RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Paritalo | 4h + k + kph + s + 2xwc + vh + var + at

Marjakuja 3 A, Ylästö, Vantaa

Hinta

327 000 €

Koko

103 / 130 m²

Vuosi

1981

Löydä unelmiesi koti Vantaan Ylästöstä, jossa viihtyisä ja valoisa paritaloasunto odottaa uusia asukkaitaan. Tämä kodikas asunto tarjoaa 103 neliötä monipuolista ja mukavaa asuintilaa, joka on juuri sopiva perheelle, joka arvostaa rauhaa ja viihtyisyyttä, mutta haluaa silti olla lähellä kaupungin palveluita. Asunto on saanut kattavan kasvojenkohotuksen viime vuosina, mukaan lukien uusittu vesikate, salaojat, keittiön kalusteet ja kodinkoneet, sauna ja pesuhuone, jotka on uusittu/remontoitu. Valoisa tupakeittiö ruokailutilalla muodostaa kodin sydämen, jossa perheen yhteiset hetket saavat arvoisensa puitteet. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle parvekkeelle, joka kutsuu nauttimaan auringosta ja rauhasta. Makuuhuoneita on kolme, ja ne tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhallisen tilansa. Pönttöuuni alakerran makuuhuoneessa lisää tilaan tunnelmaa ja lämpöä kylminä talvi-iltoina. Lisäksi asunnossa on kaksi laatoitettua wc-tilaa, joista toisessa on lattialämmitys, tuoden arkeen ripauksen luksusta. Ulkoilmaelämää voi nauttia suurella etelänpuoleisella terassilla, joka on varustettu pergolalla suojaksi auringonpaisteelta. Takapihalla olevasta vanhasta pihakaivosta saa pihan hoitoon kasteluvettä. Lisäksi lämpöeristetty autotalli ja erillinen varastotila tarjoavat kätevää säilytystilaa. Sijainti Ylästössä on ihanteellinen perheille, sillä alueelta löytyvät niin päiväkoti kuin koulu lähietäisyydeltä. Lisäksi läheinen puisto tarjoaa mainiot puitteet ulkoiluun ja lasten leikkeihin. Tämä koti on täydellinen yhdistelmä rauhallista asumista ja kaupungin palveluiden läheisyyttä. Tämä asunto tarjoaa kaiken tarvittavan viihtyisään perhe-elämään. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tule ja ihastu itse!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352891
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + 2xwc + vh + var + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103 m²
Muiden tilojen pinta-ala
27 m²
Kokonaispinta-ala
130 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

327 000,00 €

Velaton hinta

327 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

480,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kokonaissähkönkulutus sisältäen taloussähkön n.11 000 kWh/v. Pystyuunissa poltettu puita 1-2 m3/v.

Tilojen kuvaus
Eteisessä, tuulikaapissa sekä mh/tkh lattiassa laatta ja seinissä osittain tiili.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: 1000M, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Etelän puolella iso viihtyisä terassi ja pergola.
Tehdyt remontit
2023 uusittu vesikate sekä asennettu valokuitukaapeli. 2022 uusittu salaojat, asennettu sadevesiputkisto sekä maalattu ulkopuolinen puuverhous pääosin.
2016-2021 uusittu syöksytorvet ja kourut, kunnostettu sisäportaat ja asennettu lasikaiteet, uusittu keittiökalusteet ja kodinkoneet, remontoitu sauna ja pesuhuone, uusittu molemmat wc-tilat, asennettu ilmalämpöpumppu ja uusittu sähköradiaattorit, uusittu ulko-ovet, uusittu nurmikko ja tehty terassi, uusittu hanat, asennettu yläkertaan sekä alakerran makuuhuoneeseen laminaatti, asfaltoitu piha, uusittu sisäänkäynnin katokset, uusittu yläkerran makuuhuoneen katto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusittu 11/2023
Kuntotarkastus
Tehty 19.05.2021
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitusta ei ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Patteri-/lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 11000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Pönttöuuni.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Valoisa tupakeittiö ruokailutilalla. Varustus: jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, erillisuuni, kaapisto, seinään kiinnitetty lasivitriini. Lattiassa laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallinen laatoitettu pesuhuone. Varustus: Lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihkukaluste ja pyyhekuivain.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa laatoitetut wc-tilat. Varusteet: Allaskaappi, peili, alakerran wc:ssä lattialämmitys, yläkerran wc:ssä pyyhekuivain.
Saunan kuvaus
Saunassa tumma panelointi ja lasiseinä. Sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Tilava valoisa olohuone, käyntiovi parvekkeelle. Lattiassa laminaatti, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta. Seinät pääosin maalattu, lattiassa laminaatti. Alakerran isommassa huoneessa pönttöuuni ja käyntiovi terassille.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Yläkerrassa vaatehuone n. 160x210 cm2. Ulkorakennuksessa varasto n. 9 m2.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-426-1-195
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 050 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Kaupan kohteena on määräosa (noin 510 m2) rakennuksineen, joka oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakokartan mukaista aluetta A sekä osuutta yhteisestä alueesta Y. Kohteesta on kirjattu hallinjakosopimus.
Rakennusoikeuden pinta-ala
210 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 300000
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Markku Pietilä, 050 586 4653, markku.pietila@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ylästö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markku Pietilä

Kiinteistönvälittäjä LKV, Rakennusmestari

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.