Vivante Home Interiors LKV Oy
Vivante Home Interiors LKV Oy

Kerrostalo | 2h, k, parveke

Tarkmansintie 2 B, Toukovuori, Porvoo

Hinta

232 000 €

Koko

47,5 m²

Vuosi

2020

Lähes uutta vastaava 2020 valmistunut, laadukkaan hulppea, moderni kerrostalokaksio avarin merinäköaloin. Tilava huoneisto lasitetulla parvekkeella, jossa suuri kylpyhuone kodinhoitotiloin, aula, jossa hyvin vaatesäilytystilaa, avokeittiö yhtyen olohuoneeseen josta kulku isolle, esteettömälle merinäköalaparvekkeelle. Keittiöolohuoneeseen mahtuu hyvin tilava ruokailuryhmä, divaanisohva sekä tarvittaessa jopa nukkumanurkkaus tai työtila. Ikkunat aukeavat tilasta kolmeen suuntaan luoden tilan, valon ja avoimuuden yhtälön. Lasitettu parveke aurinkoiseen etelä-länsisuuntaan. Keittiössä selkeälinjaiset, helppohoitoiset, laadukkaat kalustepinnat mukaan lukien integroidut kodinkoneet. Ylellinen, kestävä ja helppohoitoinen keittiön kvartsikomposiittititaso- ja allas. Kylpyhuoneessa ajattoman tyylikkäät, ammattilaisen suunnittelemat kaakeli- ja kalustepinnat. Makuuhuoneen yhteydessä toimiva, järjestystä mahdollistava ja ylläpitävä vaatehuone kalusteratkaisuin johon myöskin asunnon talotekniikka on saatu näppärästi sijoitettua. Autohallipaikat on rakennettu maan alle -1 kerrokseen. Hallissa on autonpesupaikka tarvikkeineen ja molempien talojen A- ja B puolella hissin vieressä kurapiste koirien pesuun tai lasten kurahaalarien huuhteluun. Yhtiöllä on Smartpost-pakettiautomaatti ja postilaatikot parkkihallikerroksessa. Autohallipaikka voidaan myydä erikseen asunnon ostajalle. Yhtiön hallintaan jää erillinen noin 80m2:n aktiviteettirakennus, jonka vapaa käyttö sisältyy vastikkeeseen. Tilassa sijaitsevat kuntosali, suihkutilat, wc ja saunat. Kuntosalin edustalla on yhtiön asukkaiden käytössä upea näköalaterassi suoraan esteettömästi merelle. Venepaikkoja varattavissa Porvoon kaupungilta Tarkkisten kylän venesatamasta noin 120€/ vuosi. Koe ja hurmaannu Porvoo lähisaaristosta meritse jolloin elämääsi aukeaa aivan uusi ulottuvuus. Toteutus kuin pala Eiranrannasta mutta järkihintaan myöskin upein ja esteettömin merinäkymin lähellä kaikkia palveluita. Tähän kokonaisuuteen pääsee tutustumaan joustavalla ja nopealla aikataululla. Varaathan oman esittelyaikasi niin tavataan tässä ihastuttavassa kodissa miettien yhdessä jatkoa juuri Sinun tai Teidän tarpeisiinne. Esittelyt ja yhteydenotot: Ingrid Wiertz 0400-582231 / ingrid@vivantehomes.fi Käytössämme ovat sähköiset asiakirjat liitetiedostotoimitukseen, tarjousneuvotteluihin sekä mahdollisuus digitaaliseen asuntokauppaan. Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron käyntini yhteydessä lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani Vivanten kokonaisvaltaisessa välityskonseptissa. Välittäminen ja auttaminen ovat sydämen asia elämässä sekä työssäni.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354617
Sijainti
  • Porvoo Toukovuori
  • Tarkmansintie 2 B, 06200
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
47,5 m²
Kokonaispinta-ala
47,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Heti. Kohde on heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

137 085,82 €

Velkaosuus

94 914,18 €

Velaton hinta

232 000,00 €

Neliöhinta

4 884,21 €/m²

Vastike

Hoitovastike

194,75 € / kk

Pääomavastike

973,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 186,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 18 € / kk Lisätietoja maksuista: Huoneistojen kulutetusta vedestä suoritetaan hallituksen määräämä eri korvaus huoneistokohtaisten mittauslukemien ja sen perusteella syntyvien todellisten kustannusten mukaan. Vastikkeen sekä 5 momentissa korvausten maksuajan ja - tavan määrää yhtiön hallitus.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: LPO NET. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Ei sallittu airb&b tai vastaavaan lyhytaikaaiseen vuokrauskäyttöön. Minimi vuokraus 1kk. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kaikissa huoneistoissa on lattiakaivollinen tekniikkakaappi, josta lähtevät vesikiertoisen lattialämmityksen putkistot. Kaappiin on sijoitettu sähkötaulu, sekä viilentävä ilmanvaihtokone. Huoneistokohtaiset vesimittarit.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Valkoinen minimalistinen keittiö ilman vetimiä. Tasot sekä astinpesuallas sileää, helppohoitoista kvartsia.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kvartsikomposiittia kuten työtasot.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja Huoneistokohtaiset varastot
Kattotyypin kuvaus
Taitekatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
638-013-600-30002
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Itä-Uusimaa Oy, Kim Grönstrand, kim.gronstrand@oi.fi, 010-7556157
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Molok- jätejärjestelmät, pyörävarasto 40,5m2 talousrakennuksessa, tekniset tilat parkkihallissa 11,5m2 + 10,5m2, kura-allas ja suihku 2kpl kurahaalareiden ja koirien suihkutukseen, huoneistokohtaiset varastot, pistokkeelliset pihapaikat 10kpl, pihapaikka 3kpl, talousrakennus noin 80m2, kuntosali laitteineen 44m2 talousrakennuksessa jonka vapaa käyttö kuuluu vastikkeeseen, pukuhuoneet 2 kpl 8m2, + 8m2 talousrakennuksessa, wc 2,5m2 + 2m2 talousrakennuksessa, pesuhuoneet 2 kpl 5,5m2 + 5m2, autonpesupaikka tarvikkeineen, kura-allas ulkohaalari- tai koirien tassupesuille, invaparkkipaikka autohallissa. Taloyhtiön lisätiedot: Huoneistojen lyhytaikainen vuokaustoiminta on kielletty (airb&b tai vastaava). Lyhytaikaisella vuokraamisella tarkoitetan tässä kohdassa alle yhden kuukauden mittaista vastikkeellista huoneiston hallinnan luovuttamista muulle kuin lähisukulaiselle. Myös pidempiaikainen vuokraus, jossa henkilöt vaihtuvat alle yhden kuukauden kuluessa huoneistoon muuttamisesta. Yhtiön hallinnassa olevia autopesupaikkaa, kuntosalia ja sen ohessa olevia saunoja ja suihkuja eivät saa käyttää muut kuin yhtiön asukkaat. Taloyhtiön kiinnitykset: 8 600 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Autotalleja: 33 Parkkipaikkoja: Ulkopistokepaikkoja 10 kpl, 3 ilman pistoketta. Yhteensä 33 kpl osakkeina 1340 kpl osakkeita. Autohallissa yhtiöllä invapaikka.

Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.12.2031
Tontin koko
4 476 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Porvoon Kaupungin rakennusvalvonta. Rakennus LapRipin rakentaman As Oy PRV Pähkinämeren länsipuolella on kolmen kerrostalon tontti, joka on varattu samaiselle Rakennus LapRipille. Suunnitelmat kolmelle samankaltaiselle kerrostalolle kuin tämä jo valmistunut kahden talon laajuinen "Pähkinämeri". Suhdannetilanteesta johtuen rakentaminen on edennyt vain maastonmuokkaukseen saakka toistaiseksi. "Pähkinämeren" itäpuolella eli Uljaksentien toisella puolella on pienehkö rivitalo ja sen meren puoleisessa rinteessä rakentamaton yhden kerrostalon tontti. Tonttia ei tällä haavaa ole kukaan rakentamassa siihen voi asemakaavan mukaan nousta nelikerroksinen kerrostalo. Asemakaava aineisto löytyy osoitteesta: https://www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/kehittyva-kaupunki/kaupunkikehityshankkeet/skaftkarr/ak-456-toukovuori/ Siellä havainnekuva, johon on piirretty talot näkyviin suurinpiirtein siten kuin ne asemakaavan mukaan voisivat sijoittua. Jonkin verran liikkumavaraa on toki toteutussuunnitteluvaiheessa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porvoon Pähkinämeri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston oston yhteydessä mahdollista ostaa autohallipaikka hintaan 18.000€, jossa ei vielä sähköautonlatauspistettä asennettuna. Autohallipaikkat asennettuna latauslaitepaketti Lapripin kautta on ollut 2500€. Ostaja ottaa siihen oman liittymän ja maksaa latauksesta käyttönsä mukaan. Hoitovastike 18€/kk.
Tiedustelut
Ingrid Wiertz, 0400582231, ingrid@vivantehomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ingrid Wiertz

Kiinteistönvälittäjä LKV

Vivante Home Interiors LKV Oy

Vivante Home Interiors LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.