LKV Tuija Hurme Oy

Kerrostalo | 3h + k

Minna Canthin katu 1 A, Töölö, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

395 000 €

Koko

58 m²

Vuosi

1936

Tässä kodissa on neliöt kohdillaan ja hyvän pohjaratkaisunsa ansiosta asunto tuntuu neliömääräänsä isommalta. Kotia on rakkaudella vaalittu ja hyvin pidetty. Keittiö on kertaalleen remontoitu ja hyvin suunniteltu. Kylpyhuone/wc ja erillinen wc päivitettiin linjasaneerauksen yhteydessä. Kulmahuoneisto, ikkunat itään ja etelään. Puhtaat, juuri maalatut pinnat ja hyvät säilytystilat. Taloyhtiössä on kiva saunaosasto terasseineen ylimmässä kerroksessa, siellä on myös pesula kuivausrumpuineen ja mankeleineen. Taka-Töölön valtteja ovat vehreys ja rauhallisuus hyvien liikenneyhteyksien keskellä. 30-luvulla rakennetut kerrostalot kertovat asuinalueen tarinaa. Sijainti on mitä parhain, sillä lähettyviltä löytyvät ruokakaupat ja ravintolat, laadukkaat palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella sijaitsevat myös päiväkodit ja koulut, jonka lisäksi korttelin kulmalta alkavat kattavat ulkoilumahdollisuudet Keskuspuiston ja Töölönlahden suuntaan. Taka-Töölön liikunta- ja vapaa-ajan tarjonta on loistava: Eläintarhan puisto Talvipuutarhoineen, Uimastadion, Olympiastadion, Kisahalli sekä Suomen kansallisooppera ja -baletti sijaitsevat kaikki Taka-Töölössä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 20.5. 15:00 - 15:30
Esittelijänä Pia Hurme
p. 0400 649 412

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80356813
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
1936
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

395 000,00 €

Velaton hinta

395 000,00 €

Neliöhinta

6 810,34 €/m²

Vastike

Hoitovastike

217,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

217,50 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

45,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 26 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Pesutupamaksu 6 eur/krt.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on laminaattilattia ja juuri maalatut seinät. Lisäksi komero, naulakko sekä liukuovellinen kaapisto.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho, 10M/10M, taloyhtiölaajakaista ethernet tekniikalla.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 14 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvin pidetty, todella siisti. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntokatselmus 2005, julkisivun rappausten kartoitus, lämmitysjärjestelmän tarkastus 2011.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Puu. Kertaalleen kunnostettu keittiö (2000-luvulla), tilaan mahtuu pieni ruokailuryhmä. Syvä, kivinen ja laatoitettu ikkunalauta. Seinät juuri maalattu.
Astianpesukone, liesi, uuni (kiertoilmauuni), liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) ja jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallinen kylpyhuone/wc. Syvä, kivinen ja laatoitettu ikkunalauta. Tilaan mahtuu pesutorni.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, peilikaappi, pesuallas, pesukoneliitäntä ja suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Valoisa kokonaisuus. Tilaan mahtuu sohvakaluston lisäksi ruokailuryhmä. Syvä, kivinen ja laatoitettu ikkunalauta. Seinät juuri maalattu.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
1 makuuhuone kulmassa, ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Syvä, kivinen ja laatoitettu ikkunalauta. Kaapistot. Toisessa makuuhuoneessa todella hyvät säilytystilat. Syvä, kivinen ja laatoitettu ikkunalauta. Makuuhuoneiden välissä on kylpyhuone, johon on käynti kummastakin huoneesta. Makuuhuoneiden seinät juuri maalattu.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, ullakko ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Hyvät säilytystilat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-14-498-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Hansa Isännöinti Oy, Marko Kanniainen, marko.kanniainen@hansaisannointi.fi, 010 2022900
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, kellarikomero, urheiluvälinevarasto ja Ullakko
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 1 rakennus ja 1 porraskäytävä. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiössä rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon osakkaiden tilikauden aikana maksamat lainaosuussuoritukset. Taloyhtiössä on osakkailla lunastusoikeus (yhtiöjärjestys 17§). Lunastusoikeus syntyy kun osake siirtyy kauppan tai vaihdon nojalla. Taloyhtiön kiinnitykset: 745 546 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 4

Tehdyt remontit
Ullakkokerroksen seinäkatteen kunnostus (selvitys, suunnittelu, korjaukset) -23, pihaistutuksien kunnostus ja suoja-aidan rakentaminen -22, jäteaitauksen ja saunaosaston huoltomaalaus, vakiopaineventtiilin asennus vesijohtoverkkoon -21, hissikorin entisöinti ja ulko-ovien maalaus, saunan lauteiden ja panelointien uusiminen -20, liiketilan äänieristyksen parantaminen, kaukolämpökeskuksen uusiminen -19, ikkunapielien korjausrappaus, vesikaton tiivistys ja yleisten tilojen lukkojen uudelleen sarjoitus -17, asuinhuoneistojen ikkunoiden uusiminen, antenniverkon uusiminen ja tietoliikenneverkon rakentaminen, patteriventtiilien uusiminen ja verkoston tasapainotus -16, pihan peruskorjaus, asfaltointi ja reunakivien uusiminen -14, saunan kiuaskeskus ja ovipuhelimien keskus -13, vesikaton harjarakenteen parannus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, kattoterassin korjaus -12, terassiparvekkeen vedeneristyksen korjaus, lämmitysjärjestelmän tarkastus, saunan lauteiden ja muun kalustuksen uusiminen, julkisivun rappausten kartoitus ja korjaus -11, LVI-laitteet/paisuntasäiliön uusiminen, pesutuvan kylmäsiltojen korjaus -10, ikkunoiden kunnostus -09, jäteaitauksen uusiminen, uusitun peltikatteen maalaaminen -07, terassiparvekkeen vedeneristyksen korjaus -06, kuntokatselmus ja ikkunoiden kuntotutkimus -05, porrashuoneiden maalaus -04, ylemmän katon vedenohjauksen korjauksia, syöksytorvien alaosien uusiminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus, vesijohto- ja viemärisaneeraus -03, tuuletusparvekkeiden kunnostus sekä niiden ovien ja ikkunoiden uusiminen, vesikaton peltikatteen ja kattovarusteiden uusiminen -02, pihan kunnostus, autopaikan poisto ja nurmikon laitto -00, saunatilojen, pesutuvan ja asunnon rakentaminen ullakolle -99, porrashuoneen kunnostus ja maalaus -94, sähköpääkeskus ja nousujohtojen uusiminen -88.
Tulevat remontit
PTS ajalle 2023-2027:
2023 ullakkokerroksen rappaus- ja ikkunakorjaus (korjausselvitys, korjaussuunnittelu ja toteutus- TEHTY)
2023-2024 vesikalustekierros
2024-2025 ilmanvaihtoselvitys ja hormien puhdistus
2024-2027 vesikaton kuntotutkimus
2025-2027 porrashuoneiden kunnostaminen sisältäen tuuletusparvekkeiden kaiteiden, ikkunoiden ja ovien kunnostaminen
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.08.2025
Tontin koko
848 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Duo Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Alueella on ravintoloita, kahviloita, useita lähikauppoja, posti ja kirjasto sekä vuorokauden ympäri palveleva apteekki. Töölössä on myös hammashoitola ja sairaala, naistenklinikka ja lastenlinna. Urheilua harrastaville Töölön urheilutalo, liikuntahallit ja jalkapallostadion, Töölön Kisahalli, Taivallahden tenniskeskus ja soutustadion.
Paikallistiedot: Helsingin kantakaupungin luoteisosassa sijaitsee Töölön kaupunginosa, jossa asukkaat saavat nauttia kulttuurista ja hyvistä kulkuyhteyksistä. Töölön kaupunginosa on tunnettu kuuluisista rakennuksistaan ja kirkoistaan ja siellä sijaitsee myös kolme korkeakoulua.
Töölö jakaantuu Helsingin ydinkeskustaa lähellä olevaan Etu-Töölöön ja kauempana pohjoisessa sijaitsevaan Taka-Töölöön. Etu- ja Taka-Töölön erottaa Hesperian Esplanadi eli Eteläisen ja Pohjoisen Hesperiankadun välinen puistovyöhyke.
Taka-Töölössä on laajoja puistoalueita, joista tunnetuimpia ovat Eläintarha ja sen etelälaidalla sijaitseva Talvipuutarha, Töölöönlahden rannalla sijaitseva Hesperian puisto sekä turistibussien vakiokohde, Sibeliuksen puisto monumentteineen. Alueen kuuluisimpia rakennuksia ovat Helsingin Olympiastadion ja Suomen Kansallisooppera. Olympiastadionin lisäksi Uimastadion, Kisahalli, Eläintarhan urheilukenttä sekä jäähalli tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja urheiluun.
Koulut: Ala-asteet: Töölön ala-asteen koulu ja Sophie Mannerheimin koulu. Yläasteet: Sophie Mannerheimin koulu ja Taivallahden peruskoulu. Lukiot: Etu-Töölön ja Ressun lukiot. Kolme korkeakoulua: Sibelius-Akatemia, Kauppakorkeakoulu sekä Svenska Handelshögskolan.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, taksitolppa lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet, raitiovaunupysäkki lähellä ja metroasema lähellä Loistavat liikenneyhteydet. Ratikalla pääset ydinkeskustaan tai Triplaan, junilla ja busseilla paljon kauemmaksi. Taka-Töölöön kulkevat raitiolinjat 1, 2, 4, 8 ja 10 sekä useat bussit, mukaan lukien runkolinjat 20, 30, 40, 200, 300 ja 400. Lähimmät metroasemat ovat Kamppi, Rautatientori ja Hakaniemi. Lähimmät rautatieasemat ovat Helsingin päärautatieasema ja Pasilan asema.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan isännöitsijäntoimistosta ja jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, Ked, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.