Takio LKV [A]
Takio LKV [A]

Kerrostalo | Oh, k / rs, 3mh, kph, wc, alakerrassa saunaosasto, patio ja autotalli ( + 46m²)

Koivusaarentie 10 A, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

925 000 €

Koko

112,5 / 159 m²

Vuosi

1977

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään ja tilavaan asuntoon, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja toiminnallisuutta isollekin perheelle. Huoneiston asuinpinta-ala on 112,5 m². Tämän lisäksi huoneistoon kuuluu talon maantasokerroksessa n. 27 m² erillinen saunaosasto, 18 m² autotalli sekä n. 1,5 m² varasto. Sijainti on erinomainen, ja tämä koti tarjoaa kaikki tarvitsemasi mukavuudet ja palvelut lähelläsi. Astuessasi sisään huomaat välittömästi kodikkaan ja valoisan ilmapiirin, joka täyttää tilavan huoneiston. Huoneet ovat suuria ja ilmavia, mikä luo avaruudentunnetta ja antaa sinulle mahdollisuuden sisustaa tilan oman tyylisi mukaisesti. Erityinen huomio kiinnittyy tilavaan keittiöön, joka kutsuu sinut kokkailemaan herkullisia aterioita ja viettämään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja käytännölliset työtasot, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nautinnollista. Asunnon alakerrassa sijaitsee lisäksi tilava huone, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia. Voit käyttää sitä työhuoneena, vierashuoneena tai vaikkapa harrastetilana. Alakerrasta löytyy myös sauna, pyykkihuolto sekä patio, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja ulkoilma-aktiviteettien nauttimiseen. Lisäksi asuntoon kuuluu oma autoalli, mikä tekee auton pysäköinnistä vaivatonta. Taloyhtiö, jossa asunto sijaitsee, on hyvin hoidettu ja siisti. Iso ja lapsiystävällinen piha tarjoaa lapsille tilaa leikkiä ja aikuisille mahdollisuuden rentoutua. Voit nauttia yhteisestä ulkoilualueesta tai kävellä lähellä sijaitsevaan uimarantaan viettämään aurinkoisia päiviä. Sijainti tässä asunnossa on erinomainen, sillä saat helposti pääsyn kaikkiin tarvitsemiisi palveluihin. Metroasema on kävelymatkan päässä, joten liikkuminen kaupungilla on vaivatonta. Lähistöllä on myös kouluja, harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilualueita, jotka tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja aktiiviselle elämäntavalle. Voit nauttia upeista ulkoilumaastoista ja nauttia luonnosta aivan kotiovellesi asti. Tämä viihtyisä ja tilava asunto tarjoaa ihanteellisen kodin sinulle ja perheellesi. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään uusi koti tästä kauniista ja toimivasta asunnosta, joka odottaa uusia asukkaita. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai haluat varata yksityisesittelyn. Arif Hamidulla, p. 041-537 6060 tai arif@takiolkv.fi, on mielellään apunasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354435
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k / rs, 3mh, kph, wc, alakerrassa saunaosasto, patio ja autotalli ( + 46m²)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
46,5 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneiston asuinpinta-ala on 112,5 m². Huoneistoon kuuluu talon maantasokerroksessa n. 27 m² erillinen saunaosasto, 18 m² autotalli sekä n. 1,5 m² varasto
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

925 000,00 €

Velaton hinta

925 000,00 €

Neliöhinta

8 222,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

704,46 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

704,46 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa tilava huone, patio, sauna, pyykkihuolto, autotalli ja varastotilaa. Alakerrasta käynti talliin.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, taloyhtiönetti, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Corian tasot. Tilava ja valoisa keittiö, jossa on runsaasti kaappi ja laskutilaa. Keittiö ja ruokasali on yhdistetty avaraksi kokonaisuudeksi. Keittiöön mahtuu isokin perhe ruokailemaan. Keittiöstä on kauniit pihanäkymät ja ruokasalista käynti isolle lasitetulle parvekkeelle.
Jääkaappi, erillinen pakastin, uuni, mikroaaltouuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnon yläkerrassa on tyylikäs ammeellinen kylpyhuone. Kylpyhuoneen varusteina peili- ja allaskaappi, pitkäamme, suihkuseinä, kuivauspatteri, sähköinen lattialämmitys, wc-istuin, Bidee-suihku. Tämän lisäksi yläkerrassa erillinen vieras wc. Alakerrassa on sauna, peseytymistilat, pyykkihuolto ja erillinen wc.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa on erillinen wc.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, mistä on kauniit piha- ja merinäkymät. Ruokasali on yhteydessä olohuoneeseen, mikä antaa todella avaran tilantuntua.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme reilunkokoista makuuhuonetta ja alakerrassa ns. takkahuone.
Lattiamateriaalit: Parketti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-31-64-8
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakas isännöinti, Hpj. Patrik Schroeder, 050 5326 027
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Jokaisella asunnolla on oma autotalli.

Tehdyt remontit
1979 Räystäskouruja asennettu autotallin puoleiselle sivulle, 1987 Maalattu parvekkeiden betoniosat, korjattu rautaosien ruosteviat ja kyllästetty ikkunaseinät, etelä- ja länsi-päätyjen ikkunoiden ulkopuoliset osat pintakäsitelty, autotallien ovet käsitelty. 1988 Liitytty kaapelitelevisioverkkoon. Vaihdettu kiertovesipumppu ja korjattu pannuhuoneen venttiilien säätömoottorit. 1990 Tehty sisämaalaus, vaihdettu lukot ja ovipuhelin. 1991 Ilmanvaihtolaitteisto korjattu ja huollettu ja vaihdettu sitä ohjaava kellokytkin. 1994 Uusittu lämmityksensäätökeskus. Asuntojen A2 ja A4 parvekkeet lasitettu. 1996 Kiertovesipumppu huollettu, vesikatto huollettu ja tiivistetty, ikkunapuitteet ja autotallien ovet kyllästetty. 1997 Asennettu termostaattiventtiilejä pattereihin. 1999 Asennettu räystäskouruja. 2003 Ilmanvaihtokone peruskorjattu, ilmanvaihtokanavat puhdistettu. As. A4:ssa tehty perusteellinen remontti ja asennettu takka josta vedetty hormi katolle. 2004 Sokkelit maalattu. 2005 Rappukäytävän lattiat kaakeloitu, seinät maalattu ja kattopaneelit uusittu. Vesikouruja uusittu. 2007 Pihavalaisimia asennettu. 2008 Lämpökeskus asennettu. 2009 Autotallien ovet korjattu ja pihan seinävalaistus uusittu. Rakennettu jätekatos. Sisäänkäyntien katot paneloitu ja valaistus uusittu. 2010 Pääsisäänkäynnin ulkopuolisten kulkukäytävien kivetys uusittu. 2014 Pääsisäänkäynnin ulkopuolisten kulkukäytävien kivetys uusittu. 2018 Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu ja huollettu. 2021 As. A1 kellarikerroksessa pieni määrä vettä tullut katossa olevasta putkikotelosta, kotelo avattu ja rakennettu uudelleen, vesi todennäköisesti tullut parvekkeesta. Pienemmät korjaukset ja huoneistokohtaiset muutokset on lueteltu yhtiön PTS liitteenä olevassa korjaushistoriassa. 2023 Ikkunoiden kunnostus. Kaikki ikkunakarmit, puitteet ja pellit kaavittu, korjattu ja maalattu ulkopuolelta. Länsipäädyn huonokuntoiset paneelit ikkunoiden välissä uusittu. Kaikki tiivisteet ikkunakarmien ja seinien välissä uusittu, Autotallien ovet uusittu, Hörmann-merkkiset moottoroidut ovet. Ovien välissä olevat puupaneelit uusittu. Ulkonäkö sama kuin vanhat ovet.
Tulevat remontit
Yhtiön PTS-suunnitelman mukaan 2023-2027

2024 Parvekkeiden kunnostus tarpeen mukaan, putkiston kuntotutkimus ja pihalla vedenohjauksen parantaminen (päätetty kustannusarvio on 18.800 euroa. Em. summa kerätään toukokuussa ylimääräisellä rahoitusvastikkeella.), 2025 lukituksen uusiminen, 2026 Rapun valokatkaisimien vaihto liiketunnistimiksi, jätekatoksen aitauksen maalaus.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 349 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiöllä on iso vehreä tontti ja kaunis lapsiystävällinen piha.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki. Tietoja Katajaharjusta https://bit.ly/3YpWz6P Tietoja Koivusaaresta https://bit.ly/3ISNVrX
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Koivusaarentie 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Koulut ja päiväkodit kävelymatkan päässä.
Paikallistiedot: Useampi venekerho 1 km sisällä, Lauttasaaren urheilupuisto kuntoportaineen, tennis- ja padelkenttineen sekä lähikauppa lyhyen kävelymatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Koivusaaren metroasemalle parin minuutin kävelymatka. Bussipysäkki myös lähellä. Loistavat pyöräily- ja ulkoilumaastot suoraan oven edessä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Tilava autotalli. Asunnosta on käynti autotalliin. Autotalleihin on asennettu uudet ovet
Pihan kuvaus
Huoneistoon kuuluu oma pieni patio. Yhtiöllä on iso suojaisa viherpiha leikkimökkeineen. Käyttö on suotavaa eli saa grillata, järjestää illanistujaisia ja pelata krokettia.
Tiedustelut
Arif Hamidulla, 041 537 6060, arif.hamidulla@takiolkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arif Hamidulla

LKV, YKV

Takio LKV [A]

Takio LKV [A]
Takio LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Gyldenintie 9,
00200 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.