Johanna Hansén LKV

Rivitalo | 3-4h, k, kph / khh / s, erills-wc, terassi

Koivikkokatu 4, Voivala, Kaarina

Hinta

343 000 €

Koko

97,5 m²

Vuosi

2021

-Luonnon läheisyydessä sijaitseva isommankin perheen lähes uusi rivitalokoti odottaa uusia asukkaita- Voivalan ranta ja sen läheisyys on monen perheen haaveissa, ja alueesta onkin muodostunut todellinen lapsiperheiden keidas. Lähellä sijaitsevat päiväkodit, Kaarinan monipuoliset palvelut sekä luonnon ja meren läheisyys houkuttelee monia muuttamaan alueelle. Upeat, modernit omakoti- ja rivitalot ovat valmistuneet alueelle viime vuosien aikana, joten alue onkin suhteellisen uusi. Tämä lähes 100m2 perhekoti on tilaa vaativan asukkaan toivelistalla. Sisään astuessa avaruus ja valoisuus tervehtii sisääntulijaa. Ensimmäisenä silmä siintää katseen erittäin tilavaan olohuone/avokeittiöön, jossa on runsaasti tilaa isommallekin ruokailu- ja sohvaryhmälle. Klassisen tyylikäs vaalean harmaa keittiö kutsuu kokkaamaan saarekkeen ympärille ystävät ja perheen. Käytännöllinen, iso kylpyhuone saunatiloineen sijoittuu suoraan keittiön taakse, jonka yhteydessä toimii myös kodinhoitotila, joka on monen perheen unelma ja arjen pelastus. Perheen tarpeiden muuttuessa, on lisätilan tarvetta mahdollista saada olohuoneen puolelle rakennettavalla väliseinällä. Se on aikanaan rakennusvaiheessa jätetty pois tarpeettomana. Asunnon päämakuuhuone sijoittuu talon sivulle, joten seinänaapurit eivät häiritse uniasi. Tämä on ehdottomasti päätyasunnon parhaita puolia. Toinen makuuhuone, joka toimii nykyasukkaalla tällä hetkellä työhuoneena, sijoittuu sisäänkäynnin vasemmalle puolelle, taloyhtiön sisäpihan puolelle. Työhuoneessa on runsaasti säilytystilaa ja vielä erillinen vaatehuone. Säilytystilaa asunnossa on mukavasti makuuhuoneiden kiintokaappien ja vaatehuoneen lisäksi myös eteisessä. Hyvänä lisänä eteisen puolelta löytyy vielä toinen erillis-wc. Kesä- ja syksyiltoina nautit terassilla istuen ja vaikka illallista syöden ja tietenkin illan päätteeksi, poreista nauttien. Arjen luksusta, eikö totta? Tule tutustumaan tähän taivaallisen harmoniseen kotiin varaamalla oma yksityisesittelysi. Johanna Hansén Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, sisustussuunnittelija 040 969 6679 | johanna@johannahansen.fi Johanna Hansén LKV www.johannahansen.fi BRINGING IT ALL TOGETHER Instagram @virpijohannahansen / FB Johanna Hansén LKV

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9955629
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, kph / khh / s, erills-wc, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97,5 m²
Kokonaispinta-ala
97,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

343 000,00 €

Velaton hinta

343 000,00 €

Neliöhinta

3 517,95 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

312,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesiennakko 15,00€/kk/hlö, oma mittari. Taloussähkö oman kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa kaupanteossa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs vaalenharmaaa keittiö saarrekkeella, kehysovin ja kultaisin lankavetimin. Työtaso ja välitila vaaleanharmaa laminaatti. Jääkaappi/pakastin yhdistelmä, integroitu astianpesukone, mikroaaltouuni, induktioliesi ja liesituuletin. Rosteriallas ja Tapwellin messinkihana. Tilava saareke, jossa runsaasti säilytystilaa. Lattia vaalea laminaatti, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Näyttävä, tumma kylpyhuone, jossa harmaa 10x10 lattia laatta, seinät murrettu tumma 30x40 seinäkaakeli. Tapwellin messinkinen suihkuhana, ruudullinen musta lasiseinä, valkoinen allaskaappi, messinkisin lankavetimin, peilikaappi, Tapwellin messinkihana bideellä, wc-istuin. Työtaso harmaa laminaatti. Vesikiertoinen lattialämmitys. Paikka pyykinpesukonetornille ja pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-wc, jossa lattia jatkaa samaa sävymaailmaa, kun kylpyhuoneessakin ydistäen kokonaisuuden yhteen. Lattia 10x10 lattia laatta, seinät maalattu, wc-istuin, allas, allaskaappi, peilikaappi, Tapwellin messinkihana bideellä. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Tummaa puhuva sauna, joka yhdistyy kauniisti kylpyhuoneen kokonaisuuden kanssa yhteen. Tiloja erottaa koko seinänlevyinen lasiseinä, lasiovella. Ikikiukaan sähkökiuas, seinä ja istuimissa puupaneelit, lattia 10x10 lattialaattta. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Hulppean kokoinen olohuone, joka mahdollista jakaa erilliseksi tilaksi. Lattia vaalea laminaatti, seinät maalattu, käynti rauhalliselle takapihan terassille, jossa poreamme ja paikka ruokailutilalle ja pieni nurmikkoinen, tuija-aidalla aidattu piha-alue.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta. Huoneissa vaatekaapistot ja pienemmässä makuuhuonessa kaapistojen lisäksi vaatehuone. Huoneistoon on mahdollista lisätä olohuoneeseen makuuhuone, mikäli lisätilan tarvetta syntyy. Alkuperäisen pohjan mukaan suunnitelmissa on ollut makuuhuone, joka jätetty rakentamisvaiheen aikana tekemättä. Lattia vaalea laminaatti, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistoon kuuluu huoneiston yhteydessä oleva ulkovarasto.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kennet Niinimäki Johtava isännöitsjä Uniko Isännöintipalvelut Oy Yliopistonkatu 18 4 krs. 20100 Turku p. 0291700663 kennetniinimaki@uniko.fi isannointi@uniko.fi
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
3 857 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki, rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Voivalanniitty II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu 2 autopaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Voivala, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hansén Johanna

yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, sisustussuunnittelija

Johanna Hansén LKV

Johanna Hansén LKV
Johanna Hansén LKV

Puolalanpuisto 2,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.