinti Oy, Kulomäki Markku, asiakaspalvelu@skh.fi, 09 530 8860
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 3 395 500 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 21 Parkkipaikkoja: Toteutetut autopaikat 34kpl, joista autokatospaikkoja 21kpl. Autopaikkoja vuokrataan talossa asuville osakkeenomistajille yksi paikka huoneistoa kohden. Jos paikkoja on vuokraamatta, voi huoneistoa kohden vuokrata yhden lisäpaikan. Sähköautojen lataus on mahdollista omalla laitteella siten, että yhtiölle ei tule latauksesta tai latausaseman asennuksesta mitään kustannuksia.

Tehdyt remontit
2003: Muuttopäivä 23.12.2003
2003: Sisä- ja ulkopuolisten töiden vastaanottotarkastus
2004: Hallinnon luovutus
2005: Vuositakuutarkastus
2006: Urakkatakuutarkastus
2009: Rakennusten puuosien maalaustyön suunnittelu + urakkatarjouskyselyt
2010: Rakennusten puuosien maalaus
2011: Kylpyhuoneiden kosteuskartoitus
2012: Talon pohjaviemäreiden, sadevesijärjestelmän sekä salaojien huuhtelu ja
videokuvaus
2012: Ilmastointikanavistojen puhdistus ja säätö
2014: Sortuneen salaojan korjaus: Saton vastuukorjaustöinä
2014: Keinujen (2 kpl) istuimien uusinta
2014: Irronneiden tuulenohjainlevyjen kiinnitys: Sato Rakennuttajat Oy:n puolesta Laatu JJ-Rakennus korjasi kaikki tuulenohjainlevyt kustannuksellaan. Samalla korjattiin yläpohjan pieneläinverkot lisätöinä.
2016: Maalaustyöt (toteutussuunnittelu, toteutus): - Sisäänmenokatosten ja parvekkeiden
kannatinpilarit ja palkit, räystäiden alustojen puupinnat ja otsalaudat, parvekekaiteen käsijohdepuut, pystypuiden ja kannatin puiden kunnon tarkastus
2017: Vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan
2018: Kattojen kuntotarkastus, vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan, aitojen korjauksia / uusintaa: pihan väliaitojen päälilautojen korjauksia, ikkunoiden tiiveys on tarkastettu ja todettu, että yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvien ulkopuitteiden tiivisteet ovat kunnossa.
2019: Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan.
2020: Lämmönjakolaitteiston tarkastus, vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan, rakennusten maalattujen pintojen kuntokartoitus.
2021: Rakennusten maalattujen pintojen huoltomaalauksia (toteutussuunnittelu, toteutus): Huoltomaalaus kartoituksen perusteella, puujulkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus + aitatolppien hattujen uusiminen.
2022: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö: Toimenpide tehty viimeksi 2012, viemärien huuhtelu ja kuvaus: Pohjaviemärien huuhtelu, sadevesi- ja salaojalinjojen kuvaus sekä tarvittaessa huuhtelu.
2023: Märkätilojen kuntokartoitus Raksystems Oy, entisen 2011 kartoituksen päivitys.
2024: Lämmitys (toteutussuunnittelu, toteutus): Lämmönjakokeskuksen uusinta.

Takuu- ja vuosikorjaukset:
30.08.2021: Huoltomaalaus kartoituksen perusteella, puujulkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus + aitatolppien hattujen uusiminen.
29.02.2024: Lämmönjakokeskuksen uusinta.
Tulevat remontit
2023-2024: Lämmitys (toteutussuunnittelu, toteutus): Lämmönjakokeskuksen uusinta. Arvio kustannuksesta 17 500 €. (TEHTY)
2024: Putkilinjojen korjauksen toteutussuunnittelu. Arvio kustannuksesta 7 000 €
2024: Putkilinjojen korjauksen toteutus. Arvio kustannuksesta 150 000 €.
2024: Höyrypussien poistot ja ”repeämien” paikkaukset. Arvio kustannuksesta 5 000 €.
2024: Energiatodistus: Nykyinen voimassa 22.12.2024 asti. Arvio kustannuksesta 1 000 €.
2025: Rapattujen pintojen maalaus (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus): Kartoitetaan
2025: Lasten leikkipaikalle leikkiväline. Arvio kustannuksesta 7 500 €.
2025: Palovaroittimet taloyhtiön vastuulla: Siirtymäaika 31.12.2025 asti
2026: Ulko-ovet huoltomaalaus/vaihto (hankesuunnittelu)
2026: Huopakaton kuntotarkastus
2028 Märkätilojen kuntokartoitus
2032: IV-kanavien puhdistus ja säätö. Arvio kustannuksesta 6 000 €.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.12.2024
Tontin koko
6 967 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Vuokrasopimus alkanut 30.7.2002. Elinkustannusindeksi.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki. Ajantasa-asemakaava Helsingin karttapalvelussa: https://kartta.hel.fi/link/duH5fd
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
52 124 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2098

Asunto Oy Helsingin Hallainvuorentie 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Heleryn Haltunen, 045 217 0992, heleryn.haltunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heleryn Haltunen

Myyntineuvottelija, KiAT, TEAM ELITE

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.