Myytävät asunnot Amuri, Tampere: 9 kpl

Hakuehdot: Amuri, Tampere

Myytävät asunnot Amuri, Tampere: 9 kpl

Hakuehdot: Amuri, Tampere

Asunto Amurista?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Amurissa. Amuri sijaitsee Tampereen keskustan palveluiden ääressä ja tarjoaa valikoiman erilaisia asumismahdollisuuksia.

Myytävät asunnot Amurissa

Amurista löytyy useilla eri vuosikymmenillä rakennettuja kerrostaloja. Alunperin Amurin alue on koostununut alun perin työläisille rakennetuista puutaloista, mutta ne on purettu nykyisen rakennuskannan tieltä pois. Muutama alkuperäinen puutalo on muutettu Työläismuseokortteliksi. Amurista löytyy kattava valikoima erilaisia asuntoja ja lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut tekevät alueesta sopivan myös lapsiperheille.

Uusi koti Amurista?

Keskustan ja palveluiden läheisyys tekee Amurissa asumisesta mukavaa ja helppoa. Läheltä löytyy palveluiden lisäksi myös kulttuuria kirjaston ja teattereiden muodossa. Amuri on alueena kuitenkin rauhallinen ja kotoisa, vaikka Tampereen keskusta sijaitseekin lähellä.

Amurista muualle kulkeminen onnistuu helposti eri bussilinjojen avulla ja rakenteilla oleva raitiovaunu parantaa jatkossa liikenneyhteyksiä huomattavasti. Läheiset Pyynikin ulkoilumaastot tarjoavat kaunista luontoa ja maisemia, mutta vaihtelun vuoksi välillä ulkoilemaan voi lähteä vaikkapa Väinö Linnan puistoon tai Näsinneulaa ja Särkänniemeä kohti.

Kiinnostaako asuminen Amurissa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen