Asunto Oy Tampereen Koskilehmus, Pellavanlikanpolku 4

Verstaankatu 1

33100, Tampere (Tampella)

Asunto Oy Tampereen Koskilehmus (1452711-0)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
6
Huoneistot
43
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
F2013

Muut tiedot

Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
autohallipaikkoja: 50, lisätietoa: Autopaikat on kaavan mukaan osoitettu Pellavantorin alle rakennetusta Pellavanparkista. Taloyhtiöllä ei ole vuokrattavia autopaikkoja.
Liikehuoneistot
9

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h+kk+alkovi+kph/wc+s+lasitettu parveke
38,5 m²
238 000 €
2-3h, avok, kph, s, eril.wc
85,5 m²
585 000 €
2h, avok, kph, s, lasit.parveke
55,5 m²
305 000 €
2h,k,s,vh,p
61,5 m²
335 000 €
1h, kk, alk, s, p
38,5 m²
198 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.