Kerrostalo | 2k + kt + s + lasitettu parveke

Kielotie 15 A, Tikkurila, Vantaa

Hinta

269 900 €

Koko

45,5 m²

Vuosi

2023

Saunallinen kaksio keskeisellä paikalla Tikkurilan ytimessä. Tilava ja moderni avokeittiö, avara olohuone, lasitettu länsi-lounas parveke. Asunto Oy Vantaa Floriini valmistui tammikuussa 2023 omalle tontille Tikkurilan keskustaan. Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 25.01.2023 alkaen ja myydään vuokrattuna. Ostajalla on mahdollisuus ostaa huoneistokaupan yhteydessä sisäpihan alla olevasta korttelin yhteisestä pysäköintihallista paikka. Sisäpihan puolelta löytyy Floriinin yhteistilat ja kaksi saunaosastoa. Kerhotila korttelin asuntoyhtiöiden yhteiskäytössä. Floriinin katutasossa Kielotiellä kolme liiketilaa. Huoneiston Ilmoituksessa olevat kuvat ovat rakentajan esitteen havainnekuvia. Lisätiedot ja esittelyvaraukset: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084 tai veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80357621
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2k + kt + s + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45,5 m²
Kokonaispinta-ala
45,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/8
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Vuokrattu. Huoneisto on vuokrattu 25.01.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Vuokra sopimuksen alkaessa 975,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö. irtisanomisaika AHVL:n mukaan vuokranantajan puolelta alle vuoden jatkuneessa vuokrasuhteessa 3kk ja vuoden ja yli 6kk. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain enintään 5%, ensimmäinen tarkastusajankohta tammikuu 2024 jonka jälkeen 1.1., vuosittain. Ei lemmikkejä, ei tupakointia, laaja kotivakuutus vastuuosalla, vakuutus tulee olla voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokraa vastaava 975,00 euroa. Huoneisto myydään vuokrattuna. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

72 293,00 €

Velkaosuus

197 607,00 €

Velaton hinta

269 900,00 €

Neliöhinta

5 931,87 €/m²

Vastike

Hoitovastike

182,00 € / kk

Pääomavastike

632,82 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

819,82 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Muu vastike: 5 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Laina-aika on 25 vuotta valmistumisesta, rakentamisaika ja 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan ensimmäinen lyhennys on arvioitu olevan marraskuussa 2025. Näin ollen pääomavastikkeessa koron lisäksi lainan-lyhennysvastiketta aloitetaan keräämään kesäkuussa 2025, huoneisto A4 huoneiston pääomavastikearvio on n. 1.360,02 euroa/kk. Valmistumisesta kesäkuuhun 2025 asti kerätään pääomavastikkeella ainoastaan koron osuutta. Koron muuttuessa myös rahoitusvastike koron osalta muuttuu.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Asunnon kunto
Hyvä
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston kaapistot, huoneistokohtainen varasto.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
92-61-209-9
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät asukastila, väestönsuojatila, tekniset tilat, ilman vaihtokonehuone, pesulatila, siivouskomero, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot, talovarasto, kerhotila ja saunaosastot 2 kpl. Yhtiön välittömässä hallinnassa olevat tilat ovat ainoastaan talon asukkaiden käytössä, pl. kerhotila ja saunaosastot 2 kpl, jotka ovat korttelin 209 asukkaiden yhteiskäytössä. Yhteiskäytössä olevista tiloista on sovittu yhteisjärjestelysopimuksessa. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Ostajille lisäksi tiedoksi, mikäli yhtiön yksittäinen osakas ei hoida osakkaalle kuuluvia maksuvelvollisuuksia on yhtiöllä on oikeus ottaa huoneisto yhtiön haltuun ja joko vuokrata tai realisoida em. osakkeet.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiön autopaikat myyty omina osakkeina. Yhtiöllä on 20 kpl autohallipaikkoja. Autopaikat sijaitsevat maanalaisessa pysäköintihallissa tontilla 5 (kiinteistötunnus 92-61-209-5)

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.09.2030
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö omalla tontilla!
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Floriini

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Erinomaiset
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistokaupan yhteydessä mahdollisuus ostaa sisäpihan alla olevasta korttelin yhteisestä pysäköintihallista autohallipaikka.
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.