View of Atala, Tampere

Asuinalueena Atala, Tampere

Onko haaveissasi asunto alueelta Atala, Tampere? Tutustu alueeseen

Atalan kaupunginosa sijaitsee Koillis-Tampereella, lähellä Kangasalan rajaa. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Linnainmaa ja Holvasti. Matka Atalasta Tampereen keskustaan on vain 9 kilometriä.

Atala asuinalueena

Atalan rakennuskanta koostuu toistaiseksi vielä pääosin 1980-luvulla rakennetuista rivi- ja omakotitaloista. Atala on asutukseltaan laajentunut huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana ja alueen suosio onkin kasvussa. Tämä pientalovaltainen alue sopii hyvin lapsiperheille ja Atalassa onkin myytävänä paljon rivi- ja omakotitaloja.

Millaista on asua Atalassa Tampereella?

Atala on rauhallinen ja luonnonläheinen alue. Lenkkipolut tarjoavat hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ja myös uimaranta on lähellä. Lapsiperheille viihdykettä tarjoavat uimarannan lisäksi leikkipuistot. Atalasta löytyy kaksi päiväkotia sekä Atalan koulu. Liikekeskuksessa sijaitsee päivittäistavarakaupan lisäksi apteekki ja parturi-kampaamo. Suuremmat päivittäistavarakaupat erikoisliikkeineen sijaitsevat Atalan naapurikaupunginosassa Linnainmaalla. Kulkeminen Tampereen sisällä sujuu helposti linja-autolla, joiden linjoja Atalan läpi kulkee useita. Atalan ohi kulkevat myös valtatiet 9 ja 12, joten alueelta on hyvät kulkuyhteydet myös Tampereen ulkopuolelle.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Tampere asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Atala, Tampere

euro_symbolNeliöhinta
2901 €/m² arrow_downward
Tampere: 4 229 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
78 vrk arrow_upward
Tampere: 46 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Atala, Tampere

Postinumeroalueella 33580, johon Atala kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 77.5 m².

51 % kerrostaloasuntoja49 % pientaloasuntoja
57 % omistusasujia43 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 33580. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2.1
child_friendlyLapsiperheitä
26 %
personKeski-ikä
39 v