OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 1h + kt + kph + parvi + lasitettu parveke

Mustanlahdenkatu 21 A, Amuri, Tampere

Hinta

242 000 €

Koko

27 m²

Vuosi

2023

Ihanan valoisa 9/9 kerroksen loft-tyylinen parvellinen yksiökoti hurmaa huikealla huonekorkeudella ja huolella suunnitellulla pohjaratkaisulla. Loistava sijainti arvostetussa, rauhallisessa Amurissa mukavan lähellä kaupungin keskustan sykettä. Ylimmänkerroksen Ihanasta kodista avatuu upeat länsimaisemat pitkälle horisonttiin. Upean iso lasitettu parveke ja lisätilaa tuova parvi ovat tämän kodin helmiä. Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys helpottaa sisustamista. Avara olohuone ja keittiötila muodostavat kodin sydämen. Tyylikkäästi laatoitetussa kylpyhuoneessa on huomioitu tila arjen pyykkihuoltoon. As Oy Tampereen Oodin moderni taloyhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Yhtiö on valmistunut kesällä 2023. Sijainti on mitä parhain! Kotimaisemissa yhdistyvät luonnonläheisyys, kaupunkiasuminen, monipuoliset palvelut, kulttuuritarjonta, harrastusmahdollisuudet, lenkkipolut, puistot ja helpot kulkuyhteydet myös julkisen liikenteen ratikalla ja bussilla. Tämä koti myydään vuokrattuna. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely! Heidi Koivunen 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569129
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + kph + parvi + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27 m²
Kokonaispinta-ala
27 m²
Kerrokset
9/9 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Myydään vuokrattuna

Hinta

Myyntihinta

80 870,36 €

Velkaosuus

161 129,64 €

Velaton hinta

242 000,00 €

Neliöhinta

8 962,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

205,20 € / kk

Pääomavastike

699,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

904,68 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Rahoitusvastikearvio perustajaurakoitsijalta saadun tiedon mukaan lyhennysvapaan jälkeen huoneistolle sisältäen korkoarvion (lyhennysarvio 1,17 €/osake/kk + koron osuus, huoneistolla 522 osaketta) on arviolta 1310,22 €/kk. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 30.12.2026. Yhtiölainan korko on laskettu 12kk Euriborilla + 0,95 % marginaalilla, kokonaiskoron ollessa tällä hetkellä 5,146 %. Korontarkistuspäivä on vuosittain 18.10. Vuokratontti (tontinvuokra sisältyy hoitovastikkeeseen). Vesimaksun tasauslaskutus kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Upea lasitettu länsiparveke on yksi tämän kodin helmistä. Lasitetulla parvekkeella kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn saakka. Parvekkeen korkeus lähes neljä metriä. Parvekkeelta avatuu upea maisema pitkälle horisonttiin.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennusajan yhtiölainan ensimmäinen maksuohjelman mukainen lyhennys tehdään 30.12.2026. Laina on tasalyhenteinen. Lainan viimeinen maksuerä maksetaan 30.6.2048. Taloyhtiön vuositarkastukset tullaan tekemään tulevana kesänä, rakennuttajan ilmoittamana aikana. Tarkempi ajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

Väestönsuoja sijaitsee Asunto Oy Tampereen Oodissa ja se toimii väestönsuojana myös naapuriyhtiö Asunto Oy Tampereen Sonetin asukkaille. Talon saunaosasto ja oleskeluhuone sijaitsevat naapuriyhtiö Oodin alemmassa kellarikerroksessa. Molemmat tilat ovat Oodin ja Sonetin yhteiskäytössä. Yhteiset oleskelu ja saunatilat Asunto Oy Tampereen Oodin kanssa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Huoneiston lattioita verhoaa kaunis vinyylilattia ja seinät on maalattu (keittiön välitissa välitilalevy). Kylpyhuone on laatoiettu.
Keittiön kuvaus
Tyylikäs keittiötila yhdistyy luontevasti olohuoneen kanssa avaraksi kokonaisuudeksi. Keittiötilassa on jääkaappipakastinlokerolla, kaapistot, mikroaaltouuni (integroitu, rosterinen), astianpesukone (integroitu), erillisuuni ja liesitaso. (keraaminen?)
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikkäästi laatoitetussa kylpyhuoneessa on suihku ja kääntyvä suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä (pesutornivaraus) ja mielellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, lämmin irtamistovarasto yhtiön tiloissa
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
kermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy / Hanna Suoyrjö
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
B (2018), E-luku 87 kWhE/m2 vuosi. Energiatodistus on voimassa 17.7.2028 asti.
Tontin koko
1 173 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
118 045,13 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen Evankelis-Luterilainen Seurakuntayhtymä
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2066

Asunto Oy Tampereen Oodi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki kaupungin keskustan monipuoliset kivijalkamyymälät, tavaratalot, lähikaupat, kahvilat, tori, kirjasto, puistot ja ravintolat lähellä kotia pienen kävelymatkan päässä. Lähikauppa naapurikorttelissa sujuvoittaa jokapäiväistä arkea. Kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta ja hienot harrastusmahdollisuudet lähellä kotia lisäävät asumismukavuutta. Amurissa sijaitsevat pääkirjasto Metso, taidemuseo ja Pyynikin uimahalli. Koulut: Pyynikin, Amurin ja keskustaan alueen koulut ja oppilaitokset. Päiväkoti: Lähistöllä useita päiväkoteja. Amuri on Tamperetta parhaimmillaan! Pohjoispuolella vastassa on Näsijärven rannassa sijaitsevat Mustalahden satama-alue, huvipuisto Särkänniemi sekä Onkiniemen virkistysalue. Idässä alue rajautuu Tampereen ydinkeskustaan ja historialliseen Finlaysonin tehdasalueeseen. Amuria kehystää vehreä Pyynikki kangasmetsineen ja harjumaisemineen. Pyhäjärven rantojen maisemiin ja lenkkipoluille lyhyt kävelymatka kotiovelta. Liikenneyhteydet: Ratikkapysäkki ja bussipysäkki ovat lähellä. Ratikalla ja bussilla matkaat helposti paikasta toiseen. Rautatieasemalla kuljet helposti ratikalla. Hyvät ja turvalliset fillarireitit kulkea ekologisesti paikasta toiseen!

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Amuri, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.