Kerrostalo | 2h + kt + parveke

Kollikatu 2 B, Pasila, Helsinki

Hinta

209 900 €

Koko

40 m²

Vuosi

2022

Helsingin Harmonia on rakennettu uudelle Postipuiston alueelle Pohjois-Pasilaan, Helsingin keskuspuiston kainaloon. Helsingin keskuspuisto on Helsinkiä halkova metsäalue, joka ihastuttaa monimuotoisella luonnollaan ja runsaalla aktiviteettitarjonnallaan. Luonnonläheisestä ympäristöstään huolimatta Harmonia sijaitsee keskellä kaikkea ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, vain kuuden kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Yhtiö valmistunut 28.10.2022, huoneisto vuokrattu 01.04.2024 alkaen, vuokra sopimuksen alkaessa 920,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta on helmikuu 2025. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain enintään 5%:lla, ensimmäinen tarkastusajankohta 1.1., ensimmäinen korotusmahdollisuus tammikuu 2025. Vuokrasopimuksen voi irtisanoa aikaisemminkin 1kk:n irtisanomisajalla, mutta vuokrasuhteen kestäessä alle 12kk, sopimuksen irtisanoneen osapuolen tulee maksaa 1kk:n vuokran suuruinen irtisanomiskorvaus toiselle osapuolelle. Laaja kotivakuutus vastuuosalla joka tulee olla voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokraa vastaava rahavakuus. Huoneisto myydään vuokrattuna. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, tai veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354765
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Vuokrattu. Yhtiö valmistunut 28.10.2022, huoneisto vuokrattu 01.04.2024 alkaen, vuokra sopimuksen alkaessa 920,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta on helmikuu 2025. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain enintään 5%:lla, ensimmäinen tarkastusajankohta 1.1., ensimmäinen korotusmahdollisuus tammikuu 2025. Vuokrasopimuksen voi irtisanoa aikaisemminkin 1kk:n irtisanomisajalla, mutta vuokrasuhteen kestäessä alle 12kk, sopimuksen irtisanoneen osapuolen tulee maksaa 1kk:n vuokran suuruinen irtisanomiskorvaus toiselle osapuolelle. Laaja kotivakuutus vastuuosalla joka tulee olla voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokraa vastaava rahavakuus. Huoneisto myydään vuokrattuna. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

53 742,49 €

Velkaosuus

156 157,51 €

Velaton hinta

209 900,00 €

Neliöhinta

5 247,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

328,00 € / kk

Pääomavastike

556,92 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

884,92 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 euroa/kk/hlö Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Taloyhtiön saunaosasto ja kerhotila sijaitsevat yhtiön ullakkokerroksessa. Yhtiön IV-konehuone sijaitsee samassa kerroksessa. Lämmönjakohuone, sähköpääkeskus ja siivouskomero sijaitsevat kellarikerroksessa. Myös väestönsuoja, pesula ja kuivaushuone sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Jokaisella asunnolla on lämmin varastotila talon kellarikerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot ja lastenvaunuvarasto sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Rakennuksen parvekkeilla on parvekelasitus. Parvekelasitus ei ole täysin lumi- ja vesitiivis.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiö liitetty kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on käytävän puolella sijaitseva huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon. Yhtiö liitetty kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on käytävän puolella sijaitseva huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden sekä huoneistossa sijaitsevien vaatehuoneiden lattiamateriaalina on lautaparketti.
Keittiön kuvaus
Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata. Yksiöiden keittiöissä on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston kaapistot, huoneistokohtainen varasto.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Isännöitsijä Juhani Mauno, juhani.mauno@kiinteistotahkola.fi, 020 748 8340
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kuivaushuone ja kaapeli-tv
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 10 Parkkipaikkoja: Yhtiöllä yhteensä 10 autopaikkaa, jotka sijaitsevat parkkihallissa. Samassa hallissa sijaitsee myös viereisen yhtiön sekä tontin 3 ja 4 autopaikkoja. Autopaikat myyty osakkeina. Taloyhtiön asukkaiden käytössä yhteiskäyttöauto, jolle on varattu pysäköintipaikka parkkihallista.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2030
Tontin koko
1 583 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: 1495/2694,5 Harmonia, 1499/2694,5 Barokki
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Harmonia

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvät
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja raitiovaunupysäkki lähellä Hyvät
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä yhteensä 10 autopaikkaa, jotka sijaitsevat parkkihallissa. Samassa hallissa sijaitsee myös viereisen yhtiön sekä tontin 3 ja 4 autopaikkoja. Autopaikat myyty erillisinä osakkeina. Taloyhtiön asukkaiden käytössä yhteiskäyttöauto, jolle on varattu pysäköintipaikka parkkihallista.
Pihan kuvaus
Yhtiön piha-alueet toteutettu erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Yhtiön piha-alueet ovat yhteiskäytössä korttelin muiden asukkaiden kanssa. Jätteiden keräyspiste sijaitsee viereisellä tontilla 4. Jätekeräyspiste toteutetaan syväkeräyssäiliöillä.
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.