View of Lahti

Asuinalueena Lahti

Onko haaveissasi asunto alueelta Lahti? Tutustu alueeseen

Lahti on vilkas ja eloisa, noin 120 000 ihmisen kaupunki Päijät-Hämeen maakunnassa. Lahti sijaitsee Salpausselällä, Vesijärven rannalla ja tarjoaa sekä vilkasta kaupunkielämää että rauhallisia, luonnonläheisiä asuinalueita.

Lahden asuinalueet

Myytävät asunnot Lahdessa vaihtelevat pienistä ja edullisista kerrostaloasunnoista upeisiin, rantatontille rakennettuihin omakotitaloihin. Tarjolla on myös runsaasti asumisoikeusasuntoja. Suurimman osan Lahden rakennuskannasta muodostavat omakoti-, pari- ja rivitalot. Lahden keskustan myytävät asunnot ovat pääosin kerrostaloasuntoja, mutta aivan keskustan tuntumassa on usein tarjolla myös omakotiasuntoja. Lukuisilla pientaloalueilla on myytävänä viihtyisiä ja tilavia rivitalo- ja omakotiasuntoja. Luonnonkauniit maisemat ja suuret pihat houkuttelevat varsinkin lapsiperheitä.

Millaista on asua Lahdessa?

Lahden keskusta sijoittuu Mannerheiminkadun, Lahdenkadun ja Saimaankadun rajaaman kolmion sisään. Keskustassa sijaitsevat mm. kauppatori, kauppakeskus Trio, Lahden yhteiskoulu, Ristinkirkko ja Terveyskeskuksen sairaala. Lahti tarjoaa runsaan valikoiman työpaikkoja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia. Lahti on tunnettu talviurheilukeskus, jossa järjestetään vuosittain kansainvälisiä tapahtumia ja kilpailuja. Lahdesta on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle. Automatka Helsinkiin kestää moottoritietä reilun tunnin ja junalla matka taittuu nopeimmillaan 50 minuutissa.

Lue lisää

Lahti: 1 069 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Lahti

Neliöhinta
1815 €/m²
Markkinointiaika
31 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.