Asunto Oy Tampereen Suvituuli, Suvialankaari 11

33400, Tampere (Niemenranta)

Asunto Oy Tampereen Suvituuli (3111501-1)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2021
Kerrokset
8
Huoneistot
49
Lämmönlähde
Maalämpö
Tontin omistus
ksa-housing-company-page.section.info.plotHoldingType.UNMAPPED
Hissi
On
Energialuokka
B2018

Muut tiedot

Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
sähköpistokepaikkoja: 1, lisätietoa: Autopaikat myyty osakkeina, Kiinteistö Oy Kesäkadun Pysäköinti. Taloyhtiön hallinnassa oleva yksi pistokepaikka on tarkoitettu liikuntaesteisille.
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2h+kt+kph+vh+ransk.parveke
37 m²
167 000 €
1h+kt+kph+alkovi+ransk.parveke
26 m²
139 500 €
1h+kt+kph+alkovi+ransk.parveke
26 m²
146 900 €
2h, kt, ranskalainen parveke
39 m²
221 210,08 €
2h, kt, vh, ranskalainen parveke
37 m²
209 429,16 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.