View of Alppila, Helsinki

Asuinalueena Alppila, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Alppila, Helsinki? Tutustu alueeseen

Alppilan kaupunginosa sijaitsee Helsingin keskikaupungin pohjoispuolella ja sen viereisiä kaupunginosia ovat Pasila ja Kallio. Alppilasta Helsingin keskustaan on matkaa muutama kilometri.

Alppila asuinalueena

Alppilan asuntotarjonnassa korostuvat eri aikakausien ja rakennustyylien kerrostaloasunnot. Valinnanvaraa on 1900-luvun alun jugend-tyylisistä kivitaloista aina 2010-luvun vaatimukset täyttäviin moderneihin kerrostaloasuntoihin. Joukossa on myös vanhoihin tehdasrakennuksiin saneerattuja, hurmaavan yksilöllisiä asuntoja.

Millaista on asua Alppilassa Helsingissä?

Helsingin Alppilan asukkaat pääsevät nauttimaan Alppilan vehreistä puistoista, kahviloista ja lähellä olevista palveluista. Alppilan asuinalueella on kaikenikäisiä asukkaita, joten tänne sympaattiseen kaupunginosaan on helppo sulautua.

Alppilan asukkaat arvostavat myös hyviä liikenneyhteyksiä. Alppilasta onkin hyvät kulkuyhteydet niin bussilla kuin raitiovaunullakin. Pasilan rautatieaseman läheisyys takaa myös hyvät yhteydet käytännössä ympäri Suomea. Alppilasta puhuessa ei voi olla mainitsematta Suomen tunnetuinta huvipuistoa Linnanmäkeä. Linnanmäen lisäksi lähistöllä sijaitsee myös Eläintarhan yleisurheilukenttä, Uimastadion, Alvar Aallon suunnittelema legendaarinen kulttuuri- ja järjestötoiminnan kehto Kulttuuritalo sekä useita kouluja ja päiväkoteja.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Alppila, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
6719 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 857 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
11 vrk arrow_downward
Helsinki: 26 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Alppila, Helsinki

Postinumeroalueella 00510, johon Alppila kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 41.3 m².

99 % kerrostaloasuntoja1 % pientaloasuntoja
43 % omistusasujia57 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00510. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.4
child_friendlyLapsiperheitä
8 %
personKeski-ikä
39 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.