Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät osaomistusasunnot Kerava: 0 kpl

Hakuehdot: Kerava · Osaomistusasunto

Myytävät osaomistusasunnot Kerava: 0 kpl

Hakuehdot: Kerava · Osaomistusasunto

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Keravalta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Keravalla. Kerava sijaitsee pääkaupunkiseudun pohjoisessa osassa Uudenmaan maakunnassa, lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä. Keravan läpi kulkee päärata ja viereisiä kaupunkeja ovat muun muassa Vantaa, Sipoo ja Tuusula.

Myytävät asunnot Keravalla

Keravan rakennuskanta on kattavaa ja asuntotarjonta vaihtelee eri kaupunginosien välillä. Lähempänä keskustaa on enemmän kerrostaloja, mutta kauempana keskustasta eri asuinalueilla on enemmän rivitaloja, paritaloja ja omakotitaloja. Viime vuosina Keravalla on aloitettu uudisrakentamista muun muassa kaupungin keskustassa.

Uusi koti Keravalta?

Keravalla on kattavat harrastusmahdollisuudet. Kaupungissa on useita urheilukenttiä, kaksi jäähallia, urheilupuisto kuntoportaineen sekä monia muita liikuntapaikkoja. Keravalla on useita urheiluseuroja. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Keravalta on helppoa kulkea töihin muualle, mutta kaupungissa on myös runsaasti teollisuutta. Perheen pienimmille Keravalta löytyy useita päiväkoteja, peruskouluja, lukio, ammattikouluja sekä Laurea-ammattikorkeakoulu. Ostoksia Keravalla voi hoitaa uudessa kauppakeskus Karusellissa.

Kiinnostaako asuminen Keravalla? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen